Jump to content

Препоръчани коментари

музика, текст и аранжимент: Diamond Beat Production
режисьор и сценарист: Людмил Иларионов - Люси
оператор: Георги Марков

Според мен, Алисия прави песента.

Това Емрах е много грозно дете.

Алисия ли е виновна това да ми хареса, не знам. Не очаквах даже дует да пуснат, но не се учудвам! Видеото много ме изкефи, песента също е интересна и ми допада. :)

Изненадващо приятна песен, въпреки противния Емрах. 

Противен Умрях, банална По такива си падам, но Ася е яка и има нещо запомнящо се. 

Хубава песен, но еднаквите мелодия на Даймънд започват да писват. Протитипът е добър, но не може да слушаме едно и също толкова пъти.

Песента е добре. Ясно е, че ще предизвика интерес. Малкия Стораро е отвратителен. Алисия е класа

Отврат. И после Сторарови не били цигани...Тоя Емрах е рядко противен. Няма да стане нищо от него.

Алисия да си пуска вече самостоятелните песни и да не се занимава да прави дуети с грозни и малки мангасари. 

Не ме кефи, слабо и слушано.

Ася какво е сторила на устните си?

tenor.gif

Дуетът с баща му звучи 100 пъти по-хитово от този. Нямаше никаква нужда от тази песен, още повече, че само за месец се включи в две други. От толкова бълване и накрая се получава това "нещо".

А и защо на плочката пише само "Планета ТВ", а не както на другите песни на "Планета Пайнер"? На песента с Тони Стораро, който също не е от компанията, си пише "Планета Пайнер". 

"По такива си падам" с различен текст. Скучно предложение.

Вероятно се води външна продукция, няма да се учудя ако се пръкне във канала на Фен...

Вчера бяха качили този клип, който не е за Пайнер. Вероятно са объркали и са сложили същите надписи.

"Акула" и "Тръгвай си" ги инспирираха за години напред, не знам кое подред копие е това, тук вече й целия ефект е търсен. Както и да е, готини са, Алисия си е класа, и тя избърза с нова песен, има си голям хит в момента, Емрах и той донякъде. Определено "душо" е скандално, никой не се обръща така към човека до него... Емрах е готин иначе, има нещо в него. Песента не е лоша.

Клипът ми бие малко на  историята за неарилизаните мечти на един чекиджия... С бащата дуета е къде-къде... 

Доста ми допадна и като песен, и като клип, браво! Емрах изглежда потресаващо обаче - каква е тая прическа? Мяза на излизано от майка си теле. Ясно защо Ася не отговаря на геронтофилските му мераци.

Заглавието е смехотворно. Алисия е супер яка, а Емрах е наистина много противно келеме в тая песен, изглежда много мангалско и евтино. Само в кадрите дето са на дивана изглежда адекватно. 
Иначе хитово звучене, нямам забележки там! 

Една от малкото песни на Ася, която понасям, което обаче със сигурност не се дължи на тази ихтиманска безличница. 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...