WindWalkerMonk Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Mи засега не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Много, много силно! Изпяване, текст, мелодия - без забележки. Рядко излизат песни дето ме кефят от - до, тази е една от тях. Алисия няма кой да я мине! Всяка песен с нейно участие звучи като тотален хит . А на Ариа това е първата песен която слушам наистина, но ми стана симпатична, дано се развие. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Топаааааа! Пяха я уикенда в Megami и изкъртиха постата! Няма да се учудя ако стане и хита на зимата, Ариа го заслужава! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Пишете глупости тука някои.. Колкото и да не я харесвам като човек Ариа, Класа е хит- всички я пеят уверих се на участието на Коце. Ариа напредва много бързо и прави хубави песни, което ме изненадва всеки път напоследък. 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dj_Lazo_Mix Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Песента е топ евала отново на Алисия. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Това не го очаквах.Дори не си я бях пускала тази песен,макар и да харесвам Алисия.По скоро Ариа ме отказа да го направя.Реших да я чуя и останах много изненадана.Страхотно е парчето,евала! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Като се сетя, че следващия и дует е с Agathangelos в Hit Mix...тая окупира 3 телевизии, и сега се върти дуета и с Лорена, дуетите и Пайнерски по Планета и нейните си по Фен и дори Балканика...коя друга я дават по 4 телевизии? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Песента е много яка, ама точно тия двете да пеят тоя текст за жени, които си изкарват парите сами... Мария Цветкова сигурно за целия си живот не е изкарала и една стотинка сама, а Ася Дойчева проби благодарение на мутри-тъпкачи и Божинов... повръщам. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.