Willy Публикувано на Декември 10 Report Share Публикувано на Декември 10 Музика: Джена и Атанас Стоев - младши Текст: Анастасия Мавродиева Аранжимент: Радомир Кишев Режисьор и сценарист: Виктор Антонов 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Много ме кефи. Успех! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 малее това ще гърми яко ! ХИТ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Хубава е, но не ме зариби от първото слушате, за което се радвам, защото само Ганевските кючеци ме кефят от първото слушане и омръзват след 10-то. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Джена е в тотална криза според мен. Не знам участията й как са, но песните й са под всякаква критика. Дори не помня лично на мен коя е последната й песен, която ми е харесвала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Най-силната самостоятелна песен на Джена тази година, най-накрая нещо, което да е в нейният стил. Хубаво видео, перфектна песен. Без забележки! ❤️ Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Не е лоша песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Джен отново е автор. Жестока е. Трябваше да се казва Да си разбрал или Да бях достойната. Достойна песен за серията от да-та. ❤️ 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 След последните й два мегатотални хита, това не върви! 2 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 1 час, ANGEL каза: Джена е в тотална криза според мен. Не знам участията й как са, но песните й са под всякаква критика. Дори не помня лично на мен коя е последната й песен, която ми е харесвала. ми като не разбираш от музика 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Koulee Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Би било по-удачно ако беше пуснала тая песен лятото, сега изобщо не и е сезонът. Съмнява ме да се нарадва на успех, нито пък да стане дискотечен хит. Ще се забрави по-бързо от Вижте го, жени дори. Също така Ламборгини и Излъжи ме в момента са завладели страната и засенчват всяка нова песен, може би Джен трябваше да изчака малко... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Не е зле, но предната е много по-хубава и като текст, и като музика, приличат си като цяло. Има палец нагоре от мен, но и тя много затлачи, не успява да направи хит, а пуска втора песен този сезон. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Още текста да беше написан от Джени, това щеше да надмине епохалната химна "Горкото момиче“... Не ме впечатлява. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Джена изглежда много добре! Песента си е в типичния за нея стил, харесва ми с леки забележки към текста. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Пореден флоп от Джени. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Разтърсих се всячески от този сингъл. Искам да бъда роб на Джен за без пари дори!!! 1 2 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 7 часа , ANGEL каза: Джена е в тотална криза според мен. Не знам участията й как са, но песните й са под всякаква критика. Дори не помня лично на мен коя е последната й песен, която ми е харесвала. Браво,да има поне 1,който да не е глух и сляп!Джена е тотал щета от не знам колко време Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Пореден провал. Аман от от напъните на тая. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Абсолютен провал, голяма скука. Джена е в голяма дупка, или просто преди нацелваше на късмет, защото тези песни са опити за повтаряне на предишните успехи 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Песента е страхотна. Толкова не ми е харесвала песен на Джена от "Диагноза ти". Ако не стане хит вината със сигурност няма да е в нея, а в публиката. Това е нейният стил и дано занапред не бяга за дълго от него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Ми не става песента. Толкоз. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 8 часа , DarkChild каза: Пореден провал. Аман от от напъните на тая. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Доста по-добре от последните й опити. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Не е лоша песента, но не я виждам като хит. Джена има нужда от огромна почивка и коренна промяна в стила. Тъпче на едно място или ако вземе да направи нещо различно става още по-зле - излага се ала "Горкото момиче". А я гласяхме за лидерка преди няколко години.. 1 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Няма нищо в тази песен което да ме накара да си я пусна втори път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.