Stela Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 1 час, Slavi каза: Разбира се, че всяка се пипа, но обработката при Галена е на 200% и подобно на Андреа няма нищо общо със снимките си в инстаграм. Та тя си заглажда характерните за всеки човек гънки... Например като изключим килограмите на Деса, на живо е по симпатична дори от снимките които пуска в социалните мрежи. На Галена все по чесъо и стават изцепките и все по често папарашки снимки я разкриват в истинския и вид. Направо е като дъщеря на Фреди Крюгер. Няма по грозно чучело от нея... Аз не отричам, че прекалява с обработването в инста. Но това няма нищо общо с факта, че на тези снимки е представена нереално и не изглежда така зле. В нета е пълно с кофти снимки на Деса, така че по-твоята логика как ще ме убедиш, че е симпатична на живо? Онзи ден ми каза, че нямам право да обсъждам на хората външния вид, защото съм Мис Ловеч. Да те питам - ти в качеството си на мистър Шумен ли го правиш сега с Галена? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Припомнете си тази нереализирана песен. Текста е жесток, особено този фрагмент ''Тази нощ ред ми е на мене, изневерите да ги опитам, аз един път поне''. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 преди 37 минути, Putin каза: @Starboy Това ще ти е подаръка за рождения ден, точно се чудех какво да е и ето. Ще го накъсам на парчета още пред очите ти! 3 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 18 минути, Stela каза: Аз не отричам, че прекалява с обработването в инста. Но това няма нищо общо с факта, че на тези снимки е представена нереално и не изглежда така зле. В нета е пълно с кофти снимки на Деса, така че по-твоята логика как ще ме убедиш, че е симпатична на живо? Онзи ден ми каза, че нямам право да обсъждам на хората външния вид, защото съм Мис Ловеч. Да те питам - ти в качеството си на мистър Шумен ли го правиш сега с Галена? Още ли те държи словесния бой който ти теглих онзи ден? Ще го мислиш поне оше една година, обещавам. Снимките на Деса в нета, на които изглежда зле е само заради килограмите, които успелно смъква от 2 месеца насам. Нито устата и е крива като на Галена, нито кожата на дупки и ръбове, нито си обработва всеки ден снимки от участията си, за да лъже най безцеремонно хората и да си избива комплексите. Деса на живо е същата сладка лелка, каквато е и на снимките. Нито издължава брадичката си, нито е вманиачена да заглажда кожата си. По клипове се вталява да, в името добрия продукт, но не и е мания. Деса слабее, а Галена дебелее и грознее. Не ти понася този факт. Аз ако бях популярна личност и представях един фалшив образ, не знам с какви очи щяхбда ходя по участия. Със сигурност нямаше да обличам тоалетчета, от които да видят паласки и целулит. Деса поне се стягаше с колани през талията и криеше целулита пид чорпигащници... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 1 час, Putin каза: Няма такова нещо, не завиждай! Нормално е тези сочни паласки, петна и ръбове по лицето, мас по кожата и под кожата да предизвикат такова чувство в мен. Ако имах нейните данни отдавна да съм спечелил кастинг за монстъри за сагата Стар Уарс или направо Живите мъртви. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Ето я наша Мецана с всичките си несъвършенства - пищни бутове, пръстчета като кебапчета, околоустни гънки, обла тиква и котешки очи. Вероятно и тук има лек ретуш, но в някакви нормални граници, а не от нищо да се превърнеш в нещо... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Боже, чак сега разбрах кой е гаджето на Хари Янакиев. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 6 часа , Kriminal каза: Същата Цара Мими - бизарната готик икона на турбофолка! Че тази е много по-симпатична от Галоша. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 17 минути, Амброжка. каза: Боже, чак сега разбрах кой е гаджето на Хари Янакиев. Този от клипа ли? Рона по това време беше по-безсрамна и от Ванча. Цял албум кавъри беше изкарала. И гласа си тука го преправя като на баба Меца. И Мара го правеше този номер навремето. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 1 час, Slavi каза: Ето я наша Мецана с всичките си несъвършенства - пищни бутове, пръстчета като кебапчета, околоустни гънки, обла тиква и котешки очи. Вероятно и тук има лек ретуш, но в някакви нормални граници, а не от нищо да се превърнеш в нещо... Едното ѝ бедро има ръб. Да удари една ютия. Иначе винаги ще бъде по-хубава и чаровна от онзи темерут от Смядово. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Току що, DarkChild каза: Този от клипа ли? Рона по това време беше по-безсрамна и от Ванча. Цял албум кавъри беше изкарала. И гласа си тука го преправя като на баба Меца. И Мара го правеше този номер навремето. Не е от клипа на Вероника, но пък се е снимал в този на Елена. Страхотна двойка са с Хари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Представи си да имаш интимни отношения с Хари...