GSA Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 7 часа , WindWalkerMonk каза: Няма как да пропусна да отговоря на този пост, защото е отправен към мен. Със сигурност до 2005, особено средата на 2004, Глория е била най - голямата, хитовата, модерната, двигателя на поп - фолка и т.н. Но от там насетне са минали 15 години в които тя е насрала първите 10 с доста евтина, скучна, посредствена, еднаква музика. Имала е единични попадения, но като цяло е търкала дъното. По втория казус, наистина "Ако те няма" по едно време беше най - големия хит на лятото в Пайнер, но дори тогава "Моят номер" на Тодора я мачкаше по всеки критерий. И както много други големи хитове на Преслава, Галена, Азис, така и този на Глория нямаше голям живот. Нали го изпя на един концерт и хората започнаха да се изнасят. Третото нещо е, че никой не казва Глория не е продавана. Напротив, тя е най - продавания женски изпълнител на всички време, чалга изпълнителя с най - много самостоятелни и големи изяви тук и извън страната, но с това като цяло се изчерпват успехите и за 15 години, както и с 5 хитови песни, нито 1 от които мегахит. За претенциите които имате за нея, това не е никак много. Издала е сигурно 100 песни, от които едва 5 (максимум) са добили каквато и да е популярност. Пак казвам: съгласявам се с факта, че Глория след 2005-6 не е това, което беше заради настъпването на новата генерация и лансирането им от Пайнер и още сигурно куп други фактори, за които си нямаме представа. Въпреки това, в годините след 2006 е оставила сума ти качествена музика и текстове, които въпреки че не са масово популярни, са превъзхождали 90% от продукцията на т.нар. топ имена и всеки човек с поне малко усет би го потвърдил. "Моят номер" е песен от 2010, а "Ако те няма" от 2007, къде е връзката изобщо? Проверявай си източниците, преди да излагаш факти. Въпросната песен си беше, може би, последният голям мега хит на Глория и излезе дори извън пределите на жанра. До голяма степен спомогна и участието и тогава в "Мюзик Айдъл" и албумът "Благодаря" от същата година. "Ако те няма" си беше редом до "Лъжа е", "Завинаги", "Единствен ти", "Водка с утеха" и други големи хитове и си остава класика в жанра. Глория има повече мегахитове в годините, от която и да е друга, като почнем от 1994 и стигнем до 2007 - друг е въпросът, че не успя да си ги отгледа и това си е нейна вина, защото се цупеше и не участваше в турнета и концерти. Защо казах, че е най-голямата евър ли? Много просто - защото е първата и е пробила във време, когато поп-фолкът не е съществувал и именно благодарение на нея, качественият поп-фолк си е проправил път и е това, което е днес. Самата Глория в онези години, без пари, без медии, ПР-и, скандали и пр. е залагала само и единствено на хубавата песен и обичта си към музиката (звуча като Мама Стефка хаха), което я поставя дори и над Лили Иванова по продажби в държавата - абсолютен феномен тогава. Това че 5 фена тук се опитват да пренебрегнат успехите на Глория не означава, че такива като мен (че и хора извън чалгата) не знаят реалните факти, без значение в коя глуха е в момента. Както казаха преди мен с кого да се състезава - с Теда, Емануела и Роксана ли? Нали топ имената са за това - да се надцакват една друга, да си купуват гледания, да се пазарят за награди, да пеят по 5 песни по участия на плейбек и да си хващат пътя? За това ли са номер едно? Е, предпочитам Глория да е в девета глуха во веки, ако ще трябва да падне на такова ниво. Те са певици преди всичко. Концерти и доказване се иска и пак единствено на въпросната и стиска да прави мероприятия с вход и да събира сама 5000 души, а актуалните не могат и 2000 да съберат с покани. Защото едната предлага качество, пеене и стойностна музика, а другите може да ги слушаш на вход свободен да ти пеят за кучката, боклука, пияницата, бентлито без да ги различиш. преди 6 часа , petya1 каза: Каква девета глуха? В девета глуха са някогашни актуални имена като Петра, Кати,Радо Шишарката и т.н Глория и да не е същата хит терминаторка, продължава да пуска продукция, да улучи някой и друг хит, да прави най-големите продажби на албуми, да пълни зали, да пеят песните и в музикални формати, да има уважението на цялата музикална гилдия. Глория е канена на места, в които друга чалгарка не е стъпвала. Участията сама си е решила да се отраничат до минимум. Все пак жената си е преценила,че за здравето и е по-добре да не обикаля клубовете по нощите. Малко са ни уважаваните артисти в жанра и нека не се омаловажава това. По-точно не мога да го напиша! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Мандарини, мандарини 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Някой чел ли е коментарите под последната статия за Преслава в сигналточкаБеГе? https://signal.bg/преслава-сюрпризира-с-нова-визия-виж/ 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Какъв прекрасен начин да се събудиш! 😁 Във Варна предстои масово късане на салфетки и маргарити. 🤗 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 5 часа , Амброжка. каза: Някой чел ли е коментарите под последната статия за Преслава в сигналточкаБеГе? https://signal.bg/преслава-сюрпризира-с-нова-визия-виж/ Ебахти смеха рано сутрин. Добре ми дойде. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 17 часа , WindWalkerMonk каза: Третото нещо е, че никой не казва Глория не е продавана. Напротив, тя е най - продавания женски изпълнител на всички време, чалга изпълнителя с най - много самостоятелни и големи изяви тук и извън страната, но с това като цяло се изчерпват успехите и за 15 години, както и с 5 хитови песни, нито 1 от които мегахит. Че това да не би да са малки успехи? Какво е успех за теб, че някоя е снимала клип за 100 хил.лв.? Точно продажбите и концертите говорят за един изпълнител колко е бачкал, колко е влагал и колко хора го харесват, за да постигне този резултат. Какво направиха за 15 години другите? КОЯ направи самостоятелен концерт? КОЯ би по продажби Глория с последния ѝ албум "Имам нужда от теб"? Че няколко в Пайнер си ги раздаваха като флаери през булсаткома и разни такива. Имат някакви клипове с милиони гледания и след 2-3 години дори не ги помните, разменяха си някакви измислени награди на Планета, които са си вътрешни и това е за 15 години? Като омаловажавате някакъв период избройте кои са били силните и с какво в същия? Защото някак си е размита съпоставката, не виждам с какво ще съпоставиш успехите на Глория или на Дачева с Кристал, или успехите на Азис, който беше явлението на века с успехите от последните 15 години на някоя силна певица. Старите кучета трябва да се уважават, защото точно в БГ те бяха основоположниците, всичко друго, което днес правят и те, и новите им колеги е толкова преходно, че не си заслужава да се сравнява, но може да се оценява. Последните години във фолка единствено Галена ми изпъква на преден план. Работи усилено, мащабно, има екип и всичко нейно впечатлява и се забелязва, с малки изключения. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 4 часа , plambata каза: Какъв прекрасен начин да се събудиш! 😁 Във Варна предстои масово късане на салфетки и маргарити. 🤗 леле, съвсем замина посещаемостта в Колодрума, все пак като решат да тръгнат по-рано ... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 13 часа , Fast каза: Престанете с тези конспирации за купени гледания. Вече е рядкост, и е видно от факта че по-голямата част от гледанията се генерират в България. Да, рядкост е, само тия двамата го правят вече и по безкрайно глупав начин. Самия факт, че бозата им, която никой не отразява вече едва месец след премиерата, имаше двойно по-гледана премиера от далеч по-големи хитове (примерно Хазарта) е неоспорим факт, че яко са размахвали кредитни карти по съмнителни сайтове, никаква конспирация няма. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 10 минути, Lelqtian каза: Да, рядкост е, само тия двамата го правят вече и по безкрайно глупав начин. Самия факт, че бозата им, която никой не отразява вече едва месец след премиерата, имаше двойно по-гледана премиера от далеч по-големи хитове (примерно Хазарта) е неоспорим факт, че яко са размахвали кредитни карти по съмнителни сайтове, никаква конспирация няма. Според мен купува гледания от Сидни, Доха или Хонг Конг, откъдето се прекачва за участието в Лондон! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 1 час, Lelqtian каза: Да, рядкост е, само тия двамата го правят вече и по безкрайно глупав начин. Самия факт, че бозата им, която никой не отразява вече едва месец след премиерата, имаше двойно по-гледана премиера от далеч по-големи хитове (примерно Хазарта) е неоспорим факт, че яко са размахвали кредитни карти по съмнителни сайтове, никаква конспирация няма. Глупости. Ако беше така, нямаше да оглави на класациите на другите две големи платформи, Spotify и Apple Music. Там също "Имам човек" върви по-слабо от нея. В гледанията не се забелязват странности и аномалии. Разпределени са между България и страните с много български емигранти, както обичайно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Нормални са си гледанията на Преслава тази година. Тя се завърна на върха (при жените). Но тук е момента феновете й да видят какво значи да е наистина успешна за годината, а не като в предни лета, когато само чакаха да пусне един единствен хит и веднага я обявяваха за номер 1. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Галена и Фики с толкова гледания и накрая 5ти в трендинг, дори Алфите ги минаха 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Как са гледанията на Галена и Фики всъщност не ги разбирам много, добре ли са, зле ли са? Не знам какви са тенденциите за първоначалните гледания. 