z_o_ Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 От 1.12.2019 г. от 0:15, Kitty каза: Ето ги "Малките пантери" на един концерт, страхотни бяха, а песента ми е любима, но, за съжаление, така и никога не научих текста, защото никъде го няма. https://www.vbox7.com/play:238bf6c96c?p=playlist&id=1563789&order=date Ето текста на песента: https://textove.com/malkite-panteri-koleda-tekst 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 5 часа , asylum каза: Почти 16 000! Има и клип като Maya B. - там бяха още около 5000. Но този секси хит е за американския пазар. Гърми у всеки клуб там, гледанията не са от значение. Е, това е друго нещо! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Мая прилича на смесица между Бонка и рус травестит. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 15 минути, Cally-Pressyfan' каза: Мая прилича на смесица между Бонка и рус травестит. Мая си изглежда както винаги - секси хит, така че явно всякаква прилика на лица и травестити е не е никак случайна! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Парите не помагат ли, като изневерявам ти? ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 2 часа , Cally-Pressyfan' каза: Мая прилича на смесица между Бонка и рус травестит. На мен сите ми приличат на травестити, не знам защо... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 @Willy Чалгавизия 5 кога? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 9 минути, THE IIconic каза: @Willy Чалгавизия 5 кога? Да минат наградите и пускаме. Искаше ми се да е и по-рано. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Не е лоша. Не знаех, че е от 2019 и има почти 2 млн 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 17 минути, meleto каза: Не е лоша. Не знаех, че е от 2019 и има почти 2 млн Брей, само за 2 години почти и се е изредил целия канал по веднъж. И за тая екстра евентуално все още кихат пари на Митьо, а той дори евентуално има някви дребни приходи от тая история. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Подочух, че Фатме и Бабушка още не са преподписали нови договори с Пайнер. Даже втората вече обмисляла да се пенсионира. Някой запознат да знае нещо по въпроса? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 1 минута, Амброжка. каза: Подочух, че Фатме и Бабушка още не са преподписали нови договори с Пайнер. Даже втората вече обмисляла да се пенсионира. Някой запознат да знае нещо по въпроса? Коя от всичките бабушки? 😀 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Koulee Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 1 час , meleto каза: Не е лоша. Не знаех, че е от 2019 и има почти 2 млн Всичката тая платена реклама по Планета и Планета HD явно се е "отплатила"... донякъде Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 На думата "луда" Едита пее "Луда по тебе" на Камелия.😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 6 минути, Slavi каза: Коя от всичките бабушки? 😀 Птеродактила Малинаж. ♥️ 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 5 минути, Амброжка. каза: Птеродактила Малинаж. ♥️ Откакто не прави маанета ми е скучна и без това. Липсва ми бясната кючекчийка Малинаж 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Мирно, мирно - че да не вземе да ми хареса с теб. Жалко, че този сингъл не стана хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Преди 5 години най-успешния РД на Планета през това десетилетие, утре май другата крайност ще е. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 51 минути, Амброжка. каза: Подочух, че Фатме и Бабушка още не са преподписали нови договори с Пайнер. Даже втората вече обмисляла да се пенсионира. Някой запознат да знае нещо по въпроса? Малина ли? 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Мале станаха 5 години от връщането на Деса в Пайнер. Любими хайлайтс: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Много класа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 United Media придоби изцяло лейбъла на Лепа Брена 30 милиона евра за Grand? Интересно ми е за колко би се продал Пайнер? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157346184591677&id=68060026676 Якааа 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 1 час, -A. каза: Мирно, мирно - че да не вземе да ми хареса с теб. Жалко, че този сингъл не стана хит. Беше си популярна песен, но тя тогава се беше юрнала да пуска песни през месец, за да се доказва на Коцьо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари