xroflx9 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Андреа 15 минути преди рождения ми ден 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 Когато си постнал поредното меме, но вече 13 секунди няма реакция: 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 2 минути, Starboy каза: Когато чуеш как жената с която сте се разминали говори на детето си: баси грозното свине, това до нея не знам кой е. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Някой *пърди в час* Всички : Кой пръдна? Пръдналият: 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Някой: Андреа, влез в Рамания, бързо! Андреа: Защ- 1 6 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Андреа във фейсбук: Обичам те Кубрат, честита победа, мили мой! Кубрат: *Целува Джени Суши* Андреа: 1 7 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Аз на 5 когато майка ми ми е казала,че съм бил лошо дете и няма да получа подаръци за Коледа,но въпреки това получавам. 1 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Аз на 5 след като съм се събудил от кошмар, стоейки пред вратата на нашите, чудейки се как да ги събудя, защото ме е страх: 5 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 Аз чудейки се дали опаковките на които пише SOY MILK не съдържат просто обикновено мляко, което се представя на испански: 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Аз, разбирайки, че Линдзи Лоън от “Капан за родители” всъщност няма близначка: 6 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 1 минута, Starboy каза: Аз, разбирайки, че Линдзи Лоън от “Капан за родители” всъщност няма близначка: Даже и не знам кои са тия, но умирам😂😂😂 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 1 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 Когато си готов за лягане, но чакаш за още мемета: 1 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 поздравете се с това меменце по повод рождения ми ден!!! Аз след като съм писписписпис на някоя от котките ми и тя избяга от мен 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Нa retr0 са най-добри меметата, много тънък, ироничен и забавен хумор. Старбой вкарва интересни факти от света на шоубизнеса, има добри попадения, а на рофл в сравнение с ваще са безумно тъпи. Чудя се как не ви е неудобно да му давате реакции по дифолт. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Току що, xroflx9 каза: Когато @xroflx9 има рожден ден но няма как да ни черпи по едно парче торта 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 @xroflx9 честит рожден ден пиле. Жив и здрав!❤ 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 преди 1 минута, xroflx9 каза: поздравете се с това меменце по повод рождения ми ден!!! Аз след като съм писписписпис на някоя от котките ми и тя избяга от мен 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Когато Кондьо пак ми търси вниманието: 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 @xroflx9 Честит рожден ден!!! Бъди жив и здрав и много щастлив! 4 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Току що, xroflx9 каза: Когато Кондьо пак ми търси вниманието: Когато си научил същия този лаф от Кондьо и не спираш да го повтаряш 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Когато знаеш, че на рожденниците във форума им предстои много тежка година Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза: Когато си научил същия този лаф от Кондьо и не спираш да го повтаряш Разваляш ни темата,бъди така добър и напусни,защото си НЕЖЕЛАН тук. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 1 минута, xroflx9 каза: Разваляш ни темата,бъди така добър и напусни,защото си НЕЖЕЛАН тук. Супичката. Поемаш дълбоко въздух и действай! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.