Gerganafen Публикувано на Ноември 23 Report Share Публикувано на Ноември 23 Айде на новия хит! 1 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 БРУТАЛНА! Ей това е ХИТ МИКС МЮЗИК! Оцко да живее още 1000 години дано! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 Кралицата, която изпя думата "КУРВАР" в песен без цензура, без нищо! "Право в очите", както пееше една друга! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Изобщо не става, дори не я изслушах докрая. Ужасна, ненужна на никой. Повече не бих си я пуснала. Отвратителна просто. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 преди 12 минути, zai4eto82 каза: Изобщо не става, дори не я изслушах докрая. Ужасна, ненужна на никой. Повече не бих си я пуснала. Отвратителна просто. Тъкмо за теб си мислех, докато я слушах.Изобщо не се прави на морална от манастира пишейки 5 изречения със синоними, знам, че си се изкефила! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 20 минути, zai4eto82 каза: Изобщо не става, дори не я изслушах докрая. Ужасна, ненужна на никой. Повече не бих си я пуснала. Отвратителна просто. Ти не беше ли напуснала ЗАВИНАГИ? Еми разбирам те, толкова яка песен не може да не се коментира! 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Размаза! 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Пак понизно ще помоля за точен текст, че в Ютюб само някви неграмотни като мене качват май 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 1 час, Gerganafen каза: Тъкмо за теб си мислех, докато я слушах.Изобщо не се прави на морална от манастира пишейки 5 изречения със синоними, знам, че си се изкефила! Ами не, не я изслушах докрая. Противна ми е. Новият албум на Христос Холидис е друго нещо. ❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 24 Author Report Share Публикувано Ноември 24 @Kriminal Джорджия - Чукай, чукай Т'ва е поздрав лично от мене за к*рварите като тебе! Пия и си махам главата ще ти върна двойно рогата! Не звъни, вечер вече стана (?) 'щото не знае с мене к'во става. Ревнувай, крещи мен друг ме утеши! Пр. Чукай, чукай всяка гледай к'во те чака! Пусни, пилей (?) едва, две първи ред филм със теб! Ще спинкаш пред вратата събирай си нещата, тоя град да гърми тя е тук, но е с друг! К'во ме зяпаш ей там от бара, хубава съм - яд ли те хвана? DJ-ят пак ме поздравява да се прибирам искаш, ама няма! Днес кажи сърцето как те стяга 'щото видял си и кой ме сваля. Ревнувай, крещи не си единствен ти! Пр. 2 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 преди 9 часа , zai4eto82 каза: Ами не, не я изслушах докрая. Противна ми е. Новият албум на Христос Холидис е друго нещо. ❤️ Абе впечатлила те е достатъчно, щом реши да се завърнеш и да специално да ни обясниш как не ти е харесала! Значи е истински хит! #самоистинскитехитове 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Песничката не е лоша, на времето много ми харесваше и "Не ми е съдба". Готина е! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 преди 3 часа , Gerganafen каза: @Kriminal Джорджия - Чукай, чукай Т'ва е поздрав лично от мене за к*рварите като тебе! Пия и си махам главата ще ти върна двойно рогата! Не звъни, вечер вече стана (?) 'щото не знае с мене к'во става. Ревнувай, крещи мен друг ме утеши! Пр. Чукай, чукай всяка гледай к'во те чака! Пусни, пилей (?) едва, две първи ред филм със теб! Ще спинкаш пред вратата събирай си нещата, тоя град да гърми тя е тук, но е с друг! К'во ме зяпаш ей там от бара, хубава съм - яд ли те хвана? DJ-ят пак ме поздравява да се прибирам искаш, ама няма! Днес кажи сърцето как те стяга 'щото видял си и кой ме сваля. Ревнувай, крещи не си единствен ти! Пр. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Милата, не знаех, че страда от шизофрения. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Линк за който иска да си я свали 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 преди 9 часа , Gerganafen каза: @Kriminal Джорджия - Чукай, чукай Т'ва е поздрав лично от мене за к*рварите като тебе! Пия и си махам главата ще ти върна двойно рогата! Не звъни, вечер вече стана (?) 'щото не знае с мене к'во става. Ревнувай, крещи мен друг ме утеши! Пр. Чукай, чукай всяка гледай к'во те чака! Пусни, пилей (?) едва, две първи ред филм със теб! Ще спинкаш пред вратата събирай си нещата, тоя град да гърми тя е тук, но е с друг! К'во ме зяпаш ей там от бара, хубава съм - яд ли те хвана? DJ-ят пак ме поздравява да се прибирам искаш, ама няма! Днес кажи сърцето как те стяга 'щото видял си и кой ме сваля. Ревнувай, крещи не си единствен ти! Пр. На първия въпросителен е "смешен вече стана",а на втория "ВИП билет най-отпред".😁 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 24 Author Report Share Публикувано Ноември 24 преди 14 минути, xroflx9 каза: На първия въпросителен е "смешен вече стана",а на втория "ВИП билет най-отпред".😁 Мерси, разгадахме текста на хита! Без майтап, ама има повече рими от "Горкото момиче" 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 преди 1 минута, Gerganafen каза: Мерси, разгадахме текста на хита! Без майтап, ама има повече рими от "Горкото момиче" Жесток трак,от 2 часа няма спиране.❤ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Лорена от алито ли е това....пози, чупки, песен, изпяване...баш опити за копиране на Лорена. Иначе е готина песен, кефи ме...ама няма как, след като това си е песен за Лорена. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Няма омръзване! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.