WindWalkerMonk Публикувано на Декември 5 Report Share Публикувано на Декември 5 На ви на баба новия трак: 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Знаех си, че си харесваш Глото и само се правиш Изкефи ме, аз си падам по тупса-тупсаЛежерно и приятно звучи, готина е. Дано й снима ТВ версия. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 5 Author Report Share Публикувано Декември 5 Току що, Gerganafen каза: Знаех си, че си харесваш Глото и само се правиш Изкефи ме, аз си падам по тупса-тупсаЛежерно и приятно звучи, готина е. Дано й снима ТВ версия. Хвана ме, аз не мога да заспя докато не чуя "Нюанси сиво" вечер. Тя ми е като сънчо, 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Сетих се за нейната "Без думи" от албума "Имам нужда от теб", точно в този ритъм туп - туп е и аз харесвам такива песни, много. Хареса ми на първо слушане повече и от баладата. Няма да е лошо да снима едно видео и на нея. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Приятно е за слушане. Всъщност новите 3 трака са по добри от всичко, което избълва последните години. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Много е готина песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Готина е, но си е пълнеж. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Тази песен е определено по-хубава от другата,интересна е и е готина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Новите песни са страхотни. Тази ми е фаворит...май... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Не ми допадна много, но ще й дам шанс, различна е и в същото време, в неяйния си стил. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Много е яка, звучи клубно. Да й направят някакъв deep house ремикс. Точно в нейния стил и трябваше нея да клипира. Може да се получи някакъв психарски клип на това парче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dj_Lazo_Mix Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Интересна песен, с хубав заряд! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.