Kitty Публикувано на Ноември 29 Report Share Публикувано на Ноември 29 Каква беше за вас 2006 година в личен план? А помните ли хитовете на 2006 година? А турнето "Планета Прима"? Разкажете нещо интересно, свързано с тази година и тези песни. За ориентация, ето ви част от хитовете на 2006 година: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Тогава мразех Анелия, но по-късно оцених тая песен Вятър в косите. Чакай да видя някоя сборна компилация с хитове от годината и да подчертая стойностното: Хитовете на Планета Пайнер 3 DVD - vol. 5 DVD 1 Ивана - Това е парчето - - - Преслава - Лъжа е - - - Елена feat. DJ Живко микс - Тук и сега - - - Анелия - Само за миг - - - Емилия - Не се обръщай - - - Камелия - Целувай ме - - - Гергана - Сладката страна на нещата - - - Амет - Елена - хит, макар и кавър. - - - Мария - Единствен - - - Глория feat. Luna - Кръговрат - - - Борис Дали - Лъжеш - - - Димана - 1000 градуса любов - - - Соня Немска - Талисман - - - Вероника - На добър час - - - DVD 2 Преслава - И когато съмне - - - Емилия - Изгори ме с устни - - - Ивана feat. Драго Драганов - Празник всеки ден - - - Борис Дали - Утре ми се обади - - - Нелина - Любов след любовта - - - Райна - като летен грип - - - Мая feat. DJ Живко Микс - Точка на кипене - - - Магда - След раздялата - - - Милко Калайджиев - Горчива сълза - - - Галена - Душата ми крещи - - - Даниела - Разплакана любов - - - Милица - TV любов - - - Кристали - Baby - - - Амет - Сагапо - - - Илиян - Happy Birthday - - - Малина - Страст - - - DVD 3 Димана - Пак ме преследваш - - - Емилия - Още мисля за теб - - - Анелия - Ден без теб - - - Вероника - Завинаги тя - - - Глория - Сезони - - - Преслава - Заклевам те - - - Есил Дюран - Как искам - - - Мария - Пияна от любов - - - Магда - Не мога без теб - - - Веселин Маринов - Всичко с теб е хубаво - - - Малина - Студ - - - Тони Дачева - Не искам това - - - Ивана - Дъжд от рози - - - Райна и Константин - Ние знаем как„ 6 хита на кръст. 2019 е по-силна с песните на Клеа, Ариа, Мая Нури, Емануела, Теди Александрова, Луна, Яница, Анелия и компания! 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Отново мега силна година за жанра, беше един безгрижен живот. Тогава излезе и "Завинаги в сърцето", по случай турне 2006. Също така имах и календар за 2006/2007 със звездите от същото турне. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Ноември 30 Author Report Share Публикувано Ноември 30 А Хуби къде изчезна, беше страхотна репортерка? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cool_boy_ Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 15 минути, Kitty каза: А Хуби къде изчезна, беше страхотна репортерка? Мисля, че последно я засичах като част от Господари На Ефира. Голям пич беше на Дневниците. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Ноември 30 Author Report Share Публикувано Ноември 30 преди 5 часа , Beat. каза: Току - що изгледах филма. Ивон за втори път срещам да я пишат Никол, първият път беше в участието и във фима "Прилюченията на един Арлекин". Защо не я пишат с истинското и име? Иначе голяма сладурка беше като малка, страхотни щоута правеше във дневниците. Сега Ивон едва ли е толкова забавна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.