xroflx9 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Току що, VulkoIsTheBest каза: Супчиката. Поемаш дълбоко въздух и действай! ДОВИЖДА-НЕ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 7 минути, xroflx9 каза: След като свърши meme materiala и се чудиш дали да не я пуснеш просто с един стикер 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Току що, xroflx9 каза: ДОВИЖДА-НЕ! Що пък довиждане? Всеки има право да оцени меметата. Твоите са мега тъпи, брат. Само си губиш времето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Така любими мои няма да си разваляме настроението заради озлобени от липса на внимание хора. Целувки! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Току що, retr0 каза: Ако не ми дадеш 5лв ще кажа че ядеш захар с носа 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Когато ти каже, че никога не би ти изневерил, но знаеш, че лъже. 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Когато ти каже, че не пише на други, но ти обърка името, когато ти пожелава лека нощ 1 8 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 32 минути, xroflx9 каза: Никой: Ние поствайки мемета до 5 сутринта: 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Когато прекарваш живота си в Рамания и си мислиш, че на потребителите им пука за теб, паралелно крадеш чужди самоличности, представяш се за жена и някой хубав ден реалността те прасне в лицето 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Никой: Никой: 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Аз утре цял ден в университета: 1 5 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 Охранаааа! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Току що, xroflx9 каза: Ти ако беше хубав, щяха всички да се те видели тук, а не да се криеш като гризач 2 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Току що, Starboy каза: Аз утре цял ден в университета: Аз, след като намеря виновника за всичките ми проблеми и това съм аз 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Когато, след години затишие, се видиш с някоя далечна роднина и те пита къде е гаджето ? 1 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Когато майка ми разбере,че най-добрата ми приятелка не ми е гадже. 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 И на -А са яки меметата, все пак човека предаване имаше. Направо онзи да млъква. Изтрийте му глупавите мемета, темата трябва да е класна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 3 минути, Starboy каза: Форумът за 3ч. получи рекордните 12662 реактвания Мелето в 5: 1 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. retr0 Публикувано Ноември 19 Author Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Ноември 19 Когато излезеш от пробната с дреха, която знаеш, че не ти стои добре, но майка ти настоява да те види: 1 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Приятели: Хайде да закусваме шкембе чорба. Аз: 1 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Дж Мърс/ши : форумът е за забавление не се карайте! Половината форум по време на скандал: 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Аз след като фризьорката ми покаже резултата и ме пита дали ми харесва: 1 5 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 8 минути, xroflx9 каза: Текстовете на Петя Радева vs на никой 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.