retr0 Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 Когато баба ти ти ВРЪЧИ 10 лева да се почерпиш: 1 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Докато ние си правим меменца с Андреа тя качва тази снимка с хаштаг #noshame 6 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Току що, xroflx9 каза: Докато ние си правим меменца с Андреа тя качва тази снимка с хаштаг #noshame Екипа: колко фотошоп искаш? Андреа: Да. 1 7 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 8 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 3 минути, Starboy каза: ДЖЕН беше качила снимка с обяснение защо двете морета са така,но сега видях,че я изтрила. По темата: Когато майката на някое 05 разбере че дъщеря й е бременна: 1 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 14 минути, Starboy каза: Реакцията на ангелът ми пазител когато се върна при бившето гадже: Интересно... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Когато някой ме остави на "seen" prepare to die bitch 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 1 минута, xroflx9 каза: ДЖЕН беше качила снимка с обяснение защо двете морета са така,но сега видях,че я изтрила. По темата: Когато майката на някое 05 разбере че дъщеря й е бременна: Заради различното наличие на сол във водата. По темата: Аз: как ти е паролата на тела? Приятел: рождената ми дата Аз: 1 5 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Цял месец се скъсвам от тренировки и диети. *качил съм 2 кг* 1 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 *Аз и кръша ми стоим едни до други* Приятел: Отивате си Кръша: Ewww Да беее, хахахаха Аз: Аз: *цял ден събирам смелост да изпратя мийм на кръша ми* Кръша: *seen* Аз: 6 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 1 минута, xroflx9 каза: Терминът красота е измислен 4000BC Хората преди това: 1 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 2 минути, Starboy каза: Заради различното наличие на сол във водата. По темата: Аз: как ти е паролата на тела? Приятел: рождената ми дата Аз: Даа,знам. Мисълта ми е,че ДЖЕН е става и за учителка по география.❤ Аз чудейки се защо диетата,която съм започнал от 2 часа няма ефект. 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 Аз когато се видя на тагната снимка и заподозра конспирация, че нарочно са ме загрозили и надебелили защото ми завиждат: 1 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 2 минути, xroflx9 каза: Аз като вляза за първи път в фитнеса и не знам туй нещо вдига ли се, яде ли се... 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Аз в 6:10: *натискам snooze на алармата ми* Аз в 13:03: 1 8 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Чакайки отговор на рисковото съобщение,което изпращам. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. retr0 Публикувано Ноември 19 Author Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Ноември 19 Когато се появиш с приятел от по-горния клас пред хората, които са те издали какво си правил в тоалетните на голямото междучасие: 2 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Аз, чакайки баща ми да спре да ми крещи, че съм несериозен, за да му кажа, че съм си забравил раницата: 1 6 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 Току що, Starboy каза: Аз, чакайки баща ми да спре да ми крещи, че съм несериозен, за да му кажа, че съм си забравил раницата: 🤣😂🤣🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😅😂😅😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Когато имам скрийншотове,които могат да съсипят животи и връзки,а продължават да изпитват търпението ми: 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Току що, Starboy каза: Аз, когато напиша цял роман и ми отговорят с "Ок" 1 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 Искам само да кажа, че като казах това в първия пост на тази тема снощи НЕ СЕ БЪЗИКАХ! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 2 минути, retr0 каза: Баба ти и дядо ти, след като ти си вече на 100км от къщата им, но те са още там и стоят like: 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Когато всъщност работиш като шпионин: 4 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.