😂 Аз песента я пръскам в колата, кефи ме всичко, вади брутален бас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 17 минути, retr0 каза: Как са гледанията на Галена и Фики всъщност не ги разбирам много, добре ли са, зле ли са? Не знам какви са тенденциите за първоначалните гледания. 😂 Аз песента я пръскам в колата, кефи ме всичко, вади брутален бас. Ами втория ден за 22ч. имат 255к. Значи ще има около 280к. което е -90/100к спрямо първия. Цялостно не е кой знае колко добре, от Галена се очаква повече, но има задържане. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 ТОП 10 в трендинга в Ютюб е жесток - 5 поп фолк песни.😂 А така като гледам, 4 от тия песни ще минат на първите 4 места.😈 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 58 минути, retr0 каза: Как са гледанията на Галена и Фики всъщност не ги разбирам много, добре ли са, зле ли са? Не знам какви са тенденциите за първоначалните гледания. 😂 Аз песента я пръскам в колата, кефи ме всичко, вади брутален бас. Ами не са много добре. Преслава например прави 1 милион гледания за 2 дни и 7-8 часа с "Пиян", "Изтрезняваш ли", "Не се изтриваш" и "Така ни се пада". Т.е. Галена и Фики трябва да направят милиона до тази вечер, което няма как да стане. Може би и утре няма да го направят. По-скоро стартират като песните на Анелия и Емануела - силно, но не максимално. 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Чалгата превзе трендинга. 😁 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 55 минути, Cally-Pressyfan' каза: По-скоро стартират като песните на Анелия и Емануела - силно, но не максимално. Няма как да ги сравняваме с Емануела и Анелия, след като им трябваха около 10 дни да минат милиона. Пък и нека не забравяме че Феноменален стартира по подобен начин ама гони 20м. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 1 час, Cally-Pressyfan' каза: Ами не са много добре. Преслава например прави 1 милион гледания за 2 дни и 7-8 часа с "Пиян", "Изтрезняваш ли", "Не се изтриваш" и "Така ни се пада". Т.е. Галена и Фики трябва да направят милиона до тази вечер, което няма как да стане. Може би и утре няма да го направят. По-скоро стартират като песните на Анелия и Емануела - силно, но не максимално. Факт е, че Преса с 4 премиери имаше все над 500ка,а Галоша ги направи само с Добре ли си. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Галена и Фики - Ламборгини | 2 ден YouTube: 652716 (+276857) гледания 22623 (+4203) харесвания 1359 (+209) коментара ------------------------------ Facebook: 10257 (+1908) реакции 825 (+111) коментара 3532 (+556) споделяния Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Ще видите сега колко бързо ще падне под 100 хиляди на ден. Не вярвам и 5 дена да издържи. Тогава искам феновете на Галена и в частност @Stela да се появи и да коментира, че много й знаеше устата по повод гледанията на "Така ни се пада". 1 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 10 минути, Cally-Pressyfan' каза: Ще видите сега колко бързо ще падне под 100 хиляди на ден. Не вярвам и 5 дена да издържи. Тогава искам феновете на Галена и в частност @Stela да се появи и да коментира, че много й знаеше устата по повод гледанията на "Така ни се пада". Ти може да искаш, но добре знаем, че след големи приказки, които не се покрият Галеновите ги няма под дърво и камък. Влизат като анонимни да четат само. Иначе като има за какво да се изтъква, от 8 сутринта се започва с плеадите. Иначе тоя лайноч Ламборгини ще се наложи малко или много заради името и. Не вярвам чак да флопне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 хейтвайтеееее късайте косите си от яд ! нищо че по празниците ще гърми навсякъде 2:10 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Никъде няма да гърми това, Фиклено. В коментарите ги правят на леш. Не помня някога Галена да е имала толкова масово хейтвана песен. Фики има само "Издислав" (и донякъде "Бум"). Даже Преслава като си оперира носа и заприлича на Майкъл Джексън в клипа на "Пиян" не предизвика и 10 % от този хейт. Поствам ти три коментара които са с над 500 лайквания. Останалите не са много по-различни. - Клипът е като милон, текстът и песента - като жълти стотинки. (787 харесвания) - Все едно слушам Riko Bend, а Гледам Nicki Minaj... Извратено е😑😂 (765 харесвания) - Ужасна песен, на Галена не и отиват такива евтини песни, направо е за кошчето. Много се изложиха и двамата. (587 лайквания) Вярно, че някои преувеличават, но се радвам, че хората реагират така. Крайно време е да спрат да ни заливат с подобни мангалщини. 2 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Ламборгини е била замислена като дует с Ариана Гранде, но те не са успели да се разберат понеже Фики не могъл да я види. https://www.youtube.com/results?search_query=ariana+grande+god+is+a+woman+live Поздравче за всички фенове на Галена и Фиклена. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари