Beat. Публикувано на Декември 26 Report Share Публикувано на Декември 26 музика: Стоянка Николова текст: Мариета Ангелова аранжимент: Спас Лазаров и Диана Комитова режисьор, сценарист и оператор: Николай Скерлев 2 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Декември 26 Author Report Share Публикувано Декември 26 1: Ще ме разсмиваш ли, ако ми е до рев? Ако яда в мен изкарвам си на теб? Ще ме обичаш ли и след това дори? Ще ме обичаш ли по-силно от преди? Бридж: Приятелите ти, ако са против мен, ще се изплашиш ли, ще искаш ли да спрем? Ще ме ревнуваш ли от миналото ми, ще ме намразиш ли за греховете ми? Припев: Обичай ме като пиян, без капка срам, без капка свян! Обичай ме като порок, пред който е безсилен Бог! Обичай белезите ми, от другите мъже преди! Аз съм твоя, само твоя Обичай ме като пиян без капка срам, без капка свян! Обичай ме като живот Обичай само мен, Любов! И кожата си ще сваля, ще бъда само по душа! Аз съм твоя, само твоя 2: Ако затъна в кал, ще ме извадиш ли, с мене заедно ще я изгазиш ли? Ще ме обичаш ли завинаги така, сякаш животът ти зависи от това? Приятелите, ако са против мен, ще се изплашиш ли... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Жестока! Мариета е велика! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Леля Ванче май се връща в играта! Песента звучи точно като старите й хитове, а и я е изпяла като звяр. Текстът е един път и той. Много искам това да е ХИТ! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Мис Калуд атакува с чудна песен и клип. Дано стане хит! 3 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Зверска е песента, завърна се подобаващо, браво! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Супер песен от секси Иви. Дано надмине успеха на "Твое копие"! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Калудова разби - супер завръщане. Дано стане по-активна. Последните три песни са топ. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Честно ли се прехласвате по това? Имала е много по-добри песни и пак може да направи много добри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Tъпа е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Думи нямам! Прекрасна песен, а тя самата изглежда с 10 години по-млада! Поздрав за всички, които искаха и по-разголени кадри от секси Иви! Ивана закрива това смутно десетилетие в чалгата с качество! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 24 минути, Cally-Pressyfan' каза: Мис Калуд атакува с чудна песен и клип. Дано стане хит! Виж, че става и без да показва гола плът. Уникална Калудка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 11 минути, adorable каза: Честно ли се прехласвате по това? Имала е много по-добри песни и пак може да направи много добри. В сравнения с някои чалга величия и излагациите им, си е направо ТОП. Личи си, че откакто отслабна и влезе във форма направо разцъфна и в личен, и в професионален план. Ако за лятото пусне бърз комерс вече я признавам. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Яка е, фолкаджийска. Ивана изглежда супер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Прекрасна песен, прекрасна, текстът е брутално добър особено на куплетите. Това се искаше! Сега остава да е по-активна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Обожавам тази песен. От последните три ми е най-силна и запомняща се. Мислех, че "Твое копие" е трудна за надминаване, но тази определено е по-хубавата. И видеото е брутално. Чудесна актьорска игра и от двамата. Доволен съм на макс. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 3 минути, Venci каза: Обожавам тази песен. От последните три ми е най-силна и запомняща се. Мислех, че "Твое копие" е трудна за надминаване, но тази определено е по-хубавата. И видеото е брутално. Чудесна актьорска игра и от двамата. Доволен съм на макс. На мен "Твое копие" ми е една идея по-силна и ударна. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 3 часа , Cally-Pressyfan' каза: В сравнения с някои чалга величия и излагациите им, си е направо ТОП. Личи си, че откакто отслабна и влезе във форма направо разцъфна и в личен, и в професионален план. Ако за лятото пусне бърз комерс вече я признавам. Ти си имаш сантимент към нея. И защо трябва да сравняваме пак... Ако трябва да сме честни, по-голяма излагация от последните песни на актуалните уж изпълнители няма, тоя концерт ме беше срам и да го гледам, и пет минути не ги изтраях тия кукумявки, така че не знам кои са величията с изглациите, но не е Глория. На общия фон тая песен е рапсодия, да. Ама като цяло Ивана може повече. Да изброявам ли песни за доказателство? Вдигнете малко критерия и стига двойни аршини. Тук понякога сте плюли готини песни като "Много си готин", дето са били много свежи реално. А иначе издигаме това. Знаем, че ги може тия отсвири, толкова време това ли подготви... Да даде нещо като "Цял живот", това е друго. Е в оня албум колко добри нереализирани песни има. "Закъснях", "По всяко време". Загубена жена. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 И аз тук бих използвал суперлатива "Страхотна е". От първо слушане веднага ми хареса. Браво на Ивана! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Това кавър на "Лекарство за мъж" ли е? Слабо...без да се залушам кой знае колко от първо пускане ми зазувуча като песента на Хоанг, вече на второ слушане ми е като кавър...Ивана с кавър на Ани Хоанг. Доживях да видя. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 преди 1 час , alisali1234 каза: Това кавър на "Лекарство за мъж" ли е? Слабо...без да се залушам кой знае колко от първо пускане ми зазувуча като песента на Хоанг, вече на второ слушане ми е като кавър...Ивана с кавър на Ани Хоанг. Доживях да видя. И аз си запях нещо познато с нанана, чудех се какво било, ето какво... Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Тая Ивана как ме изненада, не е истина! Възхищавам се на това, че изглежда по същия начин по който е изглеждала и във видеото на "Вик" с блестящата рокля, ама същата е тая жена, няма остаряване! Много я харесвам откакто успя да си върне фигурата и в лице е красива, с червения екип, с палтото във финалната сцена. Красота! Кога ще кажа, че е на 50..... Това ми е най-запомнящото се в целия този клип в който и играта на Ивана е изпълнена с много харизма и заряд. Просто ми харесва! Песента не е лоша и мен ме връща към старите нейни песни. Ивана отново трябва да бъде в играта и с този проект го затвърди!!! ❤️ Красота на 50. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Чудничка е леля, бравос! @Yaneva къде си, душа? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 100 000 гледания за 24 часа 4700 лайквания. Доста добре като за старата генерация. Може би само Деса и Кама са постигали по-добри цифри с последните си песни. 1 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Супер приятна изненада от Ивана.Песента ми хареса много от първо слушане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.