GSA Публикувано на Декември 3 Report Share Публикувано на Декември 3 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Тотален хит. Туй ако го пеюваше Галена, килимче щяхте да разстелете пред нозете й. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia9 Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 На мен ми харесва. Едновременно различно от това което се пуска напоследък, но и някак има ретро звучене. Това е напълно в стил на Есил Дюран. Надявам се и тя като Камелия да има възраждане в кариерата си след Пайнер. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Страхотна песен! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Есил си е Есил. Евала 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Мале, ненормално яка. Браво на Есил, дано се наложи. Пайнер изгубиха много от големите си имена. Много жалко...Нелина, Рени, Камелия, Весела,Вероника... сигурно има и още? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Харесва ми. Есил е класа! Искам дует с балканската турбо дива Рени!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @Runevski 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 От 3.12.2019 г. от 23:15, asylum каза: Тотален хит. Туй ако го пеюваше Галена, килимче щяхте да разстелете пред нозете й. И аз мисля така. Музиката в това парче е зарибяваща. Есил по принцип се старае винаги но много често попада в графата недооценени. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Много незапеваем и даже изнервящ припев. Фалстарт за Есил извън Пайнер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Ми тва й е една от най-силните песни в цялата дискография кво да си говорим.... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Ми тя песента е хубава бе, аз не очаквах да е готина песен. Ми добре... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.