-A. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 2 минути, Slavi каза: Виж и лудия поглед. Невероятна психопатка. Луди очи😍 Време е да разгърнем потенциала на този фотос в Мемеандреа Е,супер е Андреа. Като по-малък много исках да я ..мхммммм. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Заслужаваше по-голям успех!!!!!!!❤❤❤ 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 1 минута, Willy каза: Заслужаваше по-голям успех!!!!!!!❤❤❤ 8 милиона са и предостатъчни 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 8 минути, -A. каза: What do you feel? In the air. Tell me, describe it. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 3 минути, VulkoIsTheBest каза: What do you feel? In the air. Tell me, describe it. Усещам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 6 минути, Slavi каза: 8 милиона са и предостатъчни 😁 Един swap с няма да ми мине и сме окей! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 5 минути, -A. каза: Усещам Щастлива съм, когаТ се прибера - още тогава ми беше смешно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Междувременно Преслава е номинирана за "Инстаграм идол на 2019" Ще я подкрепите ли? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 21 минути, VulkoIsTheBest каза: Щастлива съм, когаТ се прибера - още тогава ми беше смешно. Колко е сладка тук счетоводителката. Супер трак. преди 10 минути, Beat. каза: Междувременно Преслава е номинирана за "Инстаграм идол на 2019" Ще я подкрепите ли? Разбира се, че не. Фолкплюс няма да даде нито една награда на Преслава. Преслава, ако в момента четеш форума - пусни една балада!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 17 минути, Beat. каза: Междувременно Преслава е номинирана за "Инстаграм идол на 2019" Ще я подкрепите ли? АндреЯ :/// професионализъм на ниво 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Всичките им номинации: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 1 час, Beat. каза: Междувременно Преслава е номинирана за "Инстаграм идол на 2019" Ще я подкрепите ли? А за инфлуенсър на годината 😁 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Знаем, че Преса чете. Дали е казала на Счетоводителката как я наричаме, или само й се присмива пред Павел, четейки му постовете ни 🤣 1 8 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Преслава ще обере повечето награди не се притеснявайте! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Снощи попаднах на участие на Ариа по някаква случайност. Първоначално изпя “Класа” и “Кой” и след това вика “Сега почваме хитовете на колежките” Изпя “Феноменален”, “Пиян”, “Ламборгини”, “Тръгвай си” и още някакви. Раздаде се доста, въпреки че нямаше хора, беше сладка. Не е дърво на сцената като Емануела примерно. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 2 минути, Danger. каза: Снощи попаднах на участие на Ариа по някаква случайност. Първоначално изпя “Класа” и “Кой” и след това вика “Сега почваме хитовете на колежките” Изпя “Феноменален”, “Пиян”, “Ламборгини”, “Тръгвай си” и още някакви. Раздаде се доста, въпреки че нямаше хора, беше сладка. Не е дърво на сцената като Емануела примерно. Попадаш случайно на участия, за които се тагваш във фейса дни по-рано?!?!? 🧐 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 1 минута, Gadinata каза: Попадаш случайно на участия, за които се тагваш във фейса дни по-рано?!?!? 🧐 Нямаше как да се пропусне да се чуе “Класа”! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 4 минути, Danger. каза: Нямаше как да се пропусне да се чуе “Класа”! Жалко, че в края на семестъра при нас е толкова шит, иначе бих се пуснал и аз🤷♂️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 10 минути, Gadinata каза: Попадаш случайно на участия, за които се тагваш във фейса дни по-рано?!?!? 🧐 Да. А ти помниш къде се е тагнал дни по-рано и ден по-късно си тук, за да коментираш тага. Де да знам, де да знам. 🧐 🤩 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: Да. А ти помниш къде се е тагнал дни по-рано и ден по-късно си тук, за да коментираш тага. Де да знам, де да знам. 🧐 🤩 Не всеки ден някой от приятелите ми се тагва, че ще ходи на Ариа, нормално да ми остане в съзнанието🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 1 минута, Gadinata каза: Не всеки ден някой от приятелите ми се тагва, че ще ходи на Ариа, нормално да ми остане в съзнанието🤣 Този всички сме го следили къде се тагва. 🤣 Пусни някоя песен да чуя преди лягане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 На въпроса кога ще пуска нова песен.Пак ще е някакъв бълвоч. 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 2 минути, xroflx9 каза: На въпроса кога ще пуска нова песен.Пак ще е някакъв бълвоч. Няма ли да е на български?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 3 минути, Beat. каза: Няма ли да е на български?? Не мога да й разчета заглавието,но очевидно не.😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари