Denis Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Е, аз също й дадох 20? Браво, заслужено! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 7 минути, Willy каза: Тъкмо щях да пиша, че това ще е подходящо, ако "Пиян" спечели 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Приема се само ако в клсацията бяха Клеа и Мая Нури 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Явно това е любимата песен на Рама за 2019. Това не я прави и най-големият хит де. На мен така и не успя да ми хареса кой знае колко. Честито все пак! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Честито иначе, аз гласувах най-високо за "Паника", "Тръгвай си", "Не ме оставяй" и само втората остана до най-накрая, затова я подкрепях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 16 Author Report Share Публикувано Януари 16 Честито на Пресови Преслава и "Пиян"! Пълни резултати: 1. Преслава - Пиян (488 точки) 2. Емилия и Денис Теофиков - Тръгвай си (434 точки) 3. Цветелина Янева - Болка моя (369 точки) 4. Галена и Миле Китич - Добре ли си (320 точки) 5. Емилия и Денис Теофиков - Акула (299 точки) 6. Галена - Паника (286 точки) 7. Галин и Лидия - Няма да ми мине (267 точки) 8. Преслава - Изтрезняваш ли (267 точки) 9. Ариа - Класа (253 точки) 10. Галена - Сърце (252 точки) 11. Преслава - Не те забравям (220 точки) 12. Теди Александрова - Най боли ме (feat. DJ Нед и Сашо Роман) (175 точки) 13. Малката и Денис Теофиков - Полудяваш (170 точки) 14. Преслава и Галин - Така ни се пада (163 точки) 15. Малката - Не ме занимавай (158 точки) 16. Лидия, Десита и Диона - Излъжи ме (158 точки) 17. Емрах и Алисия - Душо моя (149 точки) 18. Фики и Цветелина Янева - Не ме оставяй (137 точки) 19. Емануела - Аре, дърпай (126 точки) 20. Деси Слава - След 1000 жени (122 точки) 21. Цветелина Янева - Ангелът (120 точки) 22. Денис Теофиков - Катастрофа (117 точки) 23. Бони и Емир Джурович - Време е (112 точки) 24. Анелия - Гъзарка (108 точки) 25. Камелия и Сашо Роман - Хотел на греха (105 точки) 26. Ариа и Алисия - Кой (104 точки) 27. Деси Слава - Вторник беше (88 точки) 28. Ваня и Меди - Параноя (88 точки) 29. Лорена и Алисия - Яка е жена ти (88 точки) 30. Галена и Фики - Ламборгини (83 точки) 31. Меди - Само да те питам (83 точки) 32. Яница - Няма как (80 точки) 33. Лидия и Десита - Боже мой (feat. Емануела) (79 точки) 34. Малката - Гръм (65 точки) 35. Ивана - Едно "обичам те" (65 точки) 36. Емануела - Вечно свързани (63 точки) 37. Галин - Мамиш (feat. Азис) (59 точки) 38. Таня Маринова - Уникат (59 точки) 39. Емануела - Предател (58 точки) 40. Лорена - Аморална (57 точки) 41. Джена - Горкото момиче (57 точки) 42. Алисия и Лидия - Не ме наричай скъпа (55 точки) 43. Валя - Пиле мое (feat. Яница) (52 точки) 44. Джена - Достойната (52 точки) 45. Преслава - Право в очите (51 точки) 46. Ивана - Аз съм твоя (50 точки) 47. Меди - Мама не дава (feat. Десита) (48 точки) 48. Ваня - Живот мой (46 точки) 49. Райна - А бях ти казала (46 точки) 50. Яница - Шампионка (45 точки) 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 16 Author Report Share Публикувано Януари 16 преди 5 минути, Denis каза: Е, аз също й дадох 20? Браво, заслужено! Виж правилата. Тъй като си гласувал за 15 песни, твоето първо място получава 15 точки. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 @Senhor браво за идеята и старанието! Знам колко време, труд и нерви отнема. 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 7 минути, Senhor каза: 2 Точки: 434 Брой гласували: 29 Най-високи точки: 20 om мен, @Slavi, @Donatella, @dan!el, @-A., @Blueberry, @devotioner / 19 om @Beat., @Kremito, @Gentleman., @Сашо, @Stela, @Olay, @plambata / 18 om @GSA, @SG Което означава............. 1 Точки: 488 Брой гласували: 31 Най-високи точки: 20 om @Гальо, @Cally-Pressyfan', @DevilWish, @Kremito, @Starboy, @DoboYanev, @mitak_94, @xroflx9, @presi_fen!, @Olay, @Kriminal / 19 om @Slavi, @Gadinata, @-A., @Blueberry / 18 om @Сашо, @devotioner Така е по- добре! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 16 Author Report Share Публикувано Януари 16 Както и обещах, ето и пълните резултати. едит: оф, май се е смалило много. Ще го кача някъде другаде. 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 16 Author Report Share Публикувано Януари 16 Така мисля, че трябва да се вижда вече, когато се отвори в отделен прозорец. Искам и аз да благодаря на всички гласували, надявам се да ви харесаха резултатите и представянето. Следващата година мисля, че е ясно, че няма да го водя, тъй като bullying-а в последните няколко дни ми дойде в повече. Желая успех на който поеме задача и му пожелавам да дерзае срещу троловете! 