😶 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 2 часа , VulkoIsTheBest каза: Испанчето какво е запускало такива тъжни песни? Ех, тежко мина младостта. Болно е горкото испанче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 2 часа , Starboy каза: Ще го накъсам на парчета още пред очите ти! Бро, не с лошо 😂 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 >> Годишни музикални награди на Ramania за 2019 Първи кръг - определяне на номинациите За поредна година ще се проведат годишните музикални награди на Ramania. Церемонията ще се състои на 12 Януари 2019 (Неделя) в хотел Афродита Димитровград, зала 8 (мазeто на хотела) от 19.30 до 22.00 ч. Очакваме ви! Предлагат се максимум 5 опции в категория. След като бъдат определени окончателните номинации, ще се пусне отделна тема за финалното гласуване. Могат да гласуват потребители с над 100 поста и отдавна регистрирали се. Наскоро създадени профили, които започват да спамят във форума с цел трупане на постове и гласуване в темата няма да бъдат зачетени. В срок до 04.01.2020 г. можете да предлагате вашите номинации в следните категории: 1. Композитор на годината 2. Аранжор на годината 3. Текстописец на годината 4. Режисьор на годината 5. Дебют на годината 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител 7. Оригинално медийно присъствие 8. Оригинално сценично присъствие 9. Артистично присъствие във видеоклип 10. Баладичен хит на годината 11. Дискотечен хит на годината 12. Дуетна песен на годината 13. Видеоклип на годината 14. Фийчъринг на годината 15. Албум на годината 16. Песен на годината 17. YouTube сензация на годината 18. Певец на годината 19. Певица на годината 20.Музикален Идол на годината 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 46 минути, Амброжка. каза: Не е от клипа на Вероника, но пък се е снимал в този на Елена. Страхотна двойка са с Хари. Този е поне 20 години по-млад от Хари. Шок и скандал! Хари е SUGAR DADDY! 3 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Освен Емилия, още една от златните кокошки на Пайнер е преустановила отношенията си с компанията. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 3 минути, Амброжка. каза: Освен Емилия, още една от златните кокошки на Пайнер е преустановила отношенията си с компанията. Джена?! Джена! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 9 минути, Амброжка. каза: Освен Емилия, още една от златните кокошки на Пайнер е преустановила отношенията си с компанията. Преслава ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 13 минути, Амброжка. каза: Освен Емилия, още една от златните кокошки на Пайнер е преустановила отношенията си с компанията. Вероятно Галена. Андрю завръща ли се? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 ТОП 20 УЧАСТИЯ НА ПАЙНЕР ЗА 2019 (инфо от сайта на Планета) 1. Емануела – 189 2. Преслава – 162 3. Галин – 151 4. Анелия – 141 5. Галена – 140 6. Джена – 127 7. Деси Слава – 126 8. Джулия – 123 9. Теди Александрова – 118 10. Яница – 111 11. Емилия – 109 12. Борис Дали – 91 13. Кали – 84 14. Илиян – 73 15. Милко Калайджиев - 65 16. Фики, Джордан – 63 17. Денис Теофиков - 62 18. Лидия, Ваня – 45 19. Малката, Ивана – 40 20. Десита - 37 Пълен списък тук: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Преслава даже няколко участия е отменила поради операцията на носа , сигурно щеше да е първа! Иначе има в този списък певици които са с 10 участия в сайта на Пайнер но всъщност не спират всеки ден по банкети , сватби и частни партита! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 6 минути, presi_fen! каза: Преслава даже няколко участия е отменила поради операцията на носа , сигурно щеше да е първа! Иначе има в този списък певици които са с 10 участия в сайта на Пайнер но всъщност не спират всеки ден по банкети , сватби и частни партита! Именно. Райна например има над 50. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 То всеки има такива, но няма как да се знаят. Тези са официално обявени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 7 часа , meleto каза: Десислава, само че тя просто напусна в края на лятото. Имаше две балади, Няма те до мен и Думи две. Въпреки че не бяха ударни хитове, На Думи две съм играл кючек, каква балада те гони? преди 6 часа , Senhor каза: Хайде активност! Трябва да кажа, че в момента първото място е може би най-шокиращото нещо, което съм виждал за 10 години в този форум. Не ти понаса-наса! преди 3 часа , Slavi каза: Ето я наша Мецана с всичките си несъвършенства - пищни бутове, пръстчета като кебапчета, околоустни гънки, обла тиква и котешки очи. Вероятно и тук има лек ретуш, но в някакви нормални граници, а не от нищо да се превърнеш в нещо... Тука е много сладка и въобще не е дебела. Прилича на Биляна. преди 50 минути, Амброжка. каза: Освен Емилия, още една от златните кокошки на Пайнер е преустановила отношенията си с компанията. ИЗплювай камъчето одма! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари