CecaG Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 (редактирано) преди 1 час, -A. каза: Ама коя песен е това? Много ѝ пасва! Песента ми харесва, текстът с изключение на "Любовта е глухарче" е много добър, особено "да сме заедно в царството на тишината". Клипът има хубав замисъл, но лошо осветление и картина. Но общо взето ми беше по-интересно от Теофици, Емрахи и Малки, излязли наскоро. https://youtu.be/2e7OkH5H6-A Редактирано Ноември 22 от CecaG Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 4 минути, CecaG каза: Много ѝ пасва! Песента ми харесва, текстът с изключение на "Любовта е глухарче" е много добър, особено "да сме заедно в царството на тишината". Клипът има хубав замисъл, но лошо осветление и картина. Но общо взето ми беше по-интересно от Теофици, Емрахи и Малки, излязли наскоро. https://youtu.be/2e7OkH5H6-A Цецке, ти Екстрова ли си? 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CecaG Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 3 минути, asylum каза: Цецке, ти Екстрова ли си? Карлеушова. https://youtu.be/2e7OkH5H6-A 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 18 минути, CecaG каза: Карлеушова. https://youtu.be/2e7OkH5H6-A Коя е тази? Аз съм Нуриев и секси, приятно ми е да се запознаем! 2 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CecaG Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 6 минути, asylum каза: Коя е тази? Аз съм Нуриев и секси, приятно ми е да се запознаем! Ааа, Лили Иванова 2, знам я. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Wtf никога не съм и очаквал, че е възможно Райна да възпее форумската ни кралица. И то във фолклорна песен, която буквално може да остане във времето и през поколенията. Това е то уважение към феновете, вече и аз съм й фен! ПП: Танче, изобщо не трябва да се нервиш. Всичко това е толкова сладко. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 4 часа , -A. каза: 500к от фен видеа. Други правят по повече от 2 милиона. Може ли тея от Пайнер да са такива мързели ? Не е толкова трудно да докладваш. Отива си вече към 3 милиона като се сумират всички видеа + тийзъра. Не е зле, дано си спази обещанието и пусне нов клип другия месец! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 5,7 млн. гледания за 1 месец. Жалко, че олигофрените от "Планета" не докладваха фен клиповете, за да не се получава това размиване. 1 1 3 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 29 минути, Willy каза: 😂 Коя е тази? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 4 часа , Cally-Pressyfan' каза: Песента на Екстрата. Прилежно съм поставил линк по-горе. Ами нищо негативно не мога да кажа за проекта, но също е факт, че заглавието е комично и песента е леко незапеваема. Иначе клипа е скандален. Екстра Нина като симулира скачане от терасата ме разби. Късмет на проекта пожелавам. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Наистина, някой вътрешен ще обясни ли защо Пайнер не трият ФЕН видеа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 30 минути, Gerganafen каза: Коя е тази? Новата Рашия явно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 7 минути, Willy каза: Новата Рашия явно. И аз това си помислих. Но сестрата на Преслава е единствена и неповторима! И нямам предвид оная мошеничка Ивелина, която само й се прави на сестра! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 29 минути, -A. каза: Ами нищо негативно не мога да кажа за проекта, но също е факт, че заглавието е комично и песента е леко незапеваема. Иначе клипа е скандален. Екстра Нина като симулира скачане от терасата ме разби. Късмет на проекта пожелавам. Мелодията в началото не ти ли прилича на "Чудото Любов" на Тонка Д.? 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 28 минути, Willy каза: Ти искаш да кажеш, че това на снимката не е Галена? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 31 минути, Willy каза: Егати нереалистично обработеното лице. Толкова е стеснено в долната си част, че е заприличала на извънземно. И нослето е същото ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 40 минути, Willy каза: Тази снимка нямаше да е толкова шокираща ако Преслава беше избрала грим, който да си пасва с натуралния тон на кожата й. Тук съм да отбележа, че за първата седмица Малката и Денис са с над 1.8 милиона гледания от няколко канала и почти 10k от Spotify. Хит! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Директно #1 за годината. 👌❤ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Гледанията на Денис и Малката съм сигурен, че една приятелка ги е направила 😄 Сега и на Цветелина Янева ще я върти постояно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 4 минути, Willy каза: Тази Диона е толкова досадна и дразнеща..да беше си останала да снима клипчета по горичките на най-пропадналия квартал във Варна. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 C.R.D mamiiiii 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари