Beat. Публикувано на Декември 19 Report Share Публикувано на Декември 19 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Интересна музика... Може и да ми хареса ако си го пусна пак! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Анелия май само с мен няма песен още. Време е да и предложа. Става досадна. Време е за самостоятелен мегахит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 58 минути, Гальо каза: Анелия май само с мен няма песен още. Време е да и предложа. Става досадна. Време е за самостоятелен мегахит 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Всъщност с този припев, ако беше самостоятелна на Анелия, можеше да е най-силната й за тази година, но късмет. Иначе направо да влиза в онзи хаштаг със само истинските хитове ли беше, добре ще му стои. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Яка е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Дай, Анке, само така! Всяка седмица нова песен, голям праз че не харесват на почти никой пей си жено. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Ама Анелия в час ли е изобщо? Тая песен е истинска бомба, това трябваше да го пусне самостоятелно!!! Щеше да е Дай ми още 2.0, че и пусната по едно и също време горе долу... Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia9 Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Браво на Милко. Добра песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Браво на Милко, добро е парчето. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Това се искаше от Милко. Най-накрая ХУБАВА и ХИТОВА песен! Страхотен избор и изненада, чак не мога да повярвам, че отново ми харесва негова песен. Това ако наистина беше на Анелия още по-добре, но късмет. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Ей тука бате Милко вече уцели в десятката. За мен, това му е най-силното попадение от поне 10 години, тоест от “За да те забравя”. Дано се хареса песента и с времето стане хит, защото е супер качествена и смислена. На Анелия включването чак ме изненада колко е сполучливо. Ако и тя прави песни в подобен стил грешка няма да има, въпреки че след концерта на Планета и бруталното представяне, пак започва да ми става симпатична. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dj_Lazo_Mix Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Мустака на републиката най-после пусна нещо хубаво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.