FikLena Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 43 минути, Willy каза: Сатаната на Пайнер мачка ли с 24М на златен хит?!😁 голям хит беше тази песен #TeamYaneva Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 33 минути, Lelqtian каза: Имам нов и единствен фаворит за коментат на годината. @Fast Моля да бъде отразено в номинациите, че ме мързи да копирам чак там #ходидапиешкафенцеслудата 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Междудругото егати хита и пето място в трендинг - това не е било за ФЕН ТВ не знам откога... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Преместих коментарите на Кити в Чат мания, за да не се спами тук Цветелина може да е тотален боклук, но има някои много добри песни. Обаче не искам да й трупам трафик, затова си пуснете този мегахит на Андроник, която така и цял живот не разбра, че "оставяш" и "оставаш" са две различни думи. П.П. Изчезнаха някакви постове и реакции отпреди спирането на форума. Пеевски беше тук!!!! 5 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Покрай спора с Китито как ми се прииска нов хит от Гери "На твоите думи грам не вярвам, преводът е грешен вероятно!" Който я има във фейса да й пише, че аз съм й сърдит. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Топ 40 за 2019 на най-гледаните е покъртителна... Мазнотии, песни отпреди 2019, малко рап ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 @Cally-Pressyfan' Скъпа, черпя те с този мега трак ❤️ 😘 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Топ 10 най-гледаните поп-фолк клипове 2019 (засичайки само официалните клипове) 1. Жено бягай - 26,7М 2. Няма да ми мине - 15,7М 3. Добре ли си - 14,1М 4. Изтрезняваш ли - 13,0М 5. Пиян - 12,1М 6. Време е - 9,7М 7. Сърце - 9,7М 8. Най-боли ме - 9,3М 9. Циганче - 9,2М 10. Тръгвай си - 9,1М Иначе топ 10 реално влизат и някои песни от 2018: #6 Феноменален - 11,6М #7 Яко ми е - 10,0М После ще пусна и с фен видеата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 @Fast ще има ли чалга награди и ако има кога ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 17 минути, THE IIconic каза: @Cally-Pressyfan' Скъпа, черпя те с този мега трак ❤️ 😘 Благодаря скъпа! Като бях на 6 помня че вкъщи пред огледалото имитирах движенията на Петра където е вързана за паяжината. ❤️ 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 3 минути, Cally-Pressyfan' каза: Благодаря скъпа! Като бях на 6 помня че вкъщи пред огледалото имитирах движенията на Петра където е вързана за паяжината. ❤️ А аз бях на 9 години тогава. Кели това ти ли си ? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Уникален Сенуж! @Andrew Cunanan. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 2 404 505 2 219 094 ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 2 минути, THE IIconic каза: "Една песен кариера не прави" - Мара 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Много ми е интересно кога тези тричките ще почнат да тропат с крак, че не искат общи участия, а всяка поотделно да се изявява.😂 Ще хвърчат коси.😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 7 Author Report Share Публикувано Декември 7 преди 1 час, xroflx9 каза: 1 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Сатанина Янева 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 17 минути, Starboy каза: Жестока и неповторима Джен! Както ти каза първият път когато видя тази снимка-Джен е свежа като кокиче.💕 Ще скандализирам и ще си кача тази снимка на Джен или онази на Андри на стори тези дни и ще ви информирам какви реакции предизвикват.❤❤❤ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 1 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Една от най-хубавите песни на Ванчето ❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 @Starboy @Blueberry @retr0 @mitak_94 купуваме ли си динозавърчета?❤ 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Помним ли когато Мария откри нов вид хормони - ТЕСТЕРОНИ? После казват, че чалгарките са тъпи... 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Декември 7 Author Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 7 Насладете се на този вълшебен трак от българската Тейлър Суифт, която направи предишния си продуцент на пух и прах ... ❤️ 1 1 8 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари