asylum Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 25 минути, Vancho каза: Аз, гледайки наградите отстрани, тъй като въобще не фигурирам в тях. Аз не съществувам. Чувствуваш ли се като Малина или Есил Дюран? Аз да 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Общо взето тази година всички спечелиха награди а ла любимките си. Аз, типично като Преси взех Потребител на годината, @retr0 като Галена - 4-5 други, @Blueberry като безличната Емилия (не наричам нея безлична) взе и тя колкото без нищо, а @asylum & @Lelqtian като Клеа - неоценени! Какво нещо е живота... 1 6 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Ами аз какво да кажа. След толкова номинации в най престижните категории, се отличих в най отегчителната и досадната. Че и на балотаж ме пратиха с най мразения потребител... По добре да не бях взимал изобщо. Поне сега щях да събирам съжаление като @asylum и @Willy Чувствам се така: 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 8 часа , Slavi каза: Ами аз какво да кажа. След толкова номинации в най престижните категории, се отличих в най отегчителната и досадната. Че и на балотаж ме пратиха с най мразения потребител... По добре да не бях взимал изобщо. Поне сега щях да събирам съжаление като @asylum и @Willy Чувствам се така: Клеа е по-оценена от нас - има всенародната любов! преди 8 часа , Starboy каза: Общо взето тази година всички спечелиха награди а ла любимките си. Аз, типично като Преси взех Потребител на годината, @retr0 като Галена - 4-5 други, @Blueberry като безличната Емилия (не наричам нея безлична) взе и тя колкото без нищо, а @asylum & @Lelqtian като Клеа - неоценени! Какво нещо е живота... Чак пък съжаление, ние да не сме Камелия, че да е голяма драма 2 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 От 16.12.2019 г. от 18:57, zai4eto82 каза: Благодаря на тези, които са гласували за мен. Изненадана съм за най-сексапилен потребител. Аз не съм. А ако беше качила снимки с новите чорапки, щеше да и си най-сексапилен потребител не само на годината, ами и на хилядолетието. Иначе за наградите, кво да кажа, освен да перефразирам Бонито - Пък и живот и здраве догодина най вероятно и остналите потребители, почитатели на различни от Пепа клъцни срежито, ще направим и ние един грандиозен концерт и ще вземем и ние нашите награди! https://youtu.be/3LIQHR8ZfPI?t=1397 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.