Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Както бях казал, никоя друга освен Преслава няма толкова много и силно изразени успехи през изминалата година. Излишно е да се оспорва лидерство й, след като е толкова избождащо очите. После същите да не ми говорят за обективност.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Willy каза:

Ехее пропускайки един от най-големите самостоятелни хитове за последните години Феноменален, може като нищо да кажем и че Преслава няма самостоятелен хит от 2008.🥴🥴

Агхсгдхд забравих за тая песен тотално... но факт е, че рядко прави самост. хитове

• Like 1

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Kriminal каза:

Агхсгдхд забравих за тая песен тотално... но факт е, че рядко прави самост. хитове

Така е и Паника е флоп😄. Пантера, Хаваната, Пей сърце итн.. всички се забелязаха заради дуетните половинки.

• Haha 2

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Willy каза:

Така е и Паника е флоп😄. Пантера, Хаваната, Пей сърце итн.. всички се забелязаха заради дуетните половинки.

Паника хит ли е? 😕 недей

Пей сърце особено недей я споменава, през 2016-та квото да се пусне фийт Азис щеше да е с +4млн

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Willy каза:

Ехее пропускайки един от най-големите самостоятелни хитове за последните години Феноменален, може като нищо да кажем и че Преслава няма самостоятелен хит от 2008.🥴🥴

Това е доста дръзко изказване. Нима сравняваш доказаната във времето МСМ във времена, в които масово се слушаше попфолк с една клубна чекия като Феноменален, която се знае предимно от таргета, излизащ по клубовете и циганьорите... Съмнявам се Галена да си я отгледа като вечен хит. Знаем, че при нея нещата не са много трайни. 

image.png

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Fast каза:

Както бях казал, никоя друга освен Преслава няма толкова много и силно изразени успехи през изминалата година. Излишно е да се оспорва лидерство й, след като е толкова избождащо очите. После същите да не ми говорят за обективност.

По-скоро е Преслава, Галена, Денис и другите.. Емилия е малко под тях. 

Преслава е #1 заради цялото присъствие, хитове, албум итн.. но нека не се лъжем, Галя и Денис и дишат в врата и съвсем не е толкова убедително лидерство колкото се опитвате да го изкарате. Вижда се и от класациите.

Сподели в други сайтове

Току що, Slavi каза:

Това е доста дръзко изказване. Нима сравняваш доказаната във времето МСМ във времена, в които масово се слушаше попфолк с една клубна чекия като Феноменален, която се знае предимно от таргета, излизащ по клубовете и циганьорите... Съмнявам се Галена да си я отгледа като вечен хит. Знаем, че при нея нещата не са много трайни. 

Защо да не. Вече повече от една година е най-задържаната песен от 2018. 😄

• Like 1

Сподели в други сайтове

По-скоро е Преслава, Галена, Денис и другите.. Емилия е малко под тях. 

Преслава е #1 заради цялото присъствие, хитове, албум итн.. но нека не се лъжем, Галя и Денис и дишат в врата и съвсем не е толкова убедително лидерство колкото се опитвате да го изкарате. Вижда се и от класациите.

По скоро е Преслава, Денис и Галена топ 3. Ема изпадна бързо бързо с последния си опит от всякакви топове и усещам, че за в бъдеще и милион ще и е трудно да направи в нейния канал. 

Паника не е флоп, но не е и някакъв тотален хит. Някак си не мога да го сложа до Пиян или Изтрезнвваш ли, дори и до Така ни се пада, която се оказа лидер на последното тримесечие. 

image.png

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Fast каза:

Най - големия й успех е, че след Майкъл Джексън използва детето да отклони подигравките. Тя и с това остава най - известна в очите на хората, че е Майкъл Джексън. Дори и днес го коментираха на бензиностанцията. И аз й сипах естествено, казах за наркотиците. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Slavi каза:

По скоро е Преслава, Денис и Галена топ 3. Ема изпадна бързо бързо с последния си опит от всякакви топове и усещам, че за в бъдеще и милион ще и е трудно да направи в нейния канал. 

Паника не е флоп, но не е и някакъв тотален хит. Някак си не мога да го сложа до Пиян или Изтрезнвваш ли, дори и до Така ни се пада, която се оказа лидер на последното тримесечие. 

Паника, съдейки от всички клипове се пее най много от песните на Галена 2019 и топ 2 като цяло на самостоятелните. Тука не е трудно като при дуетите, Пиян е категоричен лидер. След нея са Изтрезняваш ли и Паника.😀

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Stela каза:

Тя и Гери Никол щеше да смачка Галена на НГ, ама не се получи... И сега въпреки, че виждат фактите се измислят нови глупсти за да се принизи и отрече всичко което не им изнася. Едно и също всеки път. 

Преслава най-гледана в 2 тримесечия - накрая с нито една песен в ТОП 5 за годината. :flowers:

Ииии така. :3fdb8960598fa63e:

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Willy каза:

Защо да не. Вече повече от една година е най-задържаната песен от 2018. 😄

МСМ се задържа 6 години... Все още е фурор, когато я пее Преса. Знае се наизуст от всякаква публика заради лесносмилаемия текст и уникалното за времето си звучене. Феноменален се е задържала като гледания да, но тя и В твоите очи се задържа колко години и то, но пак нв бих могъл да я нарека вечен мега хит само заради гледанията, въпреки, че и Деса и Галош все оше я пеят по участия, но липсва нещо, за да се докаже като такъв. Реално Въртележката е по успешна и масов хит от Феноменален, но е на някаква си Яница, която няма как да прави гледанията на Галош и Преса. Наясно съм, че тъй като си от Македония основно по гледанията се отиентираш кое е хит и кое не, но колкото и да са значими те, не са единствения фактор. Като цяло нищо от последните години ме може да се мери с популярността на песните преди 2015. Една В друг живот има 15 милиона, но съм убеден, че доста хора дори не подозират, че има такова парче. Най сериозния хит на Галена от последната петолетка е Шефката на Стораро. Песен, която далеч не е била хит само по чалготеките, но дори и при нея има още доста какво да се желае, за да я наредим до МСМ, Кой или песните на Азис, които са 3 стъпала над останалите. 

image.png

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Willy каза:

Паника, съдейки от всички клипове се пее най много от песните на Галена 2019 и топ 2 като цяло на самостоятелните. Тука не е трудно като при дуетите, Пиян е категоричен лидер. След нея са Изтрезняваш ли и Паника.😀

Болка моя според мен е по голям хит от Паника и Изтрезняваш ли. Не ме занимавай също. Иначе ако гледаме само гледанията, е след двете песни на Преслава. Със сигурност е в топ 3-5 на самостоятелните такива, впредвид, че има доста малко самостоятелни хитове тази година, което и позволи да се забележи повече. Трудно е да се каже с точност коя от коя е по голям хит. Единствено превъзхпдството на Пиян се усеща над останалите. 

• Like 1

image.png

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Slavi каза:

Феноменален се е задържала като гледания да, но тя и В твоите очи се задържа колко години и то, но пак нв бих могъл да я нарека вечен мега хит

Е затова снощи ми беше на стори на почти всеки българин който следвам. Също така и в инста постояно се появят мемета, клипове, миксове на които звучи Фен. Далеч не съдя само от гледанията, но и те са фактор. 

Иначе всеки път като се отвори темата за Мсм и съм:

Screenshot-20200101-193738-Chrome.jpg

• Like 1
  • Haha 1

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Willy каза:

Е затова снощи ми беше на стори на почти всеки българин който следвам. Също така и в инста постояно се появят мемета, клипове, миксове на които звучи Фен. Далеч не съдя само от гледанията, но и те са фактор. 

Вили, що се хабиш да спориш с тея ботове? Цял живот едно и също дъвчат, а от постовете им струи смучене от пръстите. Имаме класация. Всичко се вижда. Ма според мене, ма според тебе, айде шат да фък ъп вече.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Да, забелязал съм недоумението ти когато тука изпадаме в екстаз при споменаването на МСМ. Лично аз тогава искарах лятото в Слънчака, после се прибрах София и мога да кажа, че е един от последните масови голк хитове. А тогава не влизах и много в рама, не съм бил в лагера на никоя от двете. 

Гледанията са голям фактор, но Преслава и Галена правят толкова гледания дори на малките си хитове, колкото една Яница, Деса, Джена и Емануела на най големите си. Просто като имена успяха да са вечно актуални. Според мен И на всички мато теб или Въртележката в изпъшнение на Преса или Галош вече да са минали 20 милиона. От друга страна Паника или Не се изтриваш изпяти от Джена или Емануела, щяха да са зациклилина по 4-5.

Както Азис превъзхожда като гледания целия жанр и дори малък хит като Циганче е с повече гледания от Болка моя и НМЗ, които изкъртиха клубовете, така Преса и Галош превъзхождат всичките си колежки. Не знам дали разбра какво се ооитвам да кажа😂

image.png

Сподели в други сайтове

преди 35 минути, Willy каза:

??? Сериозно ли😀

Паника ако е хит то тогава Обратно в играта си е златен хит направо...

Сподели в други сайтове

преди 28 минути, VulkoIsTheBest каза:

Преслава най-гледана в 2 тримесечия - накрая с нито една песен в ТОП 5 за годината. :flowers:

Ииии така. :3fdb8960598fa63e:

Като извадим песните, които не са чалга:

В попнейбъл на 5то е Изтрезняваш ли, а на 6то е Пиян. 

В ютуб чартс на 4то е Пиян, а на 5то Изтрезняваш ли. 

Защо се правиш на гръмнат.

Малко ли е, че е най гледания изпълнител от българите, а Галена е чак 4та. Малко ли е, че е с най гледания и хитов самостоятелен трак в лицето на Пиян. 

Дори фенове на Галена признават превъзходството на Преса през 2019. Само Къци и Мис Ловеч са на друго мнение и вечно спорят и злобеят... 

image.png

Сподели в други сайтове

• Fast unpinned and locked this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...