Jump to content

Годишни Рама Награди 2019 - резулатати

Fast

Препоръчани коментари

Годишни Рама Награди 2019 - резултати

1. Дебют на годината - @retr0
2. Раздел на годината - Поп фолк

3. Тема на годината - Мемендреа
4. Раманиак с най-интересни коментари - @retr0
5. Раманиак - Най-голям фен - @Cally-Pressyfan'

6. Раманиак - Най-голям антифен - @Kitty
7. Раманиак-Скандалджия - @Slavi
8. Най-популярен потребител - @zai4eto82
9. Най-сексапилен потребител - @zai4eto82
10. Най-забавен потребител - @retr0
11. Най-обективен потребител - @Blueberry
12. Брояч на форума (отчита гледания, участия и т.н.) - @Fast
13. Спамер на годината - @Kitty
14. Най-полезен потребител - @Fast
15. Двойка на годината - @Starboy & @Blueberry
16. Respect на годината - @Cally-Pressyfan'
17. Модератор на годината - @Starboy
18. Потребител на годината - @Starboy
19. Потребителка на годината - @Blueberry

Специални награди:
1. Дългогодишен принос към форума - @momo
2. Администратор на годината - @meleto
3. Раманиак-трендсетър - @retr0 (за темата Мемендреа)
4. Затворник на годината (най-често предупреждаван и блокиран) - @VulkoIsTheBest

@Starboy присъжда спечелената от него титла Respect на @retr0
@Fast & @Blueberry ще раздадат своите Respect титли на коледно-новогодишна томбола. (непотвърдено)

Честито на всички спечелили!

Сподели в други сайтове

Благодаря на всички гласували за мен! За първа (надявам се не и последна) година взимам приза Потребител на годината и точно а ля Преси взимам основно само нея.. какво да кажа ли? Уча се от най-добрата! Целувки на всички с пожелание за невероятно изкарване на празниците и една по-добра 2020 година! ❤️ 

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Раздадох ваучерите за Apple Music. Моята работа е свършена. Ако някой иска моя. първия който ми пише ЛС след този пост го получава. Аз имам предостатъчно за себе си.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Fast каза:

Раздадох ваучерите за Apple Music. Моята работа е свършена. Ако някой иска моя. първия който ми пише ЛС след този пост го получава. Аз имам предостатъчно за себе си.

Истинският Модератор на годината! Мога да си пожелая само половината от феновете и любовта на Fast ❤️ 

галенапреслава2.jpg

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Starboy каза:

Истинският Модератор на годината! Мога да си пожелая само половината от феновете и любовта на Fast ❤️ 

галенапреслава2.jpg

Благодаря за милите думи!

После пишете дали ваучерите са проработили. Надявам се все още да са активни. Миналия месец се вързах безплатно с такъв код, така че не би трябвало да има проблем.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, xroflx9 каза:

Много жалко че @Willy  не е спечелил нищо,но както казва Преси "догодина ще й я вземем".

Хахах ние сме по-темпераментни, на парти за избрани!🔥🤗

Сподели в други сайтове

Честито на печелившите, повечето награди са спечелени напълно заслужено от тях, но за мен е обидно @asylum, @Lelqtian и @Willy да не вземат нито една награда,

96A83D3B-FDF2-4BD4-8660-488739D6990E.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Амброжка. каза:

Честито на печелившите, повечето награди са спечелени напълно заслужено от тях, но за мен е обидно @asylum, @Lelqtian и @Willy да не вземат нито една награда,

Те и Теда Ал., Яница, Клеа и Мая Нури не взимат награди, но са топът. 🥰

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Обичам ви и ви целувам!

@Starboy @Blueberry Честито, но се пригответе за конкуренцията ми. Кака Кели атакува и на двата фронта.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Какво съм ви дал толкова? 
Щастлив съм, че хита Мемендреа се оцени, благодаря на Андреа за прекрасното изражение на снимката, благодаря на създателите на тениската “Смърт за шпионите”, благодаря на @Starboy, @xroflx9 и @Willy без които този хит нямаше да е това което е! Страхувам се да не пропусна някого. Благодаря на всеки който искрено се забавлява в този форум защото това е целта, аз съм тук предимно за това! Обичайте се, веселете се и яжте мандаринки! 

Сподели в други сайтове

Конкуренцията беше жестока. Чувствам се толкова изтощен, за да достигна статуетката Администратор на 2019, но пак казвам: бяхме много кандидати за този приз, но победителят е само един.

Сподели в други сайтове

Честито на всички. Нспълно заслужени са по голямата част от спечелените награди. Като скандалджия на годината обаче пускам бомбата - не мисля, че Зайката е адекватен избор за най сексапилен потребител. 

Честито на ретро и старбой. И за мен Уили заслужаваше поне една награда в някоя категория, но конкуренцията наистина беше жестока. 

Весели празници на всички❤️

image.png

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, zai4eto82 каза:

Благодаря на тези,  които са гласували за мен. Изненадана съм за най-сексапилен потребител. 

Ние сме още по-изненадани.

Благодаря на всички, гласували за мен! Браво и на всички спечелили. А не мога да не обявя и гордостта си, че миналата година дадох табелката си Respect на @Cally-Pressyfan', а той тази година оправда очакванията ми с титлата Респект на годината.

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Slavi каза:

Честито на всички. Нспълно заслужени са по голямата част от спечелените награди. Като скандалджия на годината обаче пускам бомбата - не мисля, че Зайката е адекватен избор за най сексапилен потребител. 

Честито на ретро и старбой. И за мен Уили заслужаваше поне една награда в някоя категория, но конкуренцията наистина беше жестока. 

Весели празници на всички❤️

Освен да си поделиш приз с Уили. 

https://www.vbox7.com/play:8247e274

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , zai4eto82 каза:

Като не се показваш тъй е. Не те знаем как изглеждаш повечето. Следователно не печелиш. 

Ако Блубери се покаже, ще стане секссимвол на десетилетието от раз

Цитат

Сподели в други сайтове

• Fast unfeatured and unpinned this Тема

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...