Willy Публикувано на Декември 20 Report Share Публикувано на Декември 20 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Брутална!!! Ариа е новият емблем на попфолка! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 20 Author Report Share Публикувано Декември 20 След мега яката "Класа" това не върви. Алисия с дуетите става по-досадна и от Анелия! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 #КЛАСА Огромна Ариа!!!!!! Това ще гърми яко! Не съм сигурен, че Алисия беше най-добрата дуетна партньорка в случая! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Готина е песента,но тази трябва да се откаже от мечтата си да бъде Андреа 2. От всяко дърво свирка не става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Изкефи ме, докато не почна смотаната мелодия след припева. Алисия се олива с дуети вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 преди 2 минути, Beat. каза: Изкефи ме, докато не почна смотаната мелодия след припева. Алисия се олива с дуети вече. Ем като са на аванта кво й дреме. Анелия 2 стана. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 И мен ме дразнят всички дуети на Алисия, особено като знам, че предстоят още 2. Яка е песента, класи са, но искам самостоятелна песен 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Жалко за Алисия! Предните два дуета през този месец й бяха по-добри, а следващия предполагам също ще бъде по-голям хит. Това й беше много ненужно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Кой е следващия дует на Алисия? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 преди 5 минути, Mr. Greshen каза: Кой е следващия дует на Алисия? С Тони Стораро и с един грък 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Брутална! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 преди 5 часа , Willy каза: След мега яката "Класа" това не върви. Алисия с дуетите става по-досадна и от Анелия! Разликата е, че на Алисия всичлите са и хитове, но да за име от нейнив ранг е смешно да пуска 5 дуета един след друг. Впредвид, че има и богат мъж до себе си е още по неразбираемо за мен това, че всичките дуети са по инициатива и финансирани от тези, които я канят. Освен може би този с Борис Солтарийски. Вероятно е хубаво да имаш хит без да св бръкнеш, но това те обезличава. Най добрите песни на Ася са и именно самостоятелните. Иначе това е зверско добро. Най доброто на Ариа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Хит!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Когато и Алисия не може да ти помогне, дано все пак помирише клубовете с този дует въпросната. Иска й се да е новата Андреа, ама няма да се получи. Песента е тъпа, жалко за серията на Алисия. 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Брутална е, не я спирам. Хит ще е 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Точно днес се сетих за Андреа като видях тая песен...същата амбиция и хъс, обаче тази е много по-бездарна. Андреа поне е нежна в гласа си (там колкото има), тази се дере и е наистина бездарна. Андреа се котира във времена, в които секса продаваше много повече от сега и фолка се слушаше навсякъде, правеха се турнета и т.н. Нито ще има втори Азис, нито втора Андреа. Просто времената са други и колкото и да се мъчат някакви с пари да им вървят по стъпките тая няма да я бъде. Нито е онова време, нито е онова звучене, нито вече аудиторията е същата и изобщо то почти няма такава...Ще налива още доста и накрая ще се откаже. Времената, в която се котираше всяка бездарница с цици минаха. Алисия спасява положението, ама не разбрах защо още пише Planeta TV на плочките... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Koulee Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Трета поредна силна песен за Ариа, надявам се тази поне да стане хит! На всичкото отгоре Алисия е възможно най-добрият дуетен партньор за тази песен, въпреки че почна да прекалява с дуетите тази година. И моля ви се спрете да сравнявате Ариа и Андреа, времената са доста различни, пък и няма никаква прилича между стиловете им. Ариа заслужава успех, надявам се дискотеките също да го усетят и да почнат да я канят на участия. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 преди 8 минути, Koulee каза: Трета поредна силна песен за Ариа, надявам се тази поне да стане хит! На всичкото отгоре Алисия е възможно най-добрият дуетен партньор за тази песен, въпреки че почна да прекалява с дуетите тази година. И моля ви се спрете да сравнявате Ариа и Андреа, времената са доста различни, пък и няма никаква прилича между стиловете им. Ариа заслужава успех, надявам се дискотеките също да го усетят и да почнат да я канят на участия. Песента я прави Алисия. Ариа заслужава да лапне една голяма черна пишка и да не я вади от устеца си, че да замълчи завинаги. Много ясно, че няма допирни точки до Андреа. Андрето беше младо, креативно, повлия на целия жанр и шоубизнес. Тази е поредната Марина Тошич, но с по богати тъпкачи се занимава. Има такива талантливи момичета като Данна, Ивета и дори Таня Маринова, които заслужават успех и се борят сами за него, а ти ще ми обяснаваш как този парцал заслужавал каквото и да е... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Koulee Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 преди 4 минути, Slavi каза: Песента я прави Алисия. Ариа заслужава да лапне една голяма черна пишка и да не я вади от устеца си, че да замълчи завинаги. Много ясно, че няма допирни точки до Андреа. Андрето беше младо, креативно, повлия на целия жанр и шоубизнес. Тази е поредната Марина Тошич, но с по богати тъпкачи се занимава. Има такива талантливи момичета като Данна, Ивета и дори Таня Маринова, които заслужават успех и се борят сами за него, а ти ще ми обяснаваш как този парцал заслужавал каквото и да е... Нека Данна, Ивета и Таня пуснат песен достойна да стане хит и тогава ще си говорим. Ариа е единствената засега, която прави сериозни заявки да се нареди сред големите имена във фолка и ще го направи. И на другите им го пожелавам, но там вече ще е доста сложно... Все пак трябва с нещо да си интересен на аудиторията... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Алисия тази година е като изтривалка, направи 100 дуета и нито една самостоятелна. Ариа е пълно вокално копие на Ваня - 1:1. С външен вид не показва нищо ново, прилича на всички други. Нищо особено и набързо направено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Днес поне 20 пъти си я пуснах! Хитът на 2020! (След Секси хит разбира се) 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 преди 3 часа , Koulee каза: Нека Данна, Ивета и Таня пуснат песен достойна да стане хит и тогава ще си говорим. Ариа е единствената засега, която прави сериозни заявки да се нареди сред големите имена във фолка и ще го направи. И на другите им го пожелавам, но там вече ще е доста сложно... Все пак трябва с нещо да си интересен на аудиторията... И с какво точно Ариа е интересна според теб? Какво интересно или новаторско е предложила. Избълва 4 песни за половин година... Една Данна още с първата си направи милион. Бомба за мен е далеч по хитово и успешно парче от досегашните опити на Ариа. В една песен е важно и начина по който е изпята. При Ариа винаги е трагично и непоносимо. Разликата между изброените от мен е, че те ще разчитат основно на таланта си, а не на спонсори, както Ариа. Да кажеш за някой, че е заслужил, а той да не е направил капка усилия е смешно. Заслужил е спонсора на Ариа. Бас ловя, че Данна след година ще е много по успешна от Ариа. Особено сега под крилото на Галин. Ти вече говориш за тояа недоразумение Ариа като за звезда... А след себе си има 3 неуспешни опита... Само това ще и се получи заради Алисия, но се съмнявам много колежки да и се навият за дует на този парцал. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Песньовката още не съм решил дали ме кефи, но определено Ариа е класа. Особено по новата ми схема, измерваща успеха на дадена певачка/песен по брой постове тука дето я хейтят просто щото така, Класната е вече е номер 1. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Песента не е лоша, тя Алисия да вземе един дуетен албум да пусне направо. В последните години дуетите са й повече от самостоятелните песни. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.