PHILIPP PLEIN Публикувано на Ноември 19 Report Share Публикувано на Ноември 19 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Янева от години е няма толкова силна година. Добро е парчето. Клипа е доста семпъл като за нея. Напомня малко цветово на Феноменален. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Топ отвсякъде, Янева е брутална. Отново мега хит 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 Клипа е добър,ефектен визиите са брутални! Цура си е барби. 🤩 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 3 минути, Slavi каза: Янева от години е няма толкова силна година. Добро е парчето. Клипа е доста семпъл като за нея. Напомня малко цветово на Феноменален. Само Болка моя е хит от общо трите песни за 2019. Не бих казах, че годината за нея е "силна" спрямо другите артисти. 2018 беше далеч по-добра с Честито, мега хитът Грешка беше и Маракеш (който е ок). 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Брутална Янева! ЕВАЛА! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 СМАЗА!! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Мноооого яка песен, фолк парче, само да е я пееше Цура. Има доста ретро елементи в песента. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Доста е силно да, особено припевът и най-вече отсвирът след него. Дано не е пак "чопнат" от Флори, че доста албанско ми звучи. Само куплетите са една идея по-слабото звено в целия проек - просто там текста някак си не е много напаснат по музиката. Но са достатъчно силни и те де, не ме разбирайте погрешно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Жестока! Страшно добро парче и много семпъл, на красив клип. Браво на Цури! Скоро я видях на живо. Няма друга чалгарка, която да е толкова красива и свежа като нея. Явно липсата на участия по нощите и животът в Дубай й се отразяват много добре. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 13 минути, lucellent каза: Само Болка моя е хит от общо трите песни за 2019. Не бих казах, че годината за нея е "силна" спрямо другите артисти. 2018 беше далеч по-добра с Честито, мега хитът Грешка беше и Маракеш (който е ок). Болка моя е далеч по успешна от Честито, която не знайно как натрупа такива милиони. Болка моя спокойно може да има 15 милиона. Дуета е и с Фики е по успешен от Маракеш. Сега и тази се очертава да бъде хит. Лично на мен тази година ми изпъква повече. Може би конкуренцията е по слаба. Миналата година Джена и Емануелс бяха сила, а тази не. Дори една Яница изпъкна покрай Въртележката. След Преса, Галош и Ема, не се сещам за по успешна от Цура. След Цура слагам Алисия. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Не знам дали осъзнавате колко ПЕРФЕКТЕНО е това отвсякъде, аз нямам думи! Цветелина Янева смаза тази година с топ проекти! А само как си личи когато текстописеца не е Петя Радева, всяка дума си пасва с музиката и звучи страхотно. Клипа е убиец! 1 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Ето това е да си КЛАСА! Жестоко видео и силна песен! Истински артист! После как да не я обичаш?! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Каква приятна изненада отново от нея! Харесва ми и даже ми напомня като звучене на предишни нейни песни. В нейното амплоа е, а видеото е готино и тя изглежда даже по-добре от всякога! Прекрасна година и песни за Янева. Браво! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Скучна ми идва. А в клипа има крадени идеи.. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Цуци Яневка СМАЗА! Страхооотна песен, супер здрава, направо да те разкърти духом, но и тялом! Клипът е перфектен - модерен, цветен и същевременно на едно съвсем друго ниво. Евала на Цури, много силна година за нея, обичаме те, ангелче! 6 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 @Fast Как няма да ти е скучно? Няма операции, няма скули, няма деформирани лица и нереалистично големи луни над някаква сграда. Какво да му гледаш, какво да ми слушаш на това? 2 1 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 28 минути, Slavi каза: Болка моя е далеч по успешна от Честито, която не знайно как натрупа такива милиони. Болка моя спокойно може да има 15 милиона. Дуета е и с Фики е по успешен от Маракеш. Сега и тази се очертава да бъде хит. Лично на мен тази година ми изпъква повече. Може би конкуренцията е по слаба. Миналата година Джена и Емануелс бяха сила, а тази не. Дори една Яница изпъкна покрай Въртележката. След Преса, Галош и Ема, не се сещам за по успешна от Цура. След Цура слагам Алисия. Честито натрупа милионите от показване и тръгване след Грешка беше. Иначе беше с по-малко и от Дай ми любов. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Не знам дали забелязахте, но има някакви “скърцащи” звуци тип глич, не знам дали са умишлено сложени или са нежелан ефект. Като гледам в клипа има глич ефекти и не знам какво да мисля? Ето над това си струва да се разсъждава, да се помисли, да се обсъди! Това са смислени неща! На 1:42, 3:12 и 3:14 се чуват доста. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 6 минути, retr0 каза: @Fast Как няма да ти е скучно? Няма операции, няма скули, няма деформирани лица и нереалистично големи луни над някаква сграда. Какво да му гледаш, какво да ми слушаш на това? Говорих конкретно за песента. Мисля че имам право на мнение. Нямаше нужда да намесваш други изпълнители. Те поне са си платили всичко със собствени средства. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 3 минути, Fast каза: Говорих конкретно за песента. Мисля че имам право на мнение. Нямаше нужда да намесваш други изпълнители. Те поне са си платили всичко със собствени средства. За такива проекти нямам нищо против да ползват моите пари! Браво на Цуци, най-после някой в тая държава да ни ползва парите за смислени неща. #teamPeevski 1 2 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 21 минути, Fast каза: А в клипа има крадени идеи.. И в текста. https://youtu.be/CJ3uT9jPGuw Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 В еуфория съм! Ако не беше "Тръгвай си", това щеше да е всичко НАЙ за годината. Цветелина изпраща една от най-силните си години. Уау, какъв текст, само какъв текст! Музика, видео... Отвя ме... Всичко е изпипано до последния детайл, каква класа, какви визии... Любимата ми песен ще е години наред, а мислех, че "Болка моя" няма начин да я мине дълго време. Е, лъгал съм се! 2 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Много е красива Янева,клипът е много як и много ефекти,песента също е готина от 2 -3 слушане ме грабна.Песента е много ретро,от онези хубавите години,когато беше златна чалгата.Браво на Янева и всички ,които са се постарали за клипа и песента.На някой кадри,към края,където прожекторите я осветяват отгоре и със прозрачните очила,ми прилича на момент на Ariana Grande Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Пробутват ни това след бруталния мегасекси хит на Мая Нури!? За балами ли ни взимат? Уроди! 1 1 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.