Kriminal Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 2 часа , Slavi каза: Ето и някои от песните, които звучаха снощи на ретро в Плаза преди да се появи Деса. Джена с Да те бях ранила. Много си е адекватен DJ-ят, който и да е. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 10 минути, Kriminal каза: Много си е адекватен DJ-ят, който и да е. В смисъл? Да те бях ранила си е песен н годината и достатъчно стара, за да я пускат. Отчитам като минус, че не пуснаха Да видя какво е, но може и да е звучала след като Деса тръгна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 4 минути, Slavi каза: В смисъл? Да те бях ранила си е песен н годината и достатъчно стара, за да я пускат. Отчитам като минус, че не пуснаха Да видя какво е, но може и да е звучала след като Деса тръгна. Чак толкова стара за ретро парти не е. Абсурдно е да се слага в една категория с някви песни от 90-те като Кожена пола, макар според мен. В Сърбия не водим песни от преди 4 години като "ретро", при вас явно е другояче. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 ето защо я поканят всяка годна в САЩ. Преси-Джексъна колко пъти е пяла в Америка ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 11 минути, Donatella каза: ето защо я поканят всяка годна в САЩ. Преси-Джексъна колко пъти е пяла в Америка ? Наясно ли си, че това нещо се случва в църква и изобщо не е за хвалба? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Аз, когато досадния ми братовчед от Босна дойде за 20-ти път тази година и ОТНОВО ме попита дали слушам Преслава, стоейки до полуметровия й плакат в стаята ми: 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 1 час, Willy каза: Не знам кой ги слуша тези песни, че да имат милиони гледания. Може само на мен Илиян да ми е страшно непоносим, но са ужасни. Я се успокой е най големия хит на Емануела за 2019. Въртя си се стабилно. Дори септември още си се въртеше. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 28 минути, Donatella каза: ❤️❤️❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 39 минути, Kriminal каза: Чак толкова стара за ретро парти не е. Абсурдно е да се слага в една категория с някви песни от 90-те като Кожена пола, макар според мен. В Сърбия не водим песни от преди 4 години като "ретро", при вас явно е другояче. Минали са над 8 години от появата на "Да те бях ранила". За 18-годишните по дискотеките си е ретро песен от детството им. 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Минали са над 8 години от появата на "Да те бях ранила". За 18-годишните по дискотеките си е ретро песен от детството им. Олее, аз прочетох Да ти се доказвам и през цялото време тя ми е наум😂. Нищо, моя грешка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 47 минути, Kriminal каза: Чак толкова стара за ретро парти не е. Абсурдно е да се слага в една категория с някви песни от 90-те като Кожена пола, макар според мен. В Сърбия не водим песни от преди 4 години като "ретро", при вас явно е другояче. Да те бях ранила е от 7-8 години. Голяма част от песните, които пускаха снощи са от същия или близък период - Неблагодарен, Ох ох, Пия за теб, От мен питието, Безсрамна, Едвам ме нави, Пробвай се и т.н. 2003 например вече песни като Мъжете всичко искат и Луда по тебе си бяха ретро. Една песен над 5 години преспокойно можебдабсе вори за ретро, а в случая говорим за 7-8 години. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 1 час, Willy каза: Обаче лирическата героиня в песните на Джен винаги е подложена на зверски унижения. Във Вижте го жени бе свикнала на празници да плаче и в леглото гръб да и обръщат. Сега в тази е свикнала с края да я стряскат и вратите под носа и да тряскат. Дали Наско и прилага някои от тези похвати за които пее. Горкото момиче🤭 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 1 час , Willy каза: Не знам кой ги слуша тези песни, че да имат милиони гледания. Може само на мен Илиян да ми е страшно непоносим, но са ужасни. Уникални хитове тази година, които дори Илиян не разваля с присъствието си! Важи и за Ма-ги-стра-ла! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 5 минути, Slavi каза: Обаче лирическата героиня в песните на Джен винаги е подложена на зверски унижения. Във Вижте го жени бе свикнала на празници да плаче и в леглото гръб да и обръщат. Сега в тази е свикнала с края да я стряскат и вратите под носа и да тряскат. Дали Наско и прилага някои от тези похвати за които пее. Горкото момиче🤭 По-скоро тя на него ги прилага и се извинява чрез песни! Истинска ДОСТОЙНИЦА! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 14 минути, Slavi каза: Да те бях ранила е от 7-8 години. Голяма част от песните, които пускаха снощи са от същия или близък период - Неблагодарен, Ох ох, Пия за теб, От мен питието, Безсрамна, Едвам ме нави, Пробвай се и т.н. 2003 например вече песни като Мъжете всичко искат и Луда по тебе си бяха ретро. Една песен над 5 години преспокойно можебдабсе вори за ретро, а в случая говорим за 7-8 години. Да те бях ранила си я пускат откакто е излязла. И винаги има избухване, на мен ми е досадна като Луда по тебе 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Току що, asylum каза: Да те бях ранила си я пускат откакто е излязла. И винаги има избухване, на мен ми е досадна като Луда по тебе Заеби ги тия песни, виж това: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 1 минута, asylum каза: По-скоро тя на него ги прилага и се извинява чрез песни! Истинска ДОСТОЙНИЦА! Вероятно си прав. Тя на фамилията си какви похвати прилага, та Наско ли ще подмине. Доста хитро от нейна страна да пее за нещата, които прави под паравана, че на нея и ги правят. Истинска унижителка! ❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Заеби ги тия песни, виж това: Покрай тази песен заобичах Коледа! ❤️ 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Току що, Slavi каза: Вероятно си прав. Тя на фамилията си какви похвати прилага, та Наско ли ще подмине. Доста хитро от нейна страна да пее за нещата, които прави под паравана, че на нея и ги правят. Истинска унижителка! ❤️ Джена - Унижителка 2020, очакваме! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 2 минути, asylum каза: Да те бях ранила си я пускат откакто е излязла. И винаги има избухване, на мен ми е досадна като Луда по тебе На мен пък Да те бях ранила и до днес не ми е омръзнала. Както и Да видя какво е. Заслужават 5 поколения да гиттясат под звуците им😍 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 2 минути, Slavi каза: На мен пък Да те бях ранила и до днес не ми е омръзнала. Както и Да видя какво е. Заслужават 5 поколения да гиттясат под звуците им😍 Играя кючек всеки път на Да те бях ранила, но с отегчение. Но си стана вечен хит, без да е спирала да звучи. Абсолютно всеки път я чувам покрай ретро блока или след тъпа нова песен, да вдигнат хората. ПиДЖките изригват с първите акорди. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Бащата на Рашия 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 2 минути, Donatella каза: Бащата на Рашия Дони, какъв е този тъжен подпис? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 25 минути, asylum каза: Дони, какъв е този тъжен подпис? в депресия съм 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари