Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Дори ще си позволя да кажа, че Емилия му го зачука на Денис Теофиков, като му показа как се прави истинска песен, а не шаблон, в който много ръкомахаш. Ти ще ръкомахаш до време.... Емилия обаче тоя глас и тоя талант май ще ги има завинаги.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Blueberry каза:

Джена като чуе това и веднага ще има "Coming soon: Dzhena feat. Maya Nurri - Seksi Momiche / Джена feat. Мая Нури - Секси Момиче, 2020"

Аз одеве между другото си мислех да цитирам Митко с поста му за Джена и да напиша:

DMS (nomer): Fucking buy her a ticket to Razgrad and put barriers, so that she can't get out again.

:roll1:

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Амброжка. каза:

Жестока е! Има 4-5 песни с над 1 милион гледания, а не е активна певица от 14 години! 

Култово заглавие!

• Love 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Blueberry каза:

Джена като чуе това и веднага ще има "Coming soon: Dzhena feat. Maya Nurri - Seksi Momiche / Джена feat. Мая Нури - Секси Момиче, 2020"

Дори знам как ще започва песента:

Аз за Мая Нури какво да ви говоря.
Аз съм си добре, но секси момичето.

• Haha 7

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, asylum каза:

Те се познават 😂😂

Ауу, те са продавали хероин в Чикого. Купен от Мая от свилеградската контрабанда. Джино и Мая са правели алъш-вериш на сериозно в щатите. После Джино се опитал да накара Мая да проституира, а той да й бъде сводник. Мая го изнасила с изкуствен член и оттогава Джино се подвизава в България.

• Like 1
  • Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, VulkoIsTheBest каза:

Дори ще си позволя да кажа, че Емилия му го зачука на Денис Теофиков, като му показа как се прави истинска песен, а не шаблон, в който много ръкомахаш. Ти ще ръкомахаш до време.... Емилия обаче тоя глас и тоя талант май ще ги има завинаги.

Понеже въпросната песен не е 1:1 с "Помощ" от 2011 година. Емилия може много повече. Дано обаче спре с досадните дуети. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, GSA каза:

Понеже въпросната песен не е 1:1 с "Помощ" от 2011 година. Емилия може много повече. Дано обаче спре с досадните дуети. 

Дуетността е целият проблем на проекта. Напълно ненужно. Виждаме как си стопанисва и канала все пак...

Песента просто докосва, това ми е мисълта. Тя и "Помощ" общо взето докосна всички, беше много голям хит и то без клип. Един от химновете на 2011, ако не се лъжа. Лято 2011 - Дотук-Мотук-Смелите си имат всичко, Проба Грешка, Като за финал (отново от същата изпълнителка).

Въпросът обаче е, че Глория ще се окаже права, че песните се помнят по 2 месец. Защото аз дори не се сетих за "Помощ", а ми беше любима.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, asylum каза:

Те винаги са се забравили след 2-3 месеца. Кофтито при Глория е, че песните й през последните години не се забравят, понеже никога не са били запомняни.

Аз Глория вече не я смятам за активен изпълнител. Кароерата й свърши преди повече от 10г. След това е имала една добра песен на няколко години.

• Haha 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, asylum каза:

Те винаги са се забравили след 2-3 месеца. Кофтито при Глория е, че песните й през последните години не се забравят, понеже никога не са били запомняни.

Да, затова вчера казах, че Фуста Глория малко е закъсняла с тази скандална книга в стил Ем Ло. Малко: "Чакай, че основния ми електорат е пред умиране или скоро няма да може да чете поради деменция." :1000(29):

Да направя аз тиражите пък било, квот било.

- Планетчо, колко копия си купи от книгата ми? На роднините в Бръшкалево за Коледа не занесе ли? Аз за Коледа съм я направила.

• Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, VulkoIsTheBest каза:

Да, затова вчера казах, че Фуста Глория малко е закъсняла с тази скандална книга в стил Ем Ло. Малко: "Чакай, че основния ми електорат е пред умиране или скоро няма да може да чете поради деменция." :1000(29):

Да направя аз тиражите пък било, квот било.

- Планетчо, колко копия си купи от книгата ми? На роднините в Бръшкалево за Коледа не занесе ли? Аз за Коледа съм я направила.

Пл: - Занесох пет копия и на лелите ми в Долно Уйно, Кралице!

Г (студено): - И какво? Аплодисменти ли очакваш?

• Like 1
  • Haha 7

Сподели в други сайтове

Любимата ми счетоводителка за последните 24 часа е направила 40к. (Най-силния ден засега). Дано оправи клипа и почне да мачка защото песента го заслужава. 

• Like 1
2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, VulkoIsTheBest каза:

@WindWalkerMonk Миличък, да си купиш книгата ми. Да я раздаваш там по вашия край. На гиздавите. :1000(29): Там сте все убави хора.

Не, но мога да ти дам моята. (1) като я прочетеш може да правиш (2) - да попиваш, миеш или бършеш гъзо със страниците. 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, -A. каза:

Любимата ми счетоводителка за последните 24 часа е направила 40к. (Най-силния ден засега). Дано оправи клипа и почне да мачка защото песента го заслужава. 

А Ванча е направила 70 к.

• Like 2

Сподели в други сайтове

• Fast unpinned and locked this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...