Starboy Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Току що, asylum каза: Този екземпляр не беше ли намокрен или надраскан от някое дребси... Упс, племенник. Вярно, прав си, значи поправям на: Кити, най-после събрала сили да разлисти екземпляра си на “Красавицата и звяра” от 1994: 4 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Пръста на Кити след като Зайка и каза, че ако си го завре ще и стане хубаво: 9 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 45 минути, Kriminal каза: Как изглеждам външно VS как се чувствам вътрешно 1 7 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. xroflx9 Публикувано Декември 18 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 18 Полунощ вече мина,така че сме 19.12. Честит 1 месец на Мемеандреа!!! 1 1 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Аз, след като се прибера вкъщи за коледната ваканция, стъпил в университета точно 0 пъти, а само съм похарчил всичките си пари, а нашите ме питат как върви ученето: 9 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Анелия в интервю преди месец: "Няма да пускам повече песни до края на годината" Декември: 6 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Аз, пристигайки културно и в приличен вид на партито по случай "1 месец Меменадреа". Пиячката е от мен. 2 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Часове по-късно, ексклузивни снимки от разгара на купона 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Аз, опитвайки се да се държа нормално с приятелите, които са ми на гости, след като мама ми се е разкрещяла пред тях: 4 3 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Аз:deeper daddy Също аз: 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Декември 19 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 19 Когато запознаеш двама от най-добрите си приятели и те си паснат толкова много, че започнат да излизат без теб: 10 3 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Аз след като един ден никой не пише в Мемендреа: 1 4 1 4 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Ако черния ми дроб имаше лице по време на празниците. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Аз от горния етаж слушайки как нашите говорят против мен: 1 5 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Аз на 5 когато разбрах,че Дядо Коледа не съществува 1 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Онази зубърка от класа, която се обръща от първия чин и крещи: Моля ви по-тихо, не чувам какво казва госпожата! 7 2 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Когато се опитваш да копираш Мемендреа 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Когато майка ти набере от твоя телефон “Тати”, но не вдигне баща ти: 8 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Аз гледайки го за 1427462746 път: 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Когато Андреа види най-голямата си фенка 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Грешка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Когато получавам честитка за Рожден ден: "Пожелавам ти да духаш още много..." "...свещички." 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Аз: *зареждам си телефона по 6 пъти дневно* Зарядното ми: Батерията ми: Мама, която ми казва, че не правя нищо друго, освен да стоя на телефона: 7 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Аз когато някой върти халва на Сирни Заговезни. 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Когато тази седмица ти си дежурен в училище и преди часа стоиш пред дъската, докато целия клас си е на мястото и всички са вперили поглед теб: 4 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.