Willy Публикувано на Декември 12 Report Share Публикувано на Декември 12 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Защо пак пише PLANETA TV, а не PLANETA PAYNER? Кво става в тая компания? Май кокошарника ше се пръсне скоро... За песента няма какво да се коментира - тъпа, тъпа, тъпа... Ваня няма свестни песни в Пайнер (или Планета ), а този не знам къде се бута толкова. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Харесва ми. Ще стане хит! Меди убива, а Ваня е много красива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Хит!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 С куцо и сакато прави дуети в клозети, за да види хит под небето. Успех й желая, за да има резултат от този родилчески напън. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Хит!!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Страаашна! Най - накрая и Ваня да види хит,и то заради Меди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 И на мен ми допада. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Брей, ще мръднат нещата в чалгата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Това го виждам като хит. Меди пее супер нахъсано, а като гледам музиката е на Ваня... евала. Искам Меди и Лидия! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Брутална, хит ще си е. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Ванче,благодаря ти че ми припомни отвратителния глас на този. Само заради него няма да слушам иначе наистина силната ти песен. Ама този освен с пеенето си е станал противен и с държанието си. Циганската версия на Галин ли е това? Същите движения,кифленски муцки и лоши погледи сякаш не си личи от 100 километра,че е хомо бандит. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Харесва ми на мен, Ваня е супер як шимейл. Заслужава да стане хит, че предните две парчета я закопаха, милата. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Точно Ваня ли трябваше да излезе най-хитра и да налази първа обещаващия Меди? Ужас. Галя да беше с него направила дует вместо с Фикуса. Или Башурка, и без това й е дуетна година. Иначе песента става, макар на припева да ми идва да изтанцувам патешкия танц с тоя текст. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 преди 35 минути, Gerganafen каза: Точно Ваня ли трябваше да излезе най-хитра и да налази първа обещаващия Меди? Ужас. Галя да беше с него направила дует вместо с Фикуса. Или Башурка, и без това й е дуетна година. Иначе песента става, макар на припева да ми идва да изтанцувам патешкия танц с тоя текст. Aма е сладурче резанкото, не че Дамян е лош де. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Ей тука убиха. Мноого силна песен, и двамата (особено Меди) изглеждат брутално, абе всичко е топ! Това ще е един от хитовете на зимата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Доста неприяни са ми и двамата като излъчване. Не бих го слушал пак 😂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Много добро! Това най-накрая ще е пак хит за Ваня след "Богиня". Куплетите на това, което пречат песента да стане МЕГА хит, а да си остане "просто" хит. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Много харесвам Меди.Супер песни прави,а тази не е изключение. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Екстра е песничката, ще пръска яко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dj_Lazo_Mix Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Допада ми, има нещо зарибяващо в песента Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Уникални са като дует Ваня и Меди Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.