1 5 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Поздравления за целия труд, и съжалявам че не открих времето да гласувам. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 И аз искам да те поздравя за старанието и големия труд, които си вложил за направата на класацията. От цялата работа ми стана ясно едно - няма кой да събори Клеа, Мая Нури и любимото Фатме! Продължаваме напред! 1 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 "Болка моя" преди "Добре ли си"? Хубава песен, но в никакъв случай не е по-голям хит, нито по-заслужила от "Добре ли си". Личните пристрастия и тук са взели предимство при гласуването, но нищо. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Сравнително обективно, като изключим това нещо "Класа", което не знам какво прави в ТОП 50, камо ли в ТОП 10. Голяма част от любимите ми песни не успяха да попаднат в класацията, очаквано. В последните 2-3 години винаги най-много слушам песни на по-слабо популярни изпълнители като Цветина, Яни, Таня Маринова, една година дори беше на Карлос баладата... П.С. Разлика от 54 точки между "Пиян" и "Тръгвай си"?! Ми, че аз още в първите 12 гласували виждам трима дали 20 за едната и 0 за другата... а назад има още такива от агитката. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 16 Author Report Share Публикувано Януари 16 преди 51 минути, Stela каза: "Болка моя" преди "Добре ли си"? Хубава песен, но в никакъв случай не е по-голям хит, нито по-заслужила от "Добре ли си". Личните пристрастия и тук са взели предимство при гласуването, но нищо. Това не беше класация за хитове, а за любими песни. Личните пристрастия, както ги наричаш, са точно това, което се търси. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 “Капка по капка сълзите ме побъркват” , ураааа честито Преславови и Преслава! 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 15 минути, Senhor каза: Това не беше класация за хитове, а за любими песни. Личните пристрастия, както ги наричаш, са точно това, което се търси. Дори и когато се гласува нарочно за определени песни само и само да не са напред други ли? Това сме го виждали много пъти. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 16 Author Report Share Публикувано Януари 16 преди 39 минути, dan!el каза: П.С. Разлика от 54 точки между "Пиян" и "Тръгвай си"?! Ми, че аз още в първите 12 гласували виждам трима дали 20 за едната и 0 за другата... а назад има още такива от агитката. Петима са общо тези, които дават 20 на "Пиян" и 0 на "Тръгвай си". Кофти, но фенските пристрастия не може да ги избегнеш, каквито и правила да измислиш. Иначе малко цифри за вота между двете: - 22 са гласували и за двете - от останалите 21, 9 са гласували само за "Пиян" (сред които 5 20-ки и 1 19-ка), а 7 само за "Тръгвай си" (1 20-ка и 3 19-ки). 5-ма не са гласували и за двете. - от 22-мата гласували и за двете, 9 са поставили "Тръгвай си" по-нависоко, а 13 - "Пиян". Make of that what you will. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Тъкмо се зарадвах за победата на Пиян, и гледам, масово, които са давали 20, са дали 0 на Тръгвай си и на песните на Галена. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Аз пък за "Пиян" дадох точно 0 точки 😀 И не ми са се въртяли някакви схеми в главата, просто не ме кефи толкова. Поздравления и от мен за труда, желанието и търпението, въпреки простотиите които се случваха. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 **** ******** ******** ********** ******* Преславови ! лека вечер. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Честито на “Пиян”. Очакваше се, все пак форума е главно с пресови. Мен ме кефи, даже съм й дал 16 точки. Не взимайте насериозно класацията и гласуването на дадени “заслепени” потребители. Нека си се радват там. Но е абсолютен факт, че тая песен е най-натрапваната във форума в последно време. (след Шефката) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 преди 11 часа , Senhor каза: Това не беше класация за хитове, а за любими песни. Личните пристрастия, както ги наричаш, са точно това, което се търси. Тогава къде са Клеа и Мая Нури с песните им ? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Доста адекватни резултати. Адмирации за труда. Тъпо е, че има потребители, които, за да подсигурят първото място на Пиян, но са включили изобщо Тръгвай си, но има и такива, които по същия начин не са вотнали Пиян. Всъщност това са най заслужилите песни за годината, няма какво да се лъжем. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари