Putin Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 12 минути, Starboy каза: @Putin наслади се на този красив клип на любимката ти, който аз си наричам така, защото просто е толкова красив, наистина.. Направо ми иде да повърна от тая любимка. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 От 28.12.2019 г. от 14:16, xroflx9 каза: Тихите води са най-дълбоки нали знаеш.🤣 Андреа,която има имидж на ковра преди години беше скандализирала,че не е много сексуална и липсата на секс по 6+ месеца когато Кубрат го няма изобщо не й пречат. Кой знае Джен каква скрита лимонка е при положение,че никога не е скандализирала на секс тематика. Андреа не е добре значи. 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Коце цъфна във фейса. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 8 минути, zai4eto82 каза: Андреа не е добре значи. https://blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/emanuela-napravi-skandalno-seks-priznanie_news632009.html Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 8 минути, zai4eto82 каза: Коце цъфна във фейса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 5 минути, Beat. каза: https://blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/emanuela-napravi-skandalno-seks-priznanie_news632009.html Гледала съм го и направо не ми се вярва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 1 час , Cally-Pressyfan' каза: През 2005/2006 беше голяма мода. Даже момчета/мъже се правеха на руси кичури (беше ужасно) Пак беше по-добре от модата във втората част на миналото десетилетие. Огромни изкуствени коси, често на вафли (май така се казваше), джуки като балони, напомпани цици, най-вулгарната протитутска визия. Интересното е, че нямаше нищо общо със световните тенденции. Бяха просто покъртително жалки. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 Айде на най-underrated песента на 2019! Жестоко кючече, дори ако си в дебрите на най-голямата депресия, още първия фрагмент ще те хране с нокти и ще те метне в Космоса ❤️ 1 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Не може 6 месеца или 1 година да не правиш. То се отразява на състоянието ти. Андреа и Емануела хич ги няма. Най- много 1 месец, ама 6 месеца или година- абсурд. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Гледала съм го и направо не ми се вярва. Не всички имат твоя неутолим глад. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 1 минута, DarkChild каза: Не всички имат твоя неутолим глад. Значи им има нещо. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Не може 6 месеца или 1 година да не правиш. То се отразява на състоянието ти. Андреа и Емануела хич ги няма. Най- много 1 месец, ама 6 месеца или година- абсурд. Аз съм издържвал най- много 11 месеца и после по 3 пъти на деен 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 2 часа , Donatella каза: КОМЕНТИРАЙТЕ ******************** Васил Найденов и някаква гювендия. Ето защо никога не е и няма да бъде вземана насериозно. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 5 минути, zai4eto82 каза: Не може 6 месеца или 1 година да не правиш. То се отразява на състоянието ти. Андреа и Емануела хич ги няма. Най- много 1 месец, ама 6 месеца или година- абсурд. Броиш ли самозадоволяването? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 2 минути, THE IIconic каза: Аз съм издържвал най- много 11 месеца и после по 3 пъти на деен Какво правиш ти- 11 месеца. :О Прекалено е. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 1 минута, DarkChild каза: Броиш ли самозадоволяването? Е сигурно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 4 минути, DarkChild каза: Броиш ли самозадоволяването? Кой ти говори за самозадоволяване тука. Аз, ако не правя секс 5-6 дена и много се изнервям особено, ако и имаме много работа или пък, ако ми е дошло. Сега ще наваксам, тъй като ми свърши и ще има бушуване. Пък и аз си имам един друг мъж, който викна ли го и веднага е готов и винаги идва и няма търпение всеки път да идва и пита кога ще идва и той Стрелец като мен и става нещо страшно. 5 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Какво правиш ти- 11 месеца. :О Прекалено е. Е то беше 2014 след тежка раздяла. После всичко се нормализира Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Галин и Диона с дует. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Току що, zai4eto82 каза: Кой ти говори за самозадоволяване тука. Аз, ако не правя секс 5-6 дена и много се изнервям особено, ако и имаме много работа или пък, ако ми е дошло. Сега ще наваксам, тъй като ми свърши и ще има бушуване. Е, ти на мое място значи би се самоубила досега. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Кой ти говори за самозадоволяване тука. Аз, ако не правя секс 5-6 дена и много се изнервям особено, ако и имаме много работа или пък, ако ми е дошло. Сега ще наваксам, тъй като ми свърши и ще има бушуване. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 Престанете да обсъждате сексуалните си подвизи в тази тема. 1 1 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 1 минута, DarkChild каза: Е, ти на мое място значи би се самоубила досега. Не знам. По-добре работя на работа след секс и даже ми личи и на настроението ти се отразява. Ама 1 година абсурд- никога. Намерила съм един мъж и той Ники и идва винаги като искам , той винаги е готов. Тъй че моят Ники и да е зает има друг, който постоянно ме пита кога ще идва. ТЪй че само да мине Нова година и да съм сама и ще го карам да идва в нас. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Поздрав с един от хитовете на сезона! Вече гони 5 милиона от лирик и ТВ версията. Ако го беше качила в канала на Планета вече можеше да гони едно 8 милиона. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 6 минути, Starboy каза: Престанете да обсъждате сексуалните си подвизи в тази тема. Зайка е виновна! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари