Willy Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Помним ли това бруталче?🤗 На Галена най-много й отиват подобни леко скандални и еротични песни, като тази, Тихо ми пази и Феноменален. Дано ни зарадва с нова песен в тази стилистика! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 OMG,Марияяяяяя 🤮🤮🤮🤮🤮🤮 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 преди 50 минути, PHILIPP PLEIN каза: OMG,Марияяяяяя 🤮🤮🤮🤮🤮🤮 Е може ли по това време да ни го причиняваш? Кой ще ми лее куршум в 00:00 часа? 1 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 преди 7 часа , Beat. каза: По-интересната част. Деса е същинска Петра! И не я е срам на плейбек. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 9 часа , DarkChild каза: Деса е същинска Петра! И не я е срам на плейбек. Куплетите на Вторник беше са на живо. И Глория миналата година на концерта не се зссрами от плейбека. Чалгаджийки и срам в едно изррчение не вървят 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Не знам къде попаднах онзи ден и чух три песни по Планета една след друга - аз, дето харесвам и кючеци, не съм вярвал, че ще ме заболи главата от маанета. Сори, ама и на Галена, и на протежетата на Галин, и на Яница и Теда, и на Илиян последните неща са нетърпими. То да е кючек като последната на Деса - да го слушаш, но безразборно виещи кларинети, синтезатори и тромпети... ужас, за текстовете да не говорим. Гледам, сега и на концерта... Трагедия. А Деса във вид на Петра излязла и тя барабар Петко с цялата сган, и то облечена в тоя вид. Еми... не знам, не знам. Генерална промяна му е майката. А като чух Галин, на когото от напомпани скули и джуки му се е изгубило изражението, да злобее как на попа и рапа са им паднали гледанията, а при нас са се върнали, и мазната чалга се завърнала... Това момче кога се сбърка, бе хора? Виждат ли си броя на публиката? В тая фирма вярно накрая ще остане само Глория и ще си ударят по една наздравица и ще затворят фирмата така, както са я отворили. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Емануела с пореден флоп 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 "Коце " в ред ли е? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 11 часа , Danger. каза: Всъщност Ламбото е на 20тия ден, пише 18 щото сайта беше бъгнат два дни. ТНСП на 20тия ден е имала 80К на официалното клипче. Факт е че ламбото задържа повече и наред с Излъжи ме се очертава да е хита на сезона, но също е факт и че тази песен позитиви на Галена не й донесе. преди 13 минути, Slavi каза: Емануела с пореден флоп Така им трябва. В най-силния ден за гледания има 40К, а Анелия на шестия е вече на 50К. Така им се пада де. Очаквам вторник тотално да изпаднат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 16 часа , Амброжка. каза: Днес си получих книгата на Гло и е мноооооооооого интересна. Разхвърлях тук-таме из страниците и е споделила доста за началото на кариерата и, има глави за Фильо и мъничко разбира се за Жоро Илиев. 😀Заслужава си всеки почитател на поп-фолка да си я купи да научи повече за кака Галя. 💘 Не ми изглежда толкова напудрена, имайки впредвид кой и е редактор. 😀 И кой е редактор? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 49 минути, Beat. каза: "Коце " в ред ли е? Това е предполгам поздрав за @zai4eto82, която в съседната тема се обяви против насилието над норки и евентуално други животни и заяви негласно някво намерение да става веганка. Явно следи форума, или поне нейните изяви тук. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 20 часа , Роско каза: Емилия избухна с календар! 😍 Поне разбрахме с какво е била тоооооооолкова заета за да пропусне концерта и остави келеша сам да и пее песните. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 47 минути, Willy каза: Всъщност Ламбото е на 20тия ден, пише 18 щото сайта беше бъгнат два дни. ТНСП на 20тия ден е имала 80К на официалното клипче. Факт е че ламбото задържа повече и наред с Излъжи ме се очертава да е хита на сезона, но също е факт и че тази песен позитиви на Галена не й донесе. Така им трябва. В най-силния ден за гледания има 40К, а Анелия на шестия е вече на 50К. Така им се пада де. Очаквам вторник тотално да изпаднат. Хитовете на сезона са Излъжи ме и Полудей😜 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 1 минута, Slavi каза: Хитовете на сезона са Излъжи ме и Полудей😜 Толкова голям хит е втората че и името си й объркал!🤗 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Коя е "Полудей"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 10 минути, Lelqtian каза: И кой е редактор? Е как кой - Марги Лозанова разбира се. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 https://streamable.com/j6lkt Толкова аС 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 5 минути, Willy каза: Толкова голям хит е втората че и името си й объркал!🤗 Аз не я слушам. Ужасно противни са и Денис и Малката, но песента им е огромен хит. Иначе: Така ни се пада за 34 дни имаше 6,260 000 от всички клипчета. Ламборгини няма да има 4 и половина дори. Пак стигаме до момента, в който не зачитате фен клиповете на Преса, а когато са фен клипове на Галена водите дълги бакалски сметки... Но Така ни се пада се води хит на есента, но е по голям хит от Ламбото със сигурност. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 1 минута, Willy каза: https://streamable.com/j6lkt Толкова аС @SG Почвам да си мисла как тука във форума е едно на ръка че не се коментира как си избухват цялата 2ра част сичкото 2000 присъстващи публика, ма май го има и момента че хем така са го снимали, хем допълнително са се постарали да го монтират за КокошарникТВ, че да се вижда само на тия новите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 5 минути, Амброжка. каза: Е как кой - Марги Лозанова разбира се. Радвам се поне, че е жива още и не е забравила единствена си любов 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 1 минута, Slavi каза: Аз не я слушам. Ужасно противни са и Денис и Малката, но песента им е огромен хит. Иначе: Така ни се пада за 34 дни имаше 6,260 000 от всички клипчета. Ламборгини няма да има 4 и половина дори. Пак стигаме до момента, в който не зачитате фен клиповете на Преса, а когато са фен клипове на Галена водите дълги бакалски сметки... Но Така ни се пада се води хит на есента, но е по голям хит от Ламбото със сигурност. Е все тая дали ще е по-голям хит, реално и двете песни не оправдаха очакванията. Просто сме коментирали че Ламбото повече задържа без да е стартирала с 500к. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 9 минути, Willy каза: Е все тая дали ще е по-голям хит, реално и двете песни не оправдаха очакванията. Просто сме коментирали че Ламбото повече задържа без да е стартирала с 500к. Е да, но не се е задържала повече. С фен клиповете Така ни се пада е над ламбото. Официалния клип на Ламбото се е задържал повече от официалния на Така ни се пада. Така би било по точно. Така ни се пада напълно опрадва очакванията. Мелодична попфолк песен с далеч по сносен текст и тотален хит по клубовете. Може би не е оправдала очакванията на Галеновите, но на Пресовите си го оправда. Като цяло тази година Преслава доминира почти всеки сезон, а Галена само пролетта влиза в топ 3 с Добре ли си. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 17 минути, Lelqtian каза: @SG Почвам да си мисла как тука във форума е едно на ръка че не се коментира как си избухват цялата 2ра част сичкото 2000 присъстващи публика, ма май го има и момента че хем така са го снимали, хем допълнително са се постарали да го монтират за КокошарникТВ, че да се вижда само на тия новите Ами не е изключено. Но не може да се отрече, че точно новите имат най-стабилни приеми и това се забелязваше и от фен клипчетата. Иначе е ясно, че Митака се насочва към новата версия на статуетка Мегазвезда. Но този път няма да е за една певица, а за повечето, които могат да са майки и бащи на новата генерация. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари