Slavi Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 преди 44 минути, VulkoIsTheBest каза: Рено, мъ! Селянке! Кво ми пробутваш поздрави от 2013 година? Бюджет няма ли за ново клипче? Или смарфона падна в канала на ваната, в която се чипкаше чисто гола, но единият ти син Серафимчо нахлу вътре и ти изскимтя "охх" и изпусна телофона в канала. Ренооооо, простоооо. Серафимчо: - Мамо, подиграват ми се, че искаш бебе, а си почти на 50. - Кажи му на ония от Рамания, че ще го смела, като си дойде Испания! Колко пъти трябва да ти се каже, че шегите ти са тъпи и не струват, Къцамуне Коледа е, кофти да я прекараш в Рама... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 преди 24 минути, Slavi каза: Колко пъти трябва да ти се каже, че шегите ти са тъпи и не струват, Къцамуне Коледа е, кофти да я прекараш в Рама... Ти кофти си прекарваш живота, това е по-важното в случая. А на мен видимо ми е добре. Каква ирония. И между другото не знам защо цитираш и се занимаваш с човек, който ти е неприятен. За около някой стотин хиляден път. Какво търсиш, какво искаш, злобна сврако? Гледай си там проблемите и поялника не гледай в чужди паници. Сврака. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 преди 29 минути, VulkoIsTheBest каза: Ти кофти си прекарваш живота, това е по-важното в случая. А на мен видимо ми е добре. Каква ирония. И между другото не знам защо цитираш и се занимаваш с човек, който ти е неприятен. За около някой стотин хиляден път. Какво търсиш, какво искаш, злобна сврако? Гледай си там проблемите и поялника не гледай в чужди паници. Сврака. Не е ли видно. Искам да спомогна за 60 дневния ти холидей, а после и за 120 дневния. Обичам да пращам на почивки. Освен професия, ми е и хоби. Да беше се потрудил малко в едномесечното ти отсъствие за репертоара си. Дори на Къци шегите са по сполучливи. Весела Коледа и на теб Топ текст: Бай бай бай, мръсното куче ме лаййй. Бай бай бай, мръсно куче трааййй. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Весела Коледа на всички! ❤️ 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Най-коледната песен! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 преди 1 час, Lelqtian каза: Явно някой го е яд, че не само пак останал без форумна награда, а отгоре на всичко дори в почивка му отмъкна дори СКандалждия на форума А вече дори няма предаване, което да се вълнува от фалшивите ексурзии и заминаха и показванията по ТВто ... Не вървиш! Весела Коледа! 😘 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 преди 51 минути, Lelqtian каза: Най-коледната песен! Животът ми е баклава с шам фъстък! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 преди 4 часа , VulkoIsTheBest каза: Рено, мъ! Селянке! Кво ми пробутваш поздрави от 2013 година? Бюджет няма ли за ново клипче? Или смарфона падна в канала на ваната, в която се чипкаше чисто гола, но единият ти син Серафимчо нахлу вътре и ти изскимтя "охх" и изпусна телофона в канала. Ренооооо, простоооо. Серафимчо: - Мамо, подиграват ми се, че искаш бебе, а си почти на 50. - Кажи му на ония от Рамания, че ще го смела, като си дойде Испания! Не се изказвай неподготвен! Актуално клипче има, и то снимано в Сърбия! Хайде, по-сериозно https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2685715244846149&id=100002230994304 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Току що, Runevski каза: Не се изказвай неподготвен! Актуално клипче има, и то снимано в Сърбия! Хайде, по-сериозно https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2685715244846149&id=100002230994304 Анааа ми за кво не пуснеш него, ами някакви от 2013 ретро клипчето пускаш? Рени тогава се гизди и живее в невидение какво я чака в следващите години. Че ще напълнее 24 кила и ще пее, че иска да я плодят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 преди 11 минути, VulkoIsTheBest каза: Анааа ми за кво не пуснеш него, ами някакви от 2013 ретро клипчето пускаш? Рени тогава се гизди и живее в невидение какво я чака в следващите години. Че ще напълнее 24 кила и ще пее, че иска да я плодят. Черпя те и с по-старо клипче! Ха, да видим сега 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Току що, Runevski каза: Черпя те и с по-старо клипче! Ха, да видим сега О, ти ме черпииш. По принцип аз ги черпя. хихи Ами тука е по-скована и си личи, че е назубрено преди това, някакво дървено изглежда. Но е симпатяга. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Най-отпусната е с чашка в ръка! 1:58 3:20 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 @Stela Знатна, защо мълчиш, миличка? На играчите не им отива да мълчат дълго. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Месец след премиерата - 143к(+25К от фен клипче) и #1 ❤🎁 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 1 час, Willy каза: Месец след премиерата - 143к(+25К от фен клипче) и #1 ❤🎁 Право в десятката! Напук на хейтърите... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 8 часа , VulkoIsTheBest каза: @Stela Знатна, защо мълчиш, миличка? На играчите не им отива да мълчат дълго. СЕКС играчка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 7 часа , Willy каза: Месец след премиерата - 143к(+25К от фен клипче) и #1 ❤🎁 А някои хора ми се смяха на ето този коментар: Еволюцията при мен: Първо слушане: Ужасна мазнотия, Фики вие на умрело, няма да я слушам Второ слушане: Частта на Галена е яка, бийтът е топ, текстът е потрес Трето слушане: Има нещо много зарибяващо в парчето, а клипът е жесток Четвърто слушане: Това е баси парцалът, баце, хитът на зимата 1000% 😁 Бърза справка в Popnable показва, че на 29-ти ден толбухинското дуо е имало 56к гледания на официалното клипче + 19к на фен клипа. Смятайте, драги мои. Галена с хита на зимата и през 2019! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Честито 1-во място на новата кралица! 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 31 минути, plambata каза: 😁 Галена с хита на зимата и през 2019! И като се събуди, краката ти отвити. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 10 часа , VulkoIsTheBest каза: @Stela Знатна, защо мълчиш, миличка? На играчите не им отива да мълчат дълго. Значи е време да вдигна малко шум. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 1 час , plambata каза: Бърза справка в Popnable показва, че на 29-ти ден толбухинското дуо е имало 56к гледания на официалното клипче + 19к на фен клипа. Смятайте, драги мои. Галена с хита на зимата и през 2019! Всъщност Ламбото е на 31-вия си ден, но пише 29 щото не беше 2 дни заради бъг. Така ни се пада на 31-вия ден е имала 48к+18К. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 22 часа , VulkoIsTheBest каза: Вижте я клоунката с какво облекло e в новия си клип. Егати неадекватното, човек! И аз така реагирах когато видях клипа. Тази жена се побърка тотално. Една нормална визия няма от много време... Явно няма кой да я свали на земята. Да не говорим, че ако не беше Теофиков щеше да е в десета глуха вече. На мен ми става жал за нея, но ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 21 часа , Fast каза: Паола прилича на малко маймунче циганче... Одрала е кожата на баща си. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 21 часа , VulkoIsTheBest каза: Ама и Глория ги праска едни. Коя ли Емилия може да се има предвид във въпрос от чалга фен в Открит Микрофон? Иначе - Глория издала биографична книгаааааа. Някой чете ли я? Какво се случва, разкажете. Няма да питам какво стана с биографичната книга на Камелия. Тя първо трябва да се научи да пише. Камелия чака да пусне още 3-4 версии на "Името ти" за да издаде книгата заедно с макси сингъла. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари