Fast Публикувано на Декември 15 Report Share Публикувано на Декември 15 Годишни Рама Награди 2019 - резултати 1. Дебют на годината - @retr0 2. Раздел на годината - Поп фолк 3. Тема на годината - Мемендреа 4. Раманиак с най-интересни коментари - @retr0 5. Раманиак - Най-голям фен - @Cally-Pressyfan' 6. Раманиак - Най-голям антифен - @Kitty 7. Раманиак-Скандалджия - @Slavi 8. Най-популярен потребител - @zai4eto82 9. Най-сексапилен потребител - @zai4eto82 10. Най-забавен потребител - @retr0 11. Най-обективен потребител - @Blueberry 12. Брояч на форума (отчита гледания, участия и т.н.) - @Fast 13. Спамер на годината - @Kitty 14. Най-полезен потребител - @Fast 15. Двойка на годината - @Starboy & @Blueberry 16. Respect на годината - @Cally-Pressyfan' 17. Модератор на годината - @Starboy 18. Потребител на годината - @Starboy 19. Потребителка на годината - @Blueberry Специални награди: 1. Дългогодишен принос към форума - @momo 2. Администратор на годината - @meleto 3. Раманиак-трендсетър - @retr0 (за темата Мемендреа) 4. Затворник на годината (най-често предупреждаван и блокиран) - @VulkoIsTheBest @Starboy присъжда спечелената от него титла Respect на @retr0 @Fast & @Blueberry ще раздадат своите Respect титли на коледно-новогодишна томбола. (непотвърдено) Честито на всички спечелили! 1 1 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Благодаря на всички гласували за мен! За първа (надявам се не и последна) година взимам приза Потребител на годината и точно а ля Преси взимам основно само нея.. какво да кажа ли? Уча се от най-добрата! Целувки на всички с пожелание за невероятно изкарване на празниците и една по-добра 2020 година! ❤️ 2 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 4. Затворник на годината 1 Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 15 Author Report Share Публикувано Декември 15 Раздадох ваучерите за Apple Music. Моята работа е свършена. Ако някой иска моя. първия който ми пише ЛС след този пост го получава. Аз имам предостатъчно за себе си. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Щом @Slavi @retr0 @Blueberry и @Starboy са спечелили значи всичко е наред. Обичам ви милички,обичайте се и вие!❤ 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Затворник на годината 😂😂😂😂 fast king of shade Честито на всички спечелили. Напълно заслужени награди! ❤ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 4 минути, Fast каза: Раздадох ваучерите за Apple Music. Моята работа е свършена. Ако някой иска моя. първия който ми пише ЛС след този пост го получава. Аз имам предостатъчно за себе си. Истинският Модератор на годината! Мога да си пожелая само половината от феновете и любовта на Fast ❤️ 3 3 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 15 Author Report Share Публикувано Декември 15 преди 3 минути, Starboy каза: Истинският Модератор на годината! Мога да си пожелая само половината от феновете и любовта на Fast ❤️ Благодаря за милите думи! После пишете дали ваучерите са проработили. Надявам се все още да са активни. Миналия месец се вързах безплатно с такъв код, така че не би трябвало да има проблем. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Много жалко че @Willy не е спечелил нищо,но както казва Преси "догодина ще й я вземем". 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 6 минути, xroflx9 каза: Много жалко че @Willy не е спечелил нищо,но както казва Преси "догодина ще й я вземем". Хахах ние сме по-темпераментни, на парти за избрани!🔥🤗 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Току що, Willy каза: Хахах ние сме по-темпераментни, на парти за избрани!🔥🤗 Догодина ще спечелим с вуду кукли. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Честито на печелившите, повечето награди са спечелени напълно заслужено от тях, но за мен е обидно @asylum, @Lelqtian и @Willy да не вземат нито една награда, 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 11 минути, Амброжка. каза: Честито на печелившите, повечето награди са спечелени напълно заслужено от тях, но за мен е обидно @asylum, @Lelqtian и @Willy да не вземат нито една награда, Те и Теда Ал., Яница, Клеа и Мая Нури не взимат награди, но са топът. 🥰 5 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Обичам ви и ви целувам! @Starboy @Blueberry Честито, но се пригответе за конкуренцията ми. Кака Кели атакува и на двата фронта. 2 2 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Какво съм ви дал толкова? Щастлив съм, че хита Мемендреа се оцени, благодаря на Андреа за прекрасното изражение на снимката, благодаря на създателите на тениската “Смърт за шпионите”, благодаря на @Starboy, @xroflx9 и @Willy без които този хит нямаше да е това което е! Страхувам се да не пропусна някого. Благодаря на всеки който искрено се забавлява в този форум защото това е целта, аз съм тук предимно за това! Обичайте се, веселете се и яжте мандаринки! 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Конкуренцията беше жестока. Чувствам се толкова изтощен, за да достигна статуетката Администратор на 2019, но пак казвам: бяхме много кандидати за този приз, но победителят е само един. 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Честито на всички. Нспълно заслужени са по голямата част от спечелените награди. Като скандалджия на годината обаче пускам бомбата - не мисля, че Зайката е адекватен избор за най сексапилен потребител. Честито на ретро и старбой. И за мен Уили заслужаваше поне една награда в някоя категория, но конкуренцията наистина беше жестока. Весели празници на всички❤️ 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Честито на всички! Дано през 2020 преобладава повече забавното във форума! Весели празници и от мен! 🎄❤️ 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Благодаря на тези, които са гласували за мен. Изненадана съм за най-сексапилен потребител. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 13 минути, zai4eto82 каза: Благодаря на тези, които са гласували за мен. Изненадана съм за най-сексапилен потребител. Ние сме още по-изненадани. Благодаря на всички, гласували за мен! Браво и на всички спечелили. А не мога да не обявя и гордостта си, че миналата година дадох табелката си Respect на @Cally-Pressyfan', а той тази година оправда очакванията ми с титлата Респект на годината. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 10 часа , Slavi каза: Честито на всички. Нспълно заслужени са по голямата част от спечелените награди. Като скандалджия на годината обаче пускам бомбата - не мисля, че Зайката е адекватен избор за най сексапилен потребител. Честито на ретро и старбой. И за мен Уили заслужаваше поне една награда в някоя категория, но конкуренцията наистина беше жестока. Весели празници на всички❤️ Освен да си поделиш приз с Уили. https://www.vbox7.com/play:8247e274 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 преди 17 часа , Blueberry каза: Ние сме още по-изненадани. Като не се показваш тъй е. Не те знаем как изглеждаш повечето. Следователно не печелиш. 1 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 преди 9 часа , zai4eto82 каза: Като не се показваш тъй е. Не те знаем как изглеждаш повечето. Следователно не печелиш. Ако Блубери се покаже, ще стане секссимвол на десетилетието от раз 2 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Най-сексапилен потребител - @zai4eto82 APPLAUSE @Blueberry Аз, гледайки наградите отстрани, тъй като въобще не фигурирам в тях. Аз не съществувам. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.