Beat. Публикувано на Декември 23 Report Share Публикувано на Декември 23 текст | Анастасия Мавродиева и Aristos Constantinou музика | Даниел Ганев аранжимент | Даниел Ганев режисьор | Николай Скерлев и Ссветослав Кюркчийски сценарист | Светослав Кюркчийски оператор | Николай Скерлев фотограф | Николай Петров Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Като изключим песента - нищо особено, интересни ми бяха следните неща 1 - няма плочка 2 - никъде не се споменава Кокошарник ООД 3 - телефона за участие е някъф, който не е на Женя Абе накрая верно ще се окаже как Счетоводителката им е видяла сметката на инженеро и си е обрала крушите от Димитровград. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Скука, беше ясно, че след дуетите с Денис се вдигнаха доста очакванията. Това не ги оправдава изобщо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Декември 23 Author Report Share Публикувано Декември 23 Цитат BOOKING & PR | 0893 720 159 | www.emiliaonline.bg BOOKING & PR | 087 9000006 | www.payner.bg Има за Пайнер. Странно ми е да пусне това след проекти като "Тръгвай си" и "Акула" и голямата пауза. А с евентуално напускане на фирмата съвсем ще се закопае. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 На мен много ми харесва и песента и клипа. Единствения минус е, че е дует - можеше сама да си го изпее. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Емилия става като Глория и Ивана, с разликата че няма да й качват музиката в PlanetaOfficial. Така го разбирам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Много познато ми звучи, но с този глас на Емилия..... настръхнах! Много хубава изненада - песен, видео, дует. Разпознава се, че песента е на Ганев. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 41 минути, Beat. каза: Има за Пайнер. Странно ми е да пусне това след проекти като "Тръгвай си" и "Акула" и голямата пауза. А с евентуално напускане на фирмата съвсем ще се закопае. Сложила го е следварително. Като беше на 56 гледания и 5 коментара, Кокошарник ООД с телефона на Женя ги нямаше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Тази година ще ме побърка от емоции тази жена... Какви песни прави! Брутален припев, брутален и какво изпяване, балада ли е, какво ли е. Много ми харесва, уникална е. Изобщо не очаквах да изкара това. И колко е красива самоооо... 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Много хубава песен, Ема от както е с новия мъж обаче доста литна. ;Д 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Хубава е песента, но се вижда какъв е интересът без Теофиков, Емрах или Тони. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 И какъв е интереса, това е нов канал, а песента е на 2 часа, може би ще я качат и в канала на Планета. В крайна сметка песента е страхотна и това е важното, балада е, не е тръгнала да прави мегахит от нея, а в същото време е супер идея за нейн си канал. Събрала е всички свои мегахитове, много добре е направен и заслужава да бъде открит с нова хубава песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Класичка, друго ниво е миличката ми Счети! Дует с грък като Джена 2011, визия - Галена 2012, песен - Преслава 2013, претенциите на Анелия 2014, но е по-добра от всички тях по отделно и взети заедно! Не е лоша песента, но не може да изпратиш такава година по тоя начин, Емче... :))) 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Гледахме я в латекс, сега явно в тюл ще я гледаме. Не знам кой и е стилист, ама хапчетата му са доста силни. А песента е колкото да отчете края на годината. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Счети нещо май много си повярва, мислейки, че ако стартира самостоятелен канал ще има някакъв успех. И то с такава безлична песен за старт, която не би се забелязала и в канала на кокошарника.. знаехме, че е тъпа, но чак толкова ли? 1 1 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Хубава песен. Но лоша идея да я представи в канала си. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Уникална песен! Тази жена каквото и да изпее го прави страшно... Успех на канала на Емилия! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Песента ако беше самостоятелна щеше да е топ. Гръцката част дърпа доста назад проекта. Иначе самата песен не е толкова банална като за Ганев. Поздравления, че най-сетне почнаха всички да използват самостоятелни канали. В цял свят са така. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Според мен имат някакъв птроблем с този канал още. Никога не ми излизат в търсачката клиповете от него. Освен това обложката е много слаба за това видео и не е според нормите, които биха помогнали на алгоритъма. Относно самия проект... със смесени чувства съм. Има нещо много добро, има и нещо, което ми е блудкаво и скалъпено отгоре-отгоре... За сега все още не знам кое от двете преобладава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 5 години дуети и само дуети, аман вече! Не ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Нека развива собствен канал - супер добра инициатива и няма нужда да и качват проектите повторно в канала на Планета да се размиват гледанията само както при Глория. Дано и повечето от Пайнер го направят. Въпреки че, само максимум 10 певици, които имат пари и добър екип биха имали успех да развият собствен канал. Мнозинството, които не получават никаква подкрепа от компанията абсурд да се решат на нещо подобно. Иначе за проекта: силни куплети, текст и послание, но ако беше само на български, щеше да е много по-добре. Супер клиширан припев и музика - последните и два проекта имаха такъв чудовищен успех, защото бяха нещо различно и непредлагано до този момент, а и участието на Теофиков си каза думата. Не мислете, че ако тази песен беше качена в канала на Планета щеше да има кой знае какъв успех. В този пренаситен бизнес се изисква уникалност, за да те забележат, а не мелодии от преди 10 години. Трябваше Ема да заложи на супер силното парче, с което да опровергае мен и още доста народ, за които успешните и 3-4 песни от последните години се дължат на дуетните и партньори. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. retr0 Публикувано Декември 24 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 24 20 хиляди гледания! Емилия показа, че и без Денис Теофиков мачка! 1 14 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Банално Ганевско звучене от преди 10 години, песента звучи като баладична версия на "Мръсно и полека". Това, че половината от парчето е на гръцки и няма как да се запее, още повече смъква нивото. Сериозно си мисля, че е заложила повече на шарените парцали отколкото на музиката за този проект. Клипът и той е чуден - гледаме я как се въргаля върху маса, пременена в марков кич. Наистина ли трябваше да пусне това след силните 2 дуета? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Емилийка, звъняща спешно на Теофиков да презапишат "В София дойде" с негово участие: 1 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.