VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 "Аз съм от друга планета, ти си на баба мишлето" направила първия си милион. И депресивни метъли разбраха за тая песен - лично станах свидетел. И между другото чух 20-годишни хора да обсъждат Ариа - някакви лиготии говореха, но е факт, че я знаеха. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Ивето, айде пращай вече Джексъните на фолка отново да сервират мента с мастика в задимените пенс клубове на Толбухин. В теб и в Данна-мадама ни е надеждата. 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 1 час, petya1 каза: Хмм.. Значи “ #КОЙ “ на Галена е минимум двойно платинен от стрийма. Значи все пак нашата има не сходен, а даже по-голям успех. Ураааа! 🥳 Сметнах ги. YouTube + Spotify Кой - 14270 копия / 7x платинен Да гори в любов - 8718 копия / 4x платинен *Фен клиповете не са включени в сбора, защото не са монетизирани. Извод: Ситуацията с "Кой" е интересна. Хем има нечестно предимство, защото е изцяло компилация от хитове без нова продукция, хем е ощетен, защото не всички песни са качени в Spotify, а там стриймовете се броят за повече продажби отколкото в YouTube, понеже плащат повече на стрийм. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Стига вече с тези идиотски бройки. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 7 часа , Blueberry каза: Коя е любимата ти муцка от този клип? ❤️ Направо ми се подкосяват краката при тези муцунки. Помощ, протичам!!! А на теб? 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 7 часа , Starboy каза: Назад съм с материала, видях, че вече сте я постнали. Но нищо, снимка като тази заслужава повече от веднъж. Страхотен пик, с който да започне деня ти. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 7 часа , Starboy каза: Също и: Приятелите ми гледайки ме как правя точно противоположното на това, което са ме постветвали Аз пред дискотеката когато се снимам с приятел и твърдя, че не съм пиян Ангелите ми пазители, гледайки ме как си живея живота Аз като се покажа на мама как съм се облякъл преди да изляза Когато имаме гост в нас и аз сляза просто, за да си взема чаша с вода Маниерът ти е топ! преди 7 часа , VulkoIsTheBest каза: "Аз съм от друга планета, ти си на баба мишлето" направила първия си милион. И депресивни метъли разбраха за тая песен - лично станах свидетел. И между другото чух 20-годишни хора да обсъждат Ариа - някакви лиготии говореха, но е факт, че я знаеха. Новата тийн идолка! Ще се издигне по-бързо от Андреа. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Уоуу!! Албумът на Галена - 7 пъти платинен. инфо: Fast Meanwhile: what is going on here? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Междувременно майка й Шенай Мурад гръмна с Фейсбук статус: "Ако някой се оплаква от мазоли, кокоши трън и изкривен кокал на големия пръст - имаме лечение. Пишете на лично" Коментар под публикацията: "Шени, първо уведоми майка ти, след нея и ние." После Шени изпада в обяснения, които най-кратко казано можем да обобщим под "бла-бла-бла-аз-съм-луда-бла-бла-бла" https://hotarena.net/jenata-na-orhan-murad-zarabotva-kato-lechitelka 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 27 минути, VulkoIsTheBest каза: Междувременно майка й Шенай Мурад гръмна с Фейсбук статус: "Ако някой се оплаква от мазоли, кокоши трън и изкривен кокал на големия пръст - имаме лечение. Пишете на лично" Коментар под публикацията: "Шени, първо уведоми майка ти, след нея и ние." После Шени изпада в обяснения, които най-кратко казано можем да обобщим под "бла-бла-бла-аз-съм-луда-бла-бла-бла" https://hotarena.net/jenata-na-orhan-murad-zarabotva-kato-lechitelka Ето коя била лечителката! Бях й фен, докато се поклащаше в клиповете му. Откакто си мъти главата с мислене - не! 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 8 часа , Fast каза: Сметнах ги. YouTube + Spotify Кой - 14270 копия / 7x платинен Да гори в любов - 8718 копия / 4x платинен *Фен клиповете не са включени в сбора, защото не са монетизирани. Извод: Ситуацията с "Кой" е интересна. Хем има нечестно предимство, защото е изцяло компилация от хитове без нова продукция, хем е ощетен, защото не всички песни са качени в Spotify, а там стриймовете се броят за повече продажби отколкото в YouTube, понеже плащат повече на стрийм. Нечестно предимство ... Егати признанието на чужди успехи. И не забравяй - Пепа може да има обикновен 4 платинен албум, но Галена 7 пъти супер мега хипер двойно черно-бяло диамантен такъв. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Магда тегли майни на колежките! За една седмица 220к. Дай боже някога милион. Заслужава го. 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Що за брутализъм? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 22 минути, -A. каза: Магда тегли майни на колежките! За една седмица 220к. Дай боже някога милион. Заслужава го. Мисля, че е време и ти да почнеш да теглиш майни на твоите колежки. Искам да ги кълнеш. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Дай му ма, меден-руднишка! Сипи му едно да пие. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 11 минути, VulkoIsTheBest каза: Мисля, че е време и ти да почнеш да теглиш майни на твоите колежки. Искам да ги кълнеш. Аз не кълна. Невероятен проект. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 13 минути, SG каза: Що за брутализъм? Заповядай във фенклуба на ШиМая! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Току що, -A. каза: Аз не кълна. Пропиляваш си таланта напразно значи. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 2 минути, -A. каза: Аз не кълна. Невероятен проект. Помним ли когато Магда мачкаше с хит след хит 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 4 минути, VulkoIsTheBest каза: Пропиляваш си таланта напразно значи. Ти ме изкара вещер. преди 2 минути, Slavi каза: Помним ли когато Магда мачкаше с хит след хит Обожавам Магда! Тук е момента да споделя, че имам албумите ''Спаси ме любов'' и ''Нежен прицел''. Магда ми беше една от фаворитките. Можеше да я поканят 2005 на турнето, заслужаваше го. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 4 минути, -A. каза: Ти ме изкара вещер. Обожавам Магда! Тук е момента да споделя, че имам албумите ''Спаси ме любов'' и ''Нежен прицел''. Магда ми беше една от фаворитките. Можеше да я поканят 2005 на турнето, заслужаваше го. Абсолютно. Дори още на първото турне можеше да бъде, в което участваше прилепа, който нямаше нова песен от година... А как мачкаше с Море и суша, Нямам душа и Нали ти казах. Лафа Не съм от тук и съм за малко също беше хит. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 1 минута, Slavi каза: Абсолютно. Дори още на първото турне можеше да бъде, в което участваше прилепа, който нямаше нова песен от година... А как мачкаше с Море и суша, Нямам душа и Нали ти казах. Лафа Не съм от тук и съм за малко също беше хит. Сега видях, че тази принцеса всъщност е била на турнето. ''През 2005 г. Магда е специален гост на турне „Планета Прима 2005“ в градовете Бургас, Плевен и Стара Загора''. Нека не забравяме и скандалния дует с Рона - ''Не си сама''. Колко млади девойки се нагълтаха с хапчета имитирайки Магда ? Хиляди. Бих добавил също така ''Утре късно е'', която аз не харесвам, но мисля, че масово се хареса. Иначе 2005 ни изненада с невероятните ''Нали ти казах'' и ''Спаси ме, любов''. Демотивира се след като Пайнер една награда не и даде а тя толкова години пускаше добра продукция. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 16 минути, Slavi каза: Заповядай във фенклуба на ШиМая! В него съм вече. След всички стари класики, които припомнихте и след това ударно завръщане... няма как... Ето с коя ще сменяме Деси Слава. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 1 минута, -A. каза: Сега видях, че тази принцеса всъщност е била на турнето. ''През 2005 г. Магда е специален гост на турне „Планета Прима 2005“ в градовете Бургас, Плевен и Стара Загора''. Нека не забравяме и скандалния дует с Рона - ''Не си сама''. Колко млади девойки се нагълтаха с хапчета имитирайки Магда ? Хиляди. Бих добавил също така ''Утре късно е'', която аз не харесвам, но мисля, че масово се хареса. Иначе 2005 ни изненада с невероятните ''Нали ти казах'' и ''Спаси ме, любов''. Демотивира се след като Пайнер една награда не и даде а тя толкова години пускаше добра продукция. Утре късно е ми е любима. После продължи сериата от хитове с Хронична липса на любов и Усмихната ме запомни. Според мен и връзката и с Красьо Черния многобя дръпна назад. Иска ми се да извади поне един голям хит преди да се е отказала. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 4 минути, SG каза: В него съм вече. След всички стари класики, които припомнихте и след това ударно завръщане... няма как... Ето с коя ще сменяме Деси Слава. Добре дошъл! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари