Lelqtian Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 1 час, Willy каза: Защото са хитове заради Sergio, Живко или Цура която сама си призна че е оставила цялата работа по проектите им на Галена.🥴 Аман вече от махания ... То не са гледания с уговорки, махания щото не ни изнасят фактите, крадени песни щото може, албум за който не е известно да съществува освен на картинка, ударни тримесечия, но извън годишния топ, изобщо се чудя за кво си говорим тука, щото определено #самоистинскитехитове си личат без уговорки все едно си пазаря дънки на цигански пазар в Димитровград ... Я да се поздрави за дубрутро с един истински, че и секси хит! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 18 минути, Blueberry каза: Хубаво описа и разликата между Галена и Преслава. Тези таргети + по-малките + по-големите. Не мисля, че Преслава привлича кой знае колко повече таргетите под пълнолетие. Навярно и двете имат някакви детски и тийн фенчета, но като цяло властват най-вече по махалите и дискотеките. Новите ги мачкат при по-малката аудитория и постепенно ги настигат при по-голямата. Този жанр трябва да вземе да роди вече една нова Ивана, за да се върне най-накрая интереса и на още по-зрелите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Току що, SG каза: Не мисля, че Преслава привлича кой знае колко повече таргетите под пълнолетие. Навярно и двете имат някакви детски и тийн фенчета, но като цяло властват най-вече по махалите и дискотеките. Новите ги мачкат при по-малката аудитория и постепенно ги настигат при по-голямата. Този жанр трябва да вземе да роди вече една нова Ивана, за да се върне най-накрая интереса и на още по-зрелите. Това са някакви измислени теории. Кой забога извън тийн знае кои са Лидия, Десита, Денис или пък Диона 😂 Никой няма да ги мине двете скоро време. А че Преслава се слуша по малцинствата няма да го коментираме дори 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 2 минути, SG каза: Не мисля, че Преслава привлича кой знае колко повече таргетите под пълнолетие. Навярно и двете имат някакви детски и тийн фенчета, но като цяло властват най-вече по махалите и дискотеките. Новите ги мачкат при по-малката аудитория и постепенно ги настигат при по-голямата. Този жанр трябва да вземе да роди вече една нова Ивана, за да се върне най-накрая интереса и на още по-зрелите. Ми те и двете са от този етнод. Като Преслава в зора си да е икона, почна да ходи по стъпките на Майкъл Джексън. Малко като Глория по тия на Цура от 2003. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 2 минути, Гальо каза: Това са някакви измислени теории. Кой забога извън тийн знае кои са Лидия, Десита, Денис или пък Диона 😂 Никой няма да ги мине двете скоро време. А че Преслава се слуша по малцинствата няма да го коментираме дори Всички останали се слушат от малцинствата, но Преслава звучи основно в парламента и народното събрание. Понякога в зора си да кажете нещо, ръсите глупости. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 И аз не мисля че някой извън таргета 10-18 годишни има интерес към Алфите. Може би само към Теофиков от новите щото се наложи покрай топ имената и прави сериозни песни. Така че няма как Излъжи ме да е хита на сезона. Беше си първоначална тийн сензация и вече леко угасна. Затова не е похвално ако държиш само тази аудиторият. Сменят любимите си изпълнители като носни кърпички, от силните на деня. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 15 минути, Гальо каза: Това са някакви измислени теории. Кой забога извън тийн знае кои са Лидия, Десита, Денис или пък Диона 😂 Никой няма да ги мине двете скоро време. А че Преслава се слуша по малцинствата няма да го коментираме дори Доста хора ги знаят, за някои мои познати даже съм се изненадвал. И в дискотеките ги пускат. И ние тук в Рама всички ги знаем, където повечето сме именно 20-30 годишни фенове на старите коври. А малцинствата защо трябва задължително да слушат само създадени за тях песни като Ломборгини? Една Изтрезняваш ли също е с идеалната мазна концепция за такива места и това даже би обяснило защо има гледанията на Пиян без да е чак такъв хит. преди 14 минути, WindWalkerMonk каза: Ми те и двете са от този етнод. Като Преслава в зора си да е икона, почна да ходи по стъпките на Майкъл Джексън. Малко като Глория по тия на Цура от 2003. Това също. И двете са от такъв произход, съответно не би трябвало да е изненадващо, че ромите биха ги слушали и подкрепяли. А Преслава да вървеше по стъпките на Майкъл и като творчество... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 12 минути, Willy каза: И аз не мисля че някой извън таргета 10-18 годишни има интерес към Алфите. Може би само към Теофиков от новите щото се наложи покрай топ имената и прави сериозни песни. Така че няма как Излъжи ме да е хита на сезона. Беше си първоначална тийн сензация и вече леко угасна. Затова не е похвално ако държиш само тази аудиторият. Сменят любимите си изпълнители като носни кърпички, от силните на деня. Те нали тези, които се кефят на по-старите изпълнители по дискотеки и младежки купони не ги сменят като носни кърпички... Хората от този таргет често дори не зная кой пее като им пуснат песента. Децата и тийновете поне са фенчета на конкретния изпълнител. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Жестока 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 1 час, xroflx9 каза: Жестока Кралицата на тайландската фауна! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 31 минути, Kriminal каза: Кралицата на тайландската фауна! Сега въпроса е дали е отишла в Тайланд да си сменя носа отново, или просто най-накрая ще сменя цялото дюшеме, след като чак толкова не се харесва? 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Тайланд е прочут по друг вид операции.🤭 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Ами тя Пепа обича да експериментира, а виждаме, че в момента гейовете и транските са на мода. Да си сложи един член и смятам, че успешно ще заеме нишата на Азис от едно време. Именно това е и единствения и шанс да се Мери с него по популярност и внимание. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 8 минути, Willy каза: Тайланд е прочут по друг вид операции.🤭 Колкото и да се променя или да се опитва да променя Павел- втора Галена няма да има в живота си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 18 минути, GSA каза: Ами тя Пепа обича да експериментира, а виждаме, че в момента гейовете и транските са на мода. Да си сложи един член и смятам, че успешно ще заеме нишата на Азис от едно време. Именно това е и единствения и шанс да се Мери с него по популярност и внимание. Ани Хоанг вече я изпревари - при това е азиатка. Шанс! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 39 минути, Willy каза: Тайланд е прочут по друг вид операции.🤭 Именно. Важното е обаче че са майстори! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 3 часа , xroflx9 каза: Жестока 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 ЛунА се побърка! ❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 5 часа , Willy каза: Вчера е направила 120к 😱😱😱🥰 Освен това Галена продължава да е с 6 клипа (на 4 песни) в класацията. Уж провалът "Паника" от двете клипчета има гледания точно колкото "хита на годината" "Пиян". "Феноменален" е с 14к година и 2 месеца след премиерата си. "Добре ли си" е с близо 20 к след 9 месеца. Преса е с 2 клипа в класацията. Уж големите хитове "Изтрезняваш ли" и "Да гори в любов" не са я помирисвали от няколко месеца. Песните от албума минаха и заминаха. Дуетът с Галин след по-малко от 3 месеца едва се крепи около 25-30к. А някои хора си бленуват как Преслава смачкала Галена. Сори, пичове, ама сте много заблудени. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 22 минути, plambata каза: Освен това Галена продължава да е с 6 клипа (на 4 песни) в класацията. Уж провалът "Паника" от двете клипчета има гледания точно колкото "хита на годината" "Пиян". "Феноменален" е с 14к година и 2 месеца след премиерата си. "Добре ли си" е с близо 20 к след 9 месеца. Преса е с 2 клипа в класацията. Уж големите хитове "Изтрезняваш ли" и "Да гори в любов" не са я помирисвали от няколко месеца. Песните от албума минаха и заминаха. Дуетът с Галин след по-малко от 3 месеца едва се крепи около 25-30к. А някои хора си бленуват как Преслава смачкала Галена. Сори, пичове, ама сте много заблудени. Грешно правиш сметката и просто не виждаш очевидното . Галена може да е с 6 клипа в класацията в момента, но като изключиш 5 и половина, Пришития нос вече почва да я мачка. И след като оправихме сметката, време е за хит на Счети! 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 30 минути, THE IIconic каза: ЛунА се побърка! ❤️ Е, супер е! Искам лайв от Клеа! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 @чушка. познавам колко пиеш, за да ти дойде смелостта! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Като видя пост със сметки и директно прескачам. Не съм в час по математика! Аз отдавна не съм тийн, но и Лидия, и Теофиков ме кефят и са ми интересни. Те не пеят за преживяванията в класната стая или за първото гадже, че да са слушани само от тийновете. Какво като са млади? Били Айлиш е колкото Теофиков и е сред най-слушаните в света. Само хората между 13 и 19 мислите, че са докарали тази цифра? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 5 часа , Гальо каза: Това са някакви измислени теории. Кой забога извън тийн знае кои са Лидия, Десита, Денис или пък Диона 😂 Никой няма да ги мине двете скоро време. А че Преслава се слуша по малцинствата няма да го коментираме дори Ами не е съвсем така. Теофиков го знаят и 25 годишни хора, а те отдавна не са тийн. Лидия също. По принцип в дискотеките на големите градове трудно допускат непълнолетни, ходят предимно хора до 30 годишна възраст. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари