Ergeni Публикувано на Ноември 21 Report Share Публикувано на Ноември 21 Здравейте! Както обещах, ще има мандатност от 6 месеца за позиция "модератор". Кандидатствайте! Темата ще се самозаключи на 28.11.2019. Гласуването на кандидатурите ще продължи две седмици (29.11-13.12). Мандатност Край на властта по подразбиране. Ако досега даден потребител е бил модератор години наред, със спорни заслуги, оттук нататък няма да има такова понятие като "модератор завинаги". Не е титла, а задължение Титлата ви може да е Модератор, но позицията не те определя. Човекът определя позицията, а не обратното. Трябва да разберете, че заставайки на ръководна функция във форума и в живота, трябва да мислите как да помагате на другите, как да помагате на средата, а не да раздавате власт и хората да се страхуват. Глобални Модератори Всички модератори ще имат равни права във всички раздели. Какви хора не търся? Хора, които намират вина само у другите. Първо потърсете вашата грешка, а след това искайте. Хора, които не разбират, че правилата не са за да ги ограничават, а за да подобряват комуникацията Хора, които не спират да мрънкат, вместо да се аргументират защо дадено нещо не им харесва. Доводи се искат! Хора, които искат позиция, за да помагат на дружките и да прецакват неприятелите. Хора, които нямат време да влизат редовно. Условията! Трябва да сте активни във форума, не само с това да се появите веднъж-два пъти. Бъдете активни по всички важни теми. Трябва да сте обективни, когато разполагате с власт. Разбира се, това е трудно начинание. Не очаквам безгрешни, но хора които са готови да се поправят. Трябва да не допускате, дори под афект, да обиждате или нарушавате правилата. Вашите средства за справяне с проблема са правилата. Спрете да се зачислявате към група - групата на "Преслините", "Галенови", "Иванови".. и т.н. Когато сте модератори сте над фенските пристрастия. Мандати След избирането ви за модератор, вие получавате 6 месечен мандат (в случая за периода януари-юни, 2020). След което трябва да минете по стандартната процедура, както всички останали кандидати, за да получите отново Модераторския пост. По този начин, хората които им се е наложило да намалят присъствието си във форума, поради лични причини, няма да висят фиктивно в страницата с Модератори, както в момента се случва. Процедура (1) Заявете в тази тема желание да Модерирате. (2) Дайте поне един валиден аргумент да бъдете Модератор. За какво ще се борите в следващите 6 месеца? Какво искате да направите през следващите шест месеца? (3) Кои са силните ви страни? Кои са секциите, които бихте желали да модерирате? Какво няма значение? Няма значение дали сте били наказвани Няма значение дали имате мнозинството гласове. Няма значение дали сте във форума от създаването му. Гласуване 50% от гласовете ще се формират от гласуване. Останалите 50% ще се определят от Администратор. Тоест, вашата анкета ще определи 50% от гласовете. Ще бъдат назначени общо пет Модератори. Всички досегашни Модератори ще загубят правата си, веднага след като са избрани новите модератори. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Кандидатсвам! Имам достатъчно свободно време и нерви. През изминалите 6 месеца съм се старал да бъда максимално обективен и да помогна на всеки. Очаквам вашата подкрепа милички! 3 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Кандидатирам се отново за модераторския стол. Познавате ме, в този екип съм от близо 4 години и мисля че има още с какво да помогна и допринеса за развитието на форумът. 4 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. retr0 Публикувано Ноември 21 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Ноември 21 Не се кандидатирам, но един бъдещ модератор би преценил, че този коментар е спам и би го докладвал, така че... 16 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Както казах и преди 6 месеца ще се кандидатирам когато активността във форума се повиши. Високата активност вече е факт и с нея идва и кандидатурата ми. Нека Да си модератор тук.😁 Иначе смятам,че няма недоволни хора от сегашния екип,така че ако имат желание,нерви и време нека изкарат още един мандат от 6 месеца. Мисля,че е за смяна само ДЖмърси,който 1. Не знам как стана модератор като не е влизал от години и 2. Мисля че не е влизал от месеци. Нищо лично,но когато си приел някаква отговорност тук трябва да се постараеш макар и малко. 2 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Кандидатирам се за глобален админ, защото имам много добра воля да управлявам форума и забелязах, че влизам повече от някои от админите. Също искам да направя форума по-добре категоризиран и лесен за употреба. 6 1 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Еха все по интересно ще става. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Аз не искам да съм модератор,тези които ме познават,могат да се досетят защо? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 6 часа , Willy каза: Кандидатсвам! Имам достатъчно свободно време и нерви. През изминалите 6 месеца съм се старал да бъда максимално обективен и да помогна на всеки. Очаквам вашата подкрепа милички! Заслужава и то много,за кратко време от порядъка на 6 месеца,си вършеше перфектно работата,който е прекалил го е наказал но благосклонно а не колкото е нужно.Перфектният модератор,всичко останало е фалш в системата,който разбрал,разбрал. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 9 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 5 минути, Starboy каза: Абе тази лелка много плаши гаргите.Неприятна работа. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 5 минути, Starboy каза: Невинна съм! Пред себе си и пред бога!🧚♀️ 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Промених си мнението! Кандидатирам се за общински съветник! 5 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 53 минути, Kriminal каза: Кандидатирам се за глобален админ, защото имам много добра воля да управлявам форума и забелязах, че влизам повече от някои от админите. Също искам да направя форума по-добре категоризиран и лесен за употреба. Твой ред е подкрепям. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Кандидатирам се! Мисля, че изкарах един добър първи мандат, а аз съм Козирог - не се отказвам току-така! Освен невероятна справедливост, съм достатъчно активен, не вземам никога крайни позиции (въпреки, че за всички е ясно и явно, че съм фен на Кралицата), дори подпомагам за повече активност! Всички потребители, които нямаха търпение да ми изтече мандата: 3 1 5 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 6 часа , Fast каза: Кандидатирам се отново за модераторския стол. Познавате ме, в този екип съм от близо 4 години и мисля че има още с какво да помогна и допринеса за развитието на форумът. теми неудобни на Пепа пришития нос, които да затворя. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 @Kremito също трябва да е модератор,повече от старите форумци я познаваме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 преди 2 часа , retr0 каза: Промених си мнението! Кандидатирам се за общински съветник! Местните избори са през 2023. Малко по-сериозно. Ако сте кандидати не е необходимо да го съобщавате така че да не става ясно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 12 часа , retr0 каза: Промених си мнението! Кандидатирам се за общински съветник! И аз. Кандидатирам се за президент на форумския водопад! Като бъда избран, обещавам да бъда максимално корумпиран, и да раздавам лайкове на всички, които се абонират срещу съответната сума! Както и да сменим официалното заглавие на Ра-Мая-Нури - Секси Хит Мания. преди 10 часа , meleto каза: Местните избори са през 2023. Малко по-сериозно. Ако сте кандидати не е необходимо да го съобщавате така че да не става ясно. Щом си казал. С 50% вот под масата, защо изобщо се хабиш да обяваш кастинг, вот и прочее? Избирай си там който си си избрал вече, ако са съгласни разбира се, и толкоз. Не виждам що се хабиш да ни хвърляш прах в очите с тая пародия на "демокрация", типично по нашенски. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 преди 1 час , Lelqtian каза: И аз. Кандидатирам се за президент на форумския водопад! Като бъда избран, обещавам да бъда максимално корумпиран, и да раздавам лайкове на всички, които се абонират срещу съответната сума! Както и да сменим официалното заглавие на Ра-Мая-Нури - Секси Хит Мания. Щом си казал. С 50% вот под масата, защо изобщо се хабиш да обяваш кастинг, вот и прочее? Избирай си там който си си избрал вече, ако са съгласни разбира се, и толкоз. Не виждам що се хабиш да ни хвърляш прах в очите с тая пародия на "демокрация", типично по нашенски. Колко да е под масата след като виждате как съм гласувал и е публично? От предните избори дадох шанс на djmuri защото имаше желание, но не се представи добре. Останалите модове си ги избрахте вие. АНКЕТАТА е публична и се вижда кой как гласува. На практика 1 от 5 са определени от мен. 20%. ТИ се самозаблуждавай, че е мафия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 1 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 24 минути, meleto каза: Колко да е под масата след като виждате как съм гласувал и е публично? От предните избори дадох шанс на djmuri защото имаше желание, но не се представи добре. Останалите модове си ги избрахте вие. АНКЕТАТА е публична и се вижда кой как гласува. На практика 1 от 5 са определени от мен. 20%. ТИ се самозаблуждавай, че е мафия. Абе не му се обяснявай на тоя трол. Най-големия спамер с най-тъпите коментари. 99% от постовете му са малоумни, хапливи шегички, от които форума няма нужда. Да не говорим, че от известно време забелязвам, че е подтикван от потребителя Х, да пише заядливи коментари, та вече хептен досаден е станал... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 2 часа , Vancho каза: Абе не му се обяснявай на тоя трол. Най-големия спамер с най-тъпите коментари. 99% от постовете му са малоумни, хапливи шегички, от които форума няма нужда. Да не говорим, че от известно време забелязвам, че е подтикван от потребителя Х, да пише заядливи коментари, та вече хептен досаден е станал... @Vancho знам,че си ми дал шанс предният път за което ти благодаря,но не искам да съм модератор,ти можеш да се досетиш защо,не че нямам време и не мога. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 7 часа , Vancho каза: Абе не му се обяснявай на тоя трол. Най-големия спамер с най-тъпите коментари. 99% от постовете му са малоумни, хапливи шегички, от които форума няма нужда. Да не говорим, че от известно време забелязвам, че е подтикван от потребителя Х, да пише заядливи коментари, та вече хептен досаден е станал... Ти си фантазирай, щом искаш, че някой може да ми диктува какво да пиша из форума, явно съдиш по собствената си липса на индивидуално мнение. А щом съм ти досаден - знаеш къде е изхода от форума, що не си вземеш почивка? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари