WindWalkerMonk Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 4 минути, Cally-Pressyfan' каза: Знам за тези клипове, но дори да сумираме гледанията от каналите на Глория и на Планета, след пет дена Ивана пак ще ги е минала, така че все едно. Стояна се е стегнала, Симона не се отпускай с кликовете. Надпреварата за семеен клип по Коледа още не е изгубена. Ние няма да чуем тези песни, но поне вие ще ги чуете като за цяла България. Ванката също сигурно. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 И като стана въпрос да се сравняват Глория и Ивана и гледанията им в YouTube (сборно от всякакви клипове), ето как стоят нещата до Ноември. Виждаме, че Глория отвява Ивана с над 40 млн. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 32 минути, gotiniq каза: И като стана въпрос да се сравняват Глория и Ивана и гледанията им в YouTube (сборно от всякакви клипове), ето как стоят нещата до Ноември. Виждаме, че Глория отвява Ивана с над 40 млн. Благодарение на единствения си хит с Азис и популярни народни песни. Ако мерим само попфолк песните и без Не сме безгрешни, Ивана ще води Глория. Глория цял живот трябва да целува краката на Азис. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Истинската и най-добра Шефка - тази, за която пее Клеа! 2 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 18 минути, Slavi каза: Благодарение на единствения си хит с Азис и популярни народни песни. Ако мерим само попфолк песните и без Не сме безгрешни, Ивана ще води Глория. Глория цял живот трябва да целува краката на Азис. Съвършено интересно и съвършено невярно твърдение. Глория беше вторият ключов играч, който допринесе за легитимацията му пред по-свястната част от населението - първият беше Слави Трифонов, третият Деса, четвъртият Кеворк Кеоркян. Да отваряме ли темата за "Не сме безгрешни" или за "Ледена кралица" или сам ще си посипеш главата с пепел? Две "негови" емблематични песни, които стоят в дискографията му като бисери в кочина - особено на фона на тогавашния му имидж. Глория е за разстрел за жестoвете, който му направи тогава, както и всички по веригата. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 1 час , omline каза: Не бе, що да съм обидчив - това е една от най-концертните песни в жанра и за мен е непонятно да бъде слагана в графата "лигава". Помолих те да ми посочиш нещо, което е нелигаво за теб, защото трябва да сме наясно откъде идва това объркване. Аз ти посочих кое прави песента ЛИГАВА според мен. Дали е най-концертна? Някак изсмукано от пръстите. И откъде идва теорията, че тази песен била запазена във времето? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Не сме безгрешни преди 15 години може да е била хит заради двамата, но ренесансът който песента претърпя 2016/17 е изцяло заради Азис и новите му мегахитове. Песента стана страшен хит и в Македония и мога да гарантирам че заслугата е на Азис. И двете с Ивана в последните 10 години са дъно, но втората е имала повече попадения, интересни албуми и различни песни. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Няма омръзване!❤💎 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 49 минути, Slavi каза: Благодарение на единствения си хит с Азис и популярни народни песни. Ако мерим само попфолк песните и без Не сме безгрешни, Ивана ще води Глория. Глория цял живот трябва да целува краката на Азис. Напротив, ако махнеш 30 млн от "Не сме безгрешни" и народните песни на Глория, стават точно еднкви гледанията им. Но не ги гледай така нещата, защото то и София, ако не беше столица, нямаше да е пренаселена, Слънчев бряг нямаше да е курорт, ако го нямаше морето и т.н. По същата логика, ако не бяха кавърите на Ивана, тя нямаше да стане толкова известна ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 @Willy - Естествено, че ще е хит - песента е хубава - създадена е от тандема Глория - Илия Загоров все пак. Преди 15 години той беше поканен в тази песен и взе от нея повече отколкото даде. 15 години по-късно ако тази песен е изживяла някакъв ренесанс то е пак благодарение на Глория, защото клипът, от който трупа милиони, е от НЕЙНИЯ концерт, в който той отново беше гост на готова софра. А по линията с Ивана просто нека да отбележа две неща: - Ивана има два фолклорни албума - Ивана има в репертоара си каймака на сръбската музика за едно цяло десетилетие и е някак нагличко да бъде изтъквано, че Глория трупа популярност заради известни народни песни. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 1 минута, omline каза: @Willy - Естествено, че ще е хит - песента е хубава - създадена е от тандема Глория - Илия Загоров все пак. Преди 15 години той беше поканен в тази песен и взе от нея повече отколкото даде. 15 години по-късно ако тази песен е изживяла някакъв ренесанс то е пак благодарение на Глория, защото клипът, от който трупа милиони, е от НЕЙНИЯ концерт, в който той отново беше гост на готова софра. Аз не отричам че песента е създадена от Глория и нейн екип или че тя прави песента. Но към днешна дата Глория няма никакъв impact за да възроди която и да е песен. Видеото от нейния канал 2 години тръгваше след Хабиби, в най-силния й период. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 6 минути, Willy каза: Аз не отричам че песента е създадена от Глория и нейн екип или че тя прави песента. Но към днешна дата Глория няма никакъв impact за да възроди която и да е песен. Видеото от нейния канал 2 години тръгваше след Хабиби, в най-силния й период. Impact-a на Глория е, че изобщо съществува тази песен и това е абсолютно достатъчно (а и предостатъчно) тези милиони да са и нейн актив. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 1 час, omline каза: Съвършено интересно и съвършено невярно твърдение. Глория беше вторият ключов играч, който допринесе за легитимацията му пред по-свястната част от населението - първият беше Слави Трифонов, третият Деса, четвъртият Кеворк Кеоркян. Да отваряме ли темата за "Не сме безгрешни" или за "Ледена кралица" или сам ще си посипеш главата с пепел? Две "негови" емблематични песни, които стоят в дискографията му като бисери в кочина - особено на фона на тогавашния му имидж. Глория е за разстрел за жестoвете, който му направи тогава, както и всички по веригата. Дуетите, албума и концерта на Азис с Десислава са малко преди Не сме безгрешни хронологично. Ледена кралица на Азис бе възродена след имитацията на Тита в капките и към днешна дата именно неговата версия трупа гледания. Малцина знаят, че песента е на Глория и то предимно във форума. В това отношение Деса си изигра по добре картите с До тук, за която масово хората си мислят, че е дует, а не знаят, че е самостоятелна на Деса, но именно Азис е причината Деса да има вечен хит в лицето на Казваш, че ме обичаш. Марга Лозанова е инициаторката певец и певица на годината да имат дует. Не сме безгрешни е била заебана от Глория и вероятно ако Азис не бе участвал в нея към днешна дата щеше да е като Присъда, Илюзия и други позабравени песни на Глория. Самия факт, че единствената ретро песен на Глория, която трупа милиони е с Азис, показва чия е заслугата. Доста песни на Азис от онова време към днешна дата гонят или са минали 10 милиона. Глория няма и по 1 милион на песните, които някога са и били хитове като Златна клетка, Циганско сърце, Илюзия и други... преди 56 минути, meleto каза: Аз ти посочих кое прави песента ЛИГАВА според мен. Дали е най-концертна? Някак изсмукано от пръстите. И откъде идва теорията, че тази песен била запазена във времето? Разбира се, че е запазена във времето. Деса с нея открива ретро партита си. Пяла е в Пей с мен, турнето на Фен и други места. По популярна е дори от Думи две. Пишеш вече глупости... преди 37 минути, gotiniq каза: Напротив, ако махнеш 30 млн от "Не сме безгрешни" и народните песни на Глория, стават точно еднкви гледанията им. Но не ги гледай така нещата, защото то и София, ако не беше столица, нямаше да е пренаселена, Слънчев бряг нямаше да е курорт, ако го нямаше морето и т.н. По същата логика, ако не бяха кавърите на Ивана, тя нямаше да стане толкова известна ... Фактите са 2. 1. Хитовете на Ивана от миналото са с по добри гледания от хитовете на Глория от близкото минало. 2. Песните от последните години на Ивана се развиват по добре като гледания от песните на Глория за същия период. И много други са правили кавъри в онези години, но нямаха успеха на Ивана. Несъмнено имат заслуга в успеха на Ивана, но в онези години всичко с името на Ивана се лапаше като захарен памук. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 1 час , Slavi каза: Благодарение на единствения си хит с Азис и популярни народни песни. Ако мерим само попфолк песните и без Не сме безгрешни, Ивана ще води Глория. Глория цял живот трябва да целува краката на Азис. Абсолютно! Новата песен на Ивана е с шансове за сезонен хит. Преди това масово популярна песен беше "Твое копие". До преди т.н. "възраждане", което направи като отслабна също имаше някои популярни песни в последните 5 години - "Ало мамо", "Благодаря ти Господи", "Ще ти взема всичките пари" ... всичките имат по 2-3 милиона гледания в Ютуб канала на Планета. Глория масово популярна песен не е имала сигурно от "Пясъчни кули". Може и след това да е изкарала нещо по-така, но трябва да се напрегна, за да си спомня. Цялата й продукция в последно време ми е толкова еднаква, безлична и шаблонна, че не различавам кога какво е пускала. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 7 минути, Cally-Pressyfan' каза: Абсолютно! Новата песен на Ивана е с шансове за сезонен хит. Преди това масово популярна песен беше "Твое копие". До преди т.н. "възраждане", което направи като отслабна също имаше някои популярни песни в последните 5 години - "Ало мамо", "Благодаря ти Господи", "Ще ти взема всичките пари" ... всичките имат по 2-3 милиона гледания в Ютуб канала на Планета. Глория масово популярна песен не е имала сигурно от "Пясъчни кули". Може и след това да е изкарала нещо по-така, но трябва да се напрегна, за да си спомня. Цялата й продукция в последно време ми е толкова еднаква, безлична и шаблонна, че не различавам кога какво е пускала. Напълно съм съгласен. Към горните песни бих добавил и "Златен", "Ало,девойките"... Ивана поне през 1-2 години пуска по някой хит. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 15 минути, Cally-Pressyfan' каза: Абсолютно! Новата песен на Ивана е с шансове за сезонен хит. Преди това масово популярна песен беше "Твое копие". До преди т.н. "възраждане", което направи като отслабна също имаше някои популярни песни в последните 5 години - "Ало мамо", "Благодаря ти Господи", "Ще ти взема всичките пари" ... всичките имат по 2-3 милиона гледания в Ютуб канала на Планета. Глория масово популярна песен не е имала сигурно от "Пясъчни кули". Може и след това да е изкарала нещо по-така, но трябва да се напрегна, за да си спомня. Цялата й продукция в последно време ми е толкова еднаква, безлична и шаблонна, че не различавам кога какво е пускала. Погледни по-хубаво гледанията и ще видиш, че не си прав. "Изсвирете нещо ударно", "Обичай ме такава", "Не лъжи на колене", "Ако счупят всяка нота", "Прегърни ме", "Не те давам", "Любовта настоява" и др. не отстъпват по гледания на песните на Ивана от последните години. Фактите показват, че Топ 50 песните на Глория са гледани с 40 млн повече от топ 50 на Ивана, а вие пак търсите под вола теле ... ваша работа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Галин остава в топа заради дуетите и продуцентската му дейност, а Преслава не е ставала никакъв П*****л Джексън. Една ринопластика не се равнява на пет. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 4 минути, gotiniq каза: Погледни по-хуаво гледанията и ще видиш, че не си прав. "Изсвирете нещо ударно", "Обичай ме такава", "Не лъжи на колене", "Ако счупят всяка нота", "Прегърни ме", "Не те давам" и др. не отстъпват по гледания на песните на Ивана от последните години. За някои от тези песни си прав, че имат по 1,5 - 2 млн. гледания, но не променят факта че всичко с марката Глория е по-клиширано от песен на Оцко и от текст на Петя Радева взети заедно. преди 5 минути, xroflx9 каза: Напълно съм съгласен. Към горните песни бих добавил и "Златен", "Ало,девойките"... Ивана поне през 1-2 години пуска по някой хит. За тези е ясно, че бяха хитове, но те са от преди 7-8 години. Ако броим и тях, трябва да сложим още "Уникална", "Падни на колене", "По дяволите Рая", "Остави ме" .... Глория като хит от онова време имаше само "Ненаситна" и след нея "Пясъчни кули". 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Както винаги във форума има само крайни гледни точки: 1. Глория си има стари песни с много милионни гледания: Откраднат миг, Крепост, По навик са все песни с над 2/3 милиона. Дори Феникс и още няколко. 2. Ивана също си има "Шампанско и сълзи", "Нещо нетипично", "Вик", "Погрешна нощ". Откъм нови песни, последните две години Ивана е с по - силни предложения. Предходните Глория беше със циганите и т.н. Нали казваме "силни". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 7 минути, gotiniq каза: Погледни по-хубаво гледанията и ще видиш, че не си прав. "Изсвирете нещо ударно", "Обичай ме такава", "Не лъжи на колене", "Ако счупят всяка нота", "Прегърни ме", "Не те давам", "Любовта настоява" и др. не отстъпват по гледания на песните на Ивана от последните години. Фактите показват, че Топ 50 песните на Глория са гледани с 40 млн повече от топ 50 на Ивана, а вие пак търсите под вола теле ... ваша работа. Ивана има десетки милиони изтрити. Веднага се сещам за Вик И Късно е от един канал Bulgarian Super Hits, които сумарно имаха едно 5 милиона, преди да затрият канала. То и при Глория е така сигурно, де, но е очевадно, че без руско-турските милиони за Азис, са наравно. А като махнем народните песни, Глория отива много назад. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Не разбирам защо някои хора не вземат насериозно и малкото опити да се направи нещо интересно тук. Не съм отделил от така или иначе малкото си свободно време, за да отчитам гласове за Клеа и Мая Нури, баси... 3 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Искам да споделя и още нещо. Много мои познати, вкл. и аз знаем песни на Глория, но поради това, че не я харесваме като обществен образ не й слушаме песните. Ивана просто си мирише на нафталин, но няма чак такава неприазън. Глория сама си пречи на кариерата. Тя е дръпната, обрана, закостеняла и самонадеяна, поне такава се е показала. Като човек може да е точна, почтена, коректна, което е факт очевидно, но това не достига до масовата аудитория. Липсата на екип като при Ивана много й пречи, както й факта, че винаги тя е права. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Аз пък никога не съм чувал някой около мен да си пусне песен на Глория. За сметка на това домашен купон без песни на Ивана не минава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 5 минути, WindWalkerMonk каза: Искам да споделя и още нещо. Много мои познати, вкл. и аз знаем песни на Глория, но поради това, че не я харесваме като обществен образ не й слушаме песните. Ивана просто си мирише на нафталин, но няма чак такава неприазън. Глория сама си пречи на кариерата. Тя е дръпната, обрана, закостеняла и самонадеяна, поне такава се е показала. Като човек може да е точна, почтена, коректна, което е факт очевидно, но това не достига до масовата аудитория. Липсата на екип като при Ивана много й пречи, както й факта, че винаги тя е права. Мисля, че Глора повече лъха на нафталин от Ванча. Факт е, че и двете са на срамно позорно ниво в последните 10 години, спрямо пиковите им години. Не знам за какво спорим въобще. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари