Гальо Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 преди 2 минути, meleto каза: И къде ги пише? Instagram Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Не ми се мисли обаче какви по-големи мръсотии е правил на Камелия. Бахти боклука Пайнерски. 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 6 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 6 Аз съм на страната на Андреа и вярвам че е напълно откровена за всичко. Пенсионера на сапун! 11 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Декември 6 Author Report Share Публикувано Декември 6 5 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Единственото, което се надявам, е хората да повярват в това, което казва, защото всичко е истина, а и по-лошо и такова е отношението към повечето в компанията. Хората си мислят, че “Пайнер” е име на успеха и “империя”, а реално е един човек, който манипулира всички и всичко. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 ако е истина, то тоя митко е по-зле от Ким Джонг Ун с тези "наказания" 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Смятайте колко е отчаяна Андреа. Сигурно са й секнали участията в страната, заради монопола на Митю. Въпросът е: дали го е молила да се върне наистина? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Декември 6 Author Report Share Публикувано Декември 6 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Slavi Публикувано Декември 6 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 6 Мен ми стана много мъчно за Андреа и разбирам защо е луднала. Цура винаги съм я знаел каква долна мастия е. Завистливка мръсна. 13 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Някой приближен до Андреа да й пише да спре, че ще я затрият. Намесва Пеевски, уронва имиджа на цял гигант, ще има последствия. Вярвам й на всяка дума, но навлиза в много опасни води! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 преди 4 минути, meleto каза: Смятайте колко е отчаяна Андреа. Сигурно са й секнали участията в страната, заради монопола на Митю. Въпросът е: дали го е молила да се върне наистина? Друг е отчаян - димитровградския бек. Щом й се връзва и пише изявление в сайта си, не му е чиста работата. 3 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Fast Публикувано Декември 6 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 6 Искам да я поздравя за проявената смелост! Издигна ми се в очите. 12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Андреа го РАЗМАЗА. Сега видяхте ли на какво се дължат скъпите проекти на Янева, които пак са с мижава популярност? Пълен боклук е тая, отново се убедих. Колко ли певици за били натирени заради въпросната? Мачкай Андри! 6 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 От желание да й се посмеем накрая стигнахме дотам да не знаем какво да кажем. И аз съм потресен. Ясно си ни беше на всички как стоят нещата, но сега, когато ги има и тези покъртителни детайли... без коментар. 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 преди 3 минути, GSA каза: Андреа го РАЗМАЗА. Сега видяхте ли на какво се дължат скъпите проекти на Янева, които пак са с мижава популярност? Пълен боклук е тая, отново се убедих. Колко ли певици за били натирени заради въпросната? Мачкай Андри! И го разобличи, че ситуацията Ивана/Преслава през 2006/2007 е била подклаждана от него. А после Ванча се снима нахилена до него на концерта ... пълна идиотка е и тя. Как се унижава само. 9 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Пайнер на сапун, на разстрел! ЕКСТРАТА изпя думичките в последните си две песни - ГИЛОТИНА и ЕШАФОДА. ❤️ 2 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Монетата винаги има две страни, но в този случай съм по-скоро на страната на Андреа. Абстрахирам се от всичките ѝ видове вулгарности и т.н. , обаче предполагам, че доста истини е написала. То просто си личи. В същото време, четейки писмото на Пайнер, изпитах невъобразима мерзост. Просто за миг си представих колко грозни неща са се случвали в тая фирма, за които никой от нас не е и разбирал. Рекет, заплахи, контраатаки, мерене на его и спонсори. Аз не знам тия хора психически как са издържали на тоя цирк и защо им е било нужно... какво печелят от това, като ето го резултата - провал след провал на концерти, не се ли виждат?? Направо адската погнуса, тоя жанр ми се срина изоснови, не знам какво да си мисля вече. За Пайнера знаем, че е изрод, ама чак толкова не предполагах. Андреа е първата, която не мълчи. Нито Камелия, нито Рени, нито Райна - никой не е бил толкова открит, а специално тази година е бумът на напусканията на хора от компанията. Правили са спънки на всички - освен на силните на деня. Явно зависимостта от разни мутрафони го е карала да маневрира. Да не забравяме какво направиха с Десислава, когато напусна 2003. Другото, което - още 2007-ма, когато Ара направиха супер много мегахитове след дълго монополстване от страна на Пайнер, Митьо натика наградите на Нов фолк от НДК в кръчмите, само и само да не се види, че започва да издиша. А специално това писмо е написано супер профански - да неговорим, че не е опровергал Андреа по нито една точка, само бълва заучени обиди. Обаче стана супер грозно, това е тотална липса на самоконтрол и от двете страни. Факт, може да се е молила, но в Пайнер се случват ужасни неща. Едва ли Андреа си измисля и за здравословни проблеми, камо ли пък за другите неща. Аз ако съм на Митьо, ще се покрия, просто ще прекратя дейност. Или тоя бизнес трябва да го поеме някой абсолютно чист и необременен човек, защото вече всичко е тотален дизастър. 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Декември 6 Author Report Share Публикувано Декември 6 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Не знам какво да кажа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 На мен не ми е смешно вече. Стана ми жал за нея. Никой не заслужава такива неща. Горката ни! 4 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Андреа направо съсипа Пайнер.😁 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Току що, xroflx9 каза: Андреа направо съсипа Пайнер.😁 И като знаеш, че всичко това е истина ... 5 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: И като знаеш, че всичко това е истина ... Представи си Преслава на какво е подложена от Цура като им е най-голямата звезда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 преди 1 минута, xroflx9 каза: Представи си Преслава на какво е подложена от Цура като им е най-голямата звезда. Не мисля, че са свързани двете. Преслава не е била ощетявана от Пайнер. Само с последния концерт, където им се разбунтува. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_boy_23 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Дали някоя певица ще я защити и застане зад нея?... 😒☹️ много ми е жал за Андреа.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.