VulkoIsTheBest Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Преси, ако ни четеш, само да те питам: Как издържаш да го четеш всичко това ма? Ти затова си за лудница! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Преси, също ако ни четеш, ти мисли, посяти от Fast ли изпълняваш? Не си ли се замисляла, че за това си на тоя хал? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза: Преси, също ако ни четеш, ти мисли, посяти от Fast ли изпълняваш? Не си ли се замисляла, че за това си на тоя хал? Да е най-голямата певица в попфолка ли? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Пресо, ако ни четеш, много си грозна! Но ти си го знаеш, де... 1 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Добър вечер! Емилия и Джена още ли са в Пайнер? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 4 минути, foxy_vd каза: Добър вечер! Емилия и Джена още ли са в Пайнер? Кои са па тия? 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Току що, foxy_vd каза: Добър вечер! Емилия и Джена още ли са в Пайнер? Митко Пайнера не го ебе, както стана ясно. И двете кучки са с флопве без фирмата, а понякога и със. Пайнера предстои да се снима гол за Плейбой. Щял да пуска статуси: "Много ми е луд". 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Току що, foxy_vd каза: Емилия и Джена още ли са в Пайнер? И двете са във фирмата. Емилия май е сключила договорка ала Ивана и Глория. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Аз само искам да попитам Емилия за Преслава ли се взе с тия нейните псевдо премиери в личен канал? Тотална излагация! Емилия първо не знае как се управлява канал тубата, както е видно... Простакеса от Гълъбово предлагам да не пробва сама, дори Галена и Преслава не си го помислят напълно, та вечната Втора цигулка ли? Даже имаше един базик, че е Емилия пее за себе си в песента. Вечно на изчаквателна позиция след първите на деня. И все я потупваха по гърбавото рамо "Нищо, миличка, догодина пак ще пробваш, догодина пак ще сме зад теб - чичо ти Митьо и аз - Мария Димитрова. Няма миличка, недей, не бива...." 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Мария Димитрова в личен разговор с Емилия: - Селянке, ако още веднъж те покажат по телевизията как псуваш, ще бачкаш 6 месеца без хонорар - глоба за излагане на фирмата. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 5 минути, Fast каза: И двете са във фирмата. Емилия май е сключила договорка ала Ивана и Глория. Емилия си пуска собствен канал, не е на концерта, има пълен игнор от фирмата медийно и ще подписва с тях някакъв нов договор, който няма как да е по-добър от сегашният и? Никак не ми се връзва това в едно изречение. Търсех нещо за мърлата Андреа, която бе сърдита на целия свят преди 20 дена, но намирам само целувки с чичо Митко. За дъртия знам, че така потушава геноцид срещу фирмата, ама тая има ли акъл да му се върже и то при положение, че Кубрат чака дете от най-новата си кувра, която не се казва Андреа? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 1 минута, foxy_vd каза: Емилия си пуска собствен канал, не е на концерта, има пълен игнор от фирмата медийно и ще подписва с тях някакъв нов договор, който няма как да е по-добър от сегашният и? Никак не ми се връзва това в едно изречение. Търсех нещо за мърлата Андреа, която бе сърдита на целия свят преди 20 дена, но намирам само целувки с чичо Митко. За дъртия знам, че така потушава геноцид срещу фирмата, ама тая има ли акъл да му се върже и то при положение, че Кубрат чака дете от най-новата си кувра, която не се казва Андреа? Анаа, верекешимзуво ли ве брат? Анааа Кубрат: "Кюфтето Андреа не можеше да ми роди, беше я хванал саклет на пут*ката" 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Музика: Стефани Дали???? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Андреа: "ne e vqrno!! putkata mi teji samo 160 grama!!! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 6 минути, foxy_vd каза: Емилия си пуска собствен канал, не е на концерта, има пълен игнор от фирмата медийно и ще подписва с тях някакъв нов договор, който няма как да е по-добър от сегашният и? Никак не ми се връзва това в едно изречение. Търсех нещо за мърлата Андреа, която бе сърдита на целия свят преди 20 дена, но намирам само целувки с чичо Митко. За дъртия знам, че така потушава геноцид срещу фирмата, ама тая има ли акъл да му се върже и то при положение, че Кубрат чака дете от най-новата си кувра, която не се казва Андреа? Пайнер е в описанието на клипа и й, ротират клипа по ТВ, не е трита от списъка с хонорари. Вероятността да е подписала по-добра договорка е много голяма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 4 минути, Denis каза: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 2 минути, Fast каза: Нямам време. Тея новите чалгарки са ужасни. Как въобще се приемат на сериозно? Особено Лидия - трагедия. 2 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Току що, Denis каза: Нямам време. Тея новите чалгарки са ужасни. Как въобще се приемат на сериозно? Особено Лидия - трагедия. Още не си влязъл и вече ми лазиш по нервите! Лидия е бъдеща икона. 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Току що, Blueberry каза: Още не си влязъл и вече ми лазиш по нервите! Лидия е бъдеща икона. Ужасна е. Тази е единствената готина. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Току що, Blueberry каза: Още не си влязъл и вече ми лазиш по нервите! Лидия е бъдеща икона. Лидия вече е икона - за жалост или щастие...е въпросът. Но забележете как Fast посреща Денис със сърцераздирателна песен на Джена - Ти, ало, ти! Песен лайквана от не един и двама в тази държава. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 @Denis Ти тотално откачи. Малката е хейтвана навсякъде. От тук тръгна мисля, че. След това и по фейсбук страниците. Тя е най-неуспешния продукт от новите на Пайнер. Даже Джулия беше по-яка и по-успешна. Малката е смешна. 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: @Denis Ти тотално откачи. Малката е хейтвана навсякъде. От тук тръгна мисля, че. След това и по фейсбук страниците. Тя е най-неуспешния продукт от новите на Пайнер. Даже Джулия беше по-яка и по-успешна. Малката е смешна. Нямам представа какво мнение са изградили хората за тях, но на Галин и трите "певици" са ми отвратителни. А мен и Джулия ме радва. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Шоуто на Малката на концерта в Пловдив трябваше да бъде: Малката в ролята на боксова круша, над която културисти си изливат гнева. И Пайнер да коментират: "Тя нали е малка, то ще й мине бързо. Те младите какво ли не правят за пари?" 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 16 минути, Fast каза: Пайнер е в описанието на клипа и й, ротират клипа по ТВ, не е трита от списъка с хонорари. Вероятността да е подписала по-добра договорка е много голяма. Пайнер ротираше до последно и Константин, Нелина, Андра, Есил Дюран.... и поне още 50 изпълнители през годините, но ги триеше за един следобед, като с гумичка. Но тогава бяха времена, в които от Пайнер зависеше почти всичко в чалгата, което въобще не е така днес. Не разбрах обаче какво споделиха всички, които не бяха на концерта и каква е причината за това наказание, като изключим "уважителните" причини на Преслава. Никъде нищо не намирам за тази брутална гавра на Пайнер с почти всички свои активни към момента звезди. Нали, щото легенди като Глория и Ивана отдавна са занулени от тази фирма и единственото което чуваме за тях е за букетите цветя от Пайнер по повод някоя тяхна годишнина. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари