Blueberry Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 2 минути, Starboy каза: Meanwhile Виж, че и Клои така го е написала 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 1 Author Report Share Публикувано Януари 1 преди 2 минути, Blueberry каза: Виж, че и Клои така го е написала Тя се държи мъжки просто 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 22 минути, VulkoIsTheBest каза: Айде вече да видим класацията. Готова е.😄 later today че ме мързи да я пусна😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 1 час , Willy каза: 2.Параноя 163к 3.Излъжи ме 156к 4.Полудяваш 132к Уааау, дебютантите просто мачкат! Ако махнем песните на изпълнители от малцинствен произход, Пресичка е първа с "Пиян" 🌶️ 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 1 Author Report Share Публикувано Януари 1 преди 2 минути, Blueberry каза: Уааау, дебютантите просто мачкат! Ако махнем песните на изпълнители от малцинствен произход, Пресичка е първа с "Пиян" 🌶️ Трябва да проследим цифрите и в Спотифай на Да гори, защото през новогодишното тържество на сем. Кардашиян са стиймвали албума. 1 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 4 минути, Blueberry каза: Уааау, дебютантите просто мачкат! Ако махнем песните на изпълнители от малцинствен произход, Пресичка е първа с "Пиян" 🌶️ И Ангелът умряяя 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Току що, Willy каза: И Ангелът умряяя Ко каза, ко? 1 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 6 минути, Willy каза: Готова е.😄 later today че ме мързи да я пусна😂 Каква класация. Аз ще изчакам да излезе годишната на Попнекбъл и ще добавя фен клиповете за песни излезли през 2019 да видим кои са с най много милиони. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 1 Author Report Share Публикувано Януари 1 Първата среща на Паола и Сторми: 3 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 ЧнГ милички. Галена пръсна снощи. Истинска лидерска позиция. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 9 минути, WindWalkerMonk каза: ЧнГ милички. ПЕПА пръсна снощи. Истинска лидерска позиция. 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 21 минути, Willy каза: Годишната, с която сигурно ще имам доста разминавания щото смятх и фен клиповете. Топ 20 1. Жено бягай - 27.7М 2. Добре ли си - 18.7М 3. Няма да ми мине - 18.6М 4. Тръгвай си - 16.6М 5. Акула - 15.5М 6. Господин директоре - 15.4М 7. Изтрезняваш ли - 15.4М 8. Пиян - 14.2М 9. Кома - 12.5М 10. Паника - 10.6М 11. Време е - 10.4М 12. Най-боли ме - 10.3М 13. Сърце - 10.1М 14. Болка моя - 9.9М 15. Циганче - 9.8М 16. Не ме занимавай - 9М 17. Боже мой - 8.9М 18. Така ни се пада - 8.4М 19. Спомени - 8.2М 20. Не ме оставяй - 8М Усеща се липсата в топ 20 на топ имена като Джена, Емануела, Анелия, Деси, Алисия... Доста адекватно. Май не си пропуснал нищо сествено. Бшагодаря за труда. Дори заслужава нова тема. Само при Така ни се пада има малко разминаване около 400ка,но дори и с тях си е на същото място. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 2 часа , Beat. каза: Боже изобщо не съм видял,че си я постнал пръв. Сори!🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 54 минути, Willy каза: Годишната, с която сигурно ще имам доста разминавания щото смятх и фен клиповете. Топ 20 1. Жено бягай - 27.7М 2. Добре ли си - 18.7М 3. Няма да ми мине - 18.6М 4. Тръгвай си - 16.6М 5. Акула - 15.5М 6. Господин директоре - 15.4М 7. Изтрезняваш ли - 15.4М 8. Пиян - 14.2М 9. Кома - 12.5М 10. Паника - 10.6М Значи от пайнерските хитове хихи.... нещата са ясни. Помниш ли преди 3-4 месеца, като те питах дали "Добре ли си" има шанс да изпревари "Няма да ми мине"? Някой пак е правил мус... ака. Преси извън топ 5 ли? Стига бее, значии. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 За много години на всички! Бъдете живи и здрави! Тази песен напълно спря да се показва отстрани, примерно пиша в търсачката “Преслава” тя изобщо не се показва. Жалко много гадно я преебават! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Току що, presi_fen! каза: За много години на всички! Бъдете живи и здрави! Тази песен напълно спря да се показва отстрани, примерно пиша в търсачката “Преслава” тя изобщо не се показва. Жалко много гадно я преебават! Докладвах я за "клетви и зложелания" и я махнаха. Ами да мисли какво пее пък в крайна сметка.🤩 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 2 минути, presi_fen! каза: За много години на всички! Бъдете живи и здрави! Тази песен напълно спря да се показва отстрани, примерно пиша в търсачката “Преслава” тя изобщо не се показва. Жалко много гадно я преебават! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 4 часа , Danger. каза: Ламборгини просто е пръснала тубата снощи. Около 270 хиляди гледания от двете клипчета. Да ни върви и тая година така! А дано и тая година да сте с такива цигански "хитове". 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 9 минути, DarkChild каза: А дано и тая година да сте с такива цигански "хитове". Ми дано. Кючеците са ми в кръвта. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Това с кючеците стана банално при наличието и на Сърце и Паника от същата година. Другите все едно пускат симфонии и рапсодии. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 ''Въртележката'' в топ 50 на най-стриймваните песни в България за изминалите 24 часа (Спотифай). Единствената песен от 2018. ''Пиян'' се завръща в топ 20 на 18 място. ''Ламбо'' е 15-та. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Тук обаче цяла година се вменяваше, че Преслава била лидер, най-големи хитове, ала-бала. Накрая излизат класациите и Галена пак с хита на годината и ПАК с най-големия хит на Нова година. Не е ли време да осъзнаете, че колкото и да се напъвате, всъщност излиза, че пикаете срещу вятъра? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Стига лъжи! Всички знаем, че този ХИТ беше най-гледаният на Новата година 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 59 минути, xroflx9 каза: Боже изобщо не съм видял,че си я постнал пръв. Сори!🤣 Важно е да се разпространява за здраве и берекет. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Добре ли си може да е сред най гледаните песни през 2019,но нека не се забравя, че 1/3 от гледанията не са от България, каквото е и положението с Жено, бягай. В този ред на мисли когато говорим за най големия хит на годината, Добре ли си не влиза в топ 3,но да кажем, че обективно е в топ 5. Освен това да се обявява за най стриймвана в ютуб също е нелепо, при все че Азис я води с около 10 милиона, а Няма да ми мине е наравно с нея. Всъщност нито една от най стриймваните 3 песни в ютуб не влизат в реалния топ 3 хитове на 2019. Нито Жено бягай, нито Добре ли си, нито Няма да ми мине. При Азис има много гледания от чужбина и малцинствата, за да я признаем за хита на год. При Галена 1/3 от тези гледания и коментарите са от Чужбина. А за Няма да ми мине, която наистина е обичана, гледана и стриймвана песен, всички бихме се съгласили, че не е била клубен терминатое, тоест издиша по този параграф. @Fast, няма ли да видим най гледаните песни в България за 2019. Знам, че ти се занимсваше с този чарт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари