Beat. Публикувано на Декември 16 Report Share Публикувано на Декември 16 Музика: Йорданчо Василковски - Оцко Текст: Александър Попов и Петър Петров Аранжимент: Йорданчо Василковски - Оцко Режисьор, сценарист, оператор: Николай Скерлев 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Ами не. След дълга пауза да пуснеш това нещо. Пълна какафония. Паника в по-бавен вариант. Даже и включването на Деси не ми хареса. Време е да се откаже.😕 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Димана и Деска в едно,сетиха се.Димана винаги ми е напомняла на Деса.Харесва ми песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Яка е песента. Димана звучи в пъти по добре от Деса в това парче. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Супер е песента! Тази година Оцко предлага готини неща, а и Димана си прави хубави песни, но това което изобщо не харесвам при нея е, че пуска песен веднъж на 100 години. С непостоянство не се получава, а толкова готини неща да има! Хайде вече по-често да прави песни, заслужава си! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Тая пък коя беше ... а другия път да вземат и Джена, тамън хеттрик - стара, нова и клонинг Десислави на едно място. 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Тук дори и Петра не мпже да помогне! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Супер песен! Деса малко излишна, имайки предвид, че гласовете са им 1:1 почти. Димана да се стяга и да пуска по-често песни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Ако се абстрахираме от супер слабия текст на тези двама "автори" (за кой ли пореден път вече) парчето е много добро. Не ги знам от къде се появиха, но развалиха не една и два песни само през тази година, а защо толкова работят с тях пък никаква идея нямам. Даже тая Петя Радева май е по-добре... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Не ми харесва. Генерално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Много ми допадна и тя е много красива.Мислих,че Димана е спряла да пее даже,но с Деса и се получава дост,трябва да направят дует и клип заедно и ще гръмнат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 С Джена верно ще стане майтап. Стара Деса, клонинг Деса и нова Деса. Може и Фики и Джулиано 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Оооо, това е многооо добро, Димана направи тотални хитове с Оцко, като цяло той с нея, Татяна, Соня Немска направи чудеса и ги извади от зоната на здрача. По принцип Димана винаги е пускала силни песни, тази е голяма зарибявка. Деса ми е малко фон, не я различавам много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 За мен пък частите на Деса са най-открояващото се в песента, което пък не е много добре за Димана като основен изпълнител. Даже ми се иска това "Диманнананай" да се повтаряше повече, поне още един път, а не само в началото и края. Музиката в отсвирите просто е тъпа, една мудна такава и не грабваща. По принцип ревем да има повече музика отколкото вокали, но в този случай по-добре да беше обратното. Като цяло си личи, че не е правена за хит и Оцко не се е старал много, а Димана просто е взела каквото й е дал. Иначе клипът не е лош, момичето се е постарало с визии. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Ами аз нея си я харесвам от самото начало, трябва да е нещо гадно, че да не ми хареса съвсем, а тук ме зариби, просто ми напомни на "Да й вдигна ли". Много ме дразни, че не се оценява, какви балади е правила, интересни текстове, различни парчета, ама... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 преди 4 минути, Born to Die каза: Ами аз нея си я харесвам от самото начало, трябва да е нещо гадно, че да не ми хареса съвсем, а тук ме зариби, просто ми напомни на "Да й вдигна ли". Много ме дразни, че не се оценява, какви балади е правила, интересни текстове, различни парчета, ама... Да, "Да ти вдигна ли" беше силна, както и скандалната и супер различна за Оцко "Викай смело, пращай ме на село" Началото на Димана беше много силно - хитови песни, Мура Мега, награда за дебют, супер албум... После като че ли за съжаление бременноста й обърка нещата и загуби позиции. Иначе като цяло има много добра дисгография. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Няма как да тръгнеш като копие на някоя, нали знаеш "Клонираните атакуват"...те самите Пайнер я объркаха тогава. Направо си личи в първите и песни как се мъчи да се прави на Десислава и подозирам не е било личен избор. Готина е, просто тръгна като клонинг.... Като казах клонинг...инструментала е от последната на Тереза без вокалите....Оцко ги обича тия номера "1 инструментал - 50 песни"... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.