Този коментар е популярен. retr0 Публикувано на Ноември 18 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано на Ноември 18 преди 1 минута, Starboy каза: Тази снимка е толкова meme-потенциална, че ако я почна няма да се спра. За това ще кажа само: “Смърт за шпионите” и приключвам по темата. 1 8 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Ноември 18 Author Report Share Публикувано Ноември 18 преди 14 минути, Starboy каза: Когато вашите са били на родителска среща и те чакат пред вратата да се прибереш: Когато попиташ баща ти кога ще спре да бъде наркодилър: Когато кажеш на вашите, че наградите на Планета са ти по-интересни от футбола: Когато баща ти види, че си с тениска на Мики Маус, вместо пушка или нож: Не се сдържах! 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. xroflx9 Публикувано Ноември 18 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Ноември 18 Така е по-добре 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 5 минути, retr0 каза: Когато вашите са били на родителска среща и те чакат пред вратата да се прибереш: Когато попиташ баща ти кога ще спре да бъде наркодилър: Когато кажеш на вашите, че наградите на Планета са ти по-интересни от футбола: Когато баща ти види, че си с тениска на Мики Маус, вместо пушка или нож: Не се сдържах! Когато съм спал 3 минути и колега поиска да се снимаме Демоните в стаята ми, глейдаки ме как плача в 3:21 7 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Когато искаш да си направиш секси снимка с фен,но филтъра изчезне: 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Ноември 18 Author Report Share Публикувано Ноември 18 преди 4 минути, Starboy каза: Когато съм спал 3 минути и колега поиска да се снимаме Демоните в стаята ми, глейдаки ме как плача в 3:21 Твоите ангели пазители когато само разглеждаш снимки във фейсбук без да даваш лайк: преди 35 минути, Starboy каза: 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Също и Двете ми мозъчни клетки по време на изпит: 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Ноември 18 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Ноември 18 Също и: Приятелите ми гледайки ме как правя точно противоположното на това, което са ме постветвали Аз пред дискотеката когато се снимам с приятел и твърдя, че не съм пиян Ангелите ми пазители, гледайки ме как си живея живота Аз като се покажа на мама как съм се облякъл преди да изляза Когато имаме гост в нас и аз сляза просто, за да си взема чаша с вода 12 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Ноември 18 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Ноември 18 Аз чакайки мама да си ми върне телефона, след като съм и дал да види снимка Аз в супермаркета когато чакам да ми върнат ресто Аз когато изляза на сила навън, защото вече съм обещал Спирам!!! 10 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 someone: hell- me: 1 4 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Ноември 19 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Ноември 19 Аз пред залата на професора преди изпит, след като съм спал 12 минути вечерта: 1 9 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. retr0 Публикувано Ноември 19 Author Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Ноември 19 преди 47 минути, Starboy каза: Аз пред залата на професора преди изпит, след като съм спал 12 минути вечерта: Аз когато продавачката в супермаркета ми върне 1 стотинка по-малко: 1 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 6 минути, retr0 каза: Аз когато продавачката в супермаркета ми върне 1 стотинка по-малко: Аз на Хелоуин с костюм на Донатела Версаче 1 6 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. retr0 Публикувано Ноември 19 Author Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Ноември 19 преди 9 минути, Starboy каза: Аз на Хелоуин с костюм на Донатела Версаче Аз, опитвайки да спя по 8 часа, да пия 2 литра вода на ден, да съм продуктивен в работата, да ям зеленчуци и да водя добър социален живот в края на деня: 1 8 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. xroflx9 Публикувано Ноември 19 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Ноември 19 Аз * Предавам теста* *Професорът му хвърля един поглед* Професорът *Искам внимателно да четете въпросите и да не бързате да предавате* Аз: 1 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 преди 3 минути, xroflx9 каза: Е Шефа: Дано не си много изморен, но трябва да останеш още 2 часа, пий кафе и продължаваме! Аз: 1 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Аз и човекът,който ми реактва всичко в Рамания: 1 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 37 минути, retr0 каза: Шефа: Дано не си много изморен, но трябва да останеш още 2 часа, пий кафе и продължаваме! Аз: Аз, докато приятел с който съм излязъл разговаря с човек, когото не познавам: Някой: Изглеждаш супер, не се подценявай така Аз: Учител: Един от вас доста се е изложил на теста, има само 4 точки Аз след като разбера, че визира мен: Аз, пътувайки в градския транспорт без билет, внезапно виждайки, че има контрол и вратите вече са затворени: Аз на семейно събиране, на което роднините подхванат темата за това какви неща публикувам във Фейсбук: 9 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. xroflx9 Публикувано Ноември 19 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Ноември 19 Голям зор докато го направя. 11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 2 минути, xroflx9 каза: Голям зор докато го направя. Припаднах! Аз когато съм дал 25 лева за храна, която досега не съм опитвал и не ми хареса: 7 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Шишетата с вода в стаята ми, гледайки ме как плача: 9 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 2 часа , Starboy каза: Никой: Чудовището под леглото ми, след като чуе разговорите ми по телефона с най-добрата приятелка: 1 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Аз: *в много добро настроение, решавам да изчистя цялата къща, уча вече 4 часа и си взимам телефона за 10 минутна почивка, когато майка ми се прибира и започва да ми крещи, че само си губя времето в интернет*: Аз, поствайки си статус, специално за определен човек чакайки да го лайкне и да ми пише след това: 9 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. retr0 Публикувано Ноември 19 Author Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Ноември 19 11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Когато се биете с милото и свекърва ви влезе: 1 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.