GriskoBeats Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 1. Акула 2. Само да те питам - Меди 3. Няма да ми мине 4. Изтрезняваш ли 5. Тръгвай си 6. Душо моя 7. Катастрофа 8. Боже мой 9. Зарязан - Меди 10. НМЗ - Малката 11. Пиян 12. Гъзарка 13. Параноя 14. Много луд 15. Класа Със сто зора събрах 15. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 1. Не те забравям - Преслава 2. Време е - Бони и Емир 3. Полудяваш - Малката и Денис 4. Пиян - Преслава 5. НМЗ - Малката 6. Болка моя - Янева 7. Няма упойка - Алисия и Борис 8. Краят на света - Слави и Ку-ку бенд 9. Невена Цонева и Годжи - Любов 10. Няма да ми мине - Галин и Лидия 11. Тръгвай си - Денис и Емилия 12. Не идвай - Преслава 13. Мама не дава - Десита и Меди 14. Не си прави труда - Джордан 15. Мусала - Десита и Галин Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 -> Пиян Тръгвай си Вторник беше Ангелът Катастрофа Паника Така ни се пада Класа Мамиш Излъжи ме Параноя Най-боли ме Изтрезняваш ли Аморална Кой Зарязан Право в очите Вижте го, жени Шампионка Душо моя 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 1. Преслава - Пиян 2. Клеа - Шефът и шефката 3. Мая Нури - Секси хит 4. Преслава - Изтрезняваш ли 5. Яница - Шампионка 6. Преслава - Не те забравям 7. Юнона ft. Борис Дали - Колко пъти 8. Преслава - Право в очите 9. Анелия - Гъзарка 10. Преслава - Трябваш ми 11. Ваня - Дубай 12. Яница - Няма как 13. Ваня - Живот мой 14. Преслава и Галин - Така ни се пада 15. Ивета Костова - Още те обичам 16. Таня Маринова - Уникат 17. Цветелина Янева - Болка моя 18. Ариа и Алисия - Кой 19. Галена и Фики - Ламборгини 20. Ариа - Класа Тази година имаше много яки песни, така че избрах само най-най-слушаните от мен 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 20 минути, Kriminal каза: 1. Преслава - Пиян 2. Клеа - Шефът и шефката 3. Преслава - Изтрезняваш ли 4. Яница - Шампионка 5. Преслава - Не те забравям 6. Юнона ft. Борис Дали - Колко пъти 7. Преслава - Право в очите 8. Анелия - Гъзарка 9. Преслава - Трябваш ми 10. Ваня - Дубай 11. Яница - Няма как 12. Ваня - Живот мой 13. Преслава и Галин - Така ни се пада 13. Ивета Костова - Още те обичам 14. Таня Маринова - Уникат 15. Цветелина Янева - Болка моя 16. Ариа и Алисия - Кой 17. Галена и Фики - Ламборгини 18. Ариа - Класа 19. Преслава - Не идвай 20. Ариа - Да те заболи Тази година имаше много яки песни, така че избрах само най-най-слушаните от мен Мая Нури не харесва това! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 3 минути, asylum каза: Мая Нури не харесва това! Как можах да я забравя? Мигом поправям най-голямата ми грешка! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 13 часа , asylum каза: Къде е Клеа!? Ще взема пример от Донатела и ще те напсувам, само че наум - ти си представи как! Под нивото й е да е в една класация със счетоводителки, имитатори на Майкъл Джексън и рекламни лица на дивани! Не смея да я унижавам, да се радват там другите... По темата: @meleto не може един изпълнител да е на две поредни позиции, ще трябва да редактираш 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1. Галена - Сърце 2. Емилия и Денис - Тръгвай си 3. Галена и Миле Китич - Добре ли си 4. Теди Ал. и Сашо Роман - Най-боли ме 5. Емилия и Денис - Акула 6. Меди - Само да те питам 7. Цветелина Янева - Болка моя 8. Джена - Достойната 9. Яница - Няма как 10. Ивана - Аз съм твоя 11. Преслава - Не идвай 12. Галена - Паника 13. Алисия и Емрах - Душо моя 14. Деси Слава - След 1000 жени 15. Екстра Нина - Таймаут 16. Бони и Емир - Време е 17. Ивана - Едно обичам те 18. Глория - Гост не си 19. Галена и Фики - Ламборгини 20. Роксана и Фики - Една любов Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 8 Author Report Share Публикувано Януари 8 Остават няколко дни за гласуване. Ще удължа срока до неделя, 20:00 часа, тъй като събота вечер няма да съм вкъщи и така или иначе няма да мога да представя резултатите. Между другото, за да не изплювам 50 песни в една вечер, резултатите ще бъдат представени в 3 части: 50-36, 35-21 и топ 20. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 1. Емилия и Денис - Тръгвай си 2. Галена и Миле Китич - Добре ли си 3. Преслава - Пиян 4. Емилия и Денис - Акула 5. Галена - Паника 6. Теди Александрова и Сашо - Най-боли ме 7. Меди - Искам да те питам 8. Галин и Лидия - Няма да ми мине 9. Денис и Малката - Полудяваш 10. Годжи, Сашо Роман - Г-н Директоре 11. Ваня и Меди - Параноя 12. Денис Теофиков - Катастрофа 13. Фики и Цветелина Янева - Не ме оставяй 14. Галена - Сърце 15. Цветелина Янева - Ангелът 16. Алисия и Борис Солтарийски - Няма упойка 17. Малката - Не ме занимавай 18. Алисия и Емрах - Душо моя 19. Лидия, Десита, Диона - Излъжи ме 20. Рико Бенд - Мръсна песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 1.Алисия и Емрах- Душо моя 2.Бони и Емир Джулович- Време е 3.Меди- Само да те питам 4.Алисия и Лорена- Яка е жена ти 5.Яни- Мед и отрова 6.Mc Stojan- Salji broj 7.Алисия и Борис - Няма упойка 8.Таня Маринова- Уникат 9.Тони Стораро и Константин- Кома 10.Лияна- Любов 11.Константин- 107 дни 12.Крум и Андреа- Мен ми стига 13.Меди и Криси- Върни ми сърцето 14.Преслава- Крадец на време 15.Лорена- Аморална 16.Mc Stojan- Mogu ja to 17.Азис- Циганче 18.Преслава- Право в очите 19.Ванеса- Не ме занимавай 20.Джордан- Не си прави труда Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 12 Author Report Share Публикувано Януари 12 Край на гласуването. Благодаря на всички гласували! По-късно тази вечер (или ако стане твърде късно, утре вечер) ще представя места 50 до 36. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 12 Author Report Share Публикувано Януари 12 преди 6 часа , .close to me. каза: 1.Алисия и Емрах- Душо моя 2.Бони и Емир Джулович- Време е 3.Меди- Само да те питам 4.Алисия и Лорена- Яка е жена ти 5.Яни- Мед и отрова 6.Mc Stojan- Salji broj 7.Алисия и Борис - Няма упойка 8.Таня Маринова- Уникат 9.Тони Стораро и Константин- Кома 10.Лияна- Любов 11.Константин- 107 дни 12.Крум и Андреа- Мен ми стига 13.Меди и Криси- Върни ми сърцето 14.Преслава- Крадец на време 15.Лорена- Аморална 16.Mc Stojan- Mogu ja to 17.Азис- Циганче 18.Преслава- Право в очите 19.Ванеса- Не ме занимавай 20.Джордан- Не си прави труда В правилата е казано, че се позволяват песни само на български. Промени си, ако искаш, топ 20 да замениш тези 2 песни на сръбски, или ще я сметна като топ 18. едит: също така напомням на @Гальо, @Gadinata, @Сашо и @WindWalkerMonk да погледнат и редактират вотовете си така, че да няма един и същ изпълнител на 2 поредни места. Утре вечер, ако няма промяна, ще при вашите такива случаи ще разменя втората песен с песента на по-долното място. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 19 минути, Senhor каза: В правилата е казано, че се позволяват песни само на български. Промени си, ако искаш, топ 20 да замениш тези 2 песни на сръбски, или ще я сметна като топ 18. едит: също така напомням на @Гальо, @Gadinata, @Сашо и @WindWalkerMonk да погледнат и редактират вотовете си така, че да няма един и същ изпълнител на 2 поредни места. Утре вечер, ако няма промяна, ще при вашите такива случаи ще разменя втората песен с песента на по-долното място. Нека Лорена е на 19, не забелязах даже. Сложих я колкото да запълня бройката 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Нека най боли ме да е на едно от местата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 13 Author Report Share Публикувано Януари 13 Тъй като нямаше особено поправки, продължаваме по горе описания начин. Не ми остана и тази вечер време да представя първата част от резултатите (извинявам се за което), така че за предястие: "Без малко да влязат в топ 50" 51. Теди Александрова, Борис Дали и Илиян - Давай на DJ-я (45 точки) 52. Преслава - Крадец на време (44 точки) 53. Таня Маринова и Кирил Атанасов - С теб, любов (feat. Борис Дали) (44 точки) 54. Алисия и Борис Солтарийски - Няма упойка (42 точки) 55. Андреа - Как те искам (41 точки) 56. Анелия и DJ Живко Микс - Шампион (40 точки) 57. Сузанита - Между гърдите (33 точки) 58. Ивета Костова - Още те обичам (33 точки) 59. Меди - Зарязан (33 точки) 60. Роксана - Спомени (31 точки) Изненади засега? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 4 минути, Senhor каза: Изненади засега? Не 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 9 часа , Senhor каза: Тъй като нямаше особено поправки, продължаваме по горе описания начин. Не ми остана и тази вечер време да представя първата част от резултатите (извинявам се за което), така че за предястие: "Без малко да влязат в топ 50" 51. Теди Александрова, Борис Дали и Илиян - Давай на DJ-я (45 точки) 52. Преслава - Крадец на време (44 точки) 53. Таня Маринова и Кирил Атанасов - С теб, любов (feat. Борис Дали) (44 точки) 54. Алисия и Борис Солтарийски - Няма упойка (42 точки) 55. Андреа - Как те искам (41 точки) 56. Анелия и DJ Живко Микс - Шампион (40 точки) 57. Сузанита - Между гърдите (33 точки) 58. Ивета Костова - Още те обичам (33 точки) 59. Меди - Зарязан (33 точки) 60. Роксана - Спомени (31 точки) Изненади засега? Изненадан съм, че имало над 50 отразени песни ... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 14 Author Report Share Публикувано Януари 14 преди 5 минути, Lelqtian каза: Изненадан съм, че имало над 50 отразени песни ... 133 е точната бройка. 😆 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 55 минути, Senhor каза: 133 е точната бройка. 😆 Тука вече съм направо не просто изненадан, напрао впечатлен ме пиши ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 14 Author Report Share Публикувано Януари 14 Започваме след броени минути с места 50-36! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 14 Author Report Share Публикувано Януари 14 50 Точки: 45 Брой гласували: 6 Най-високи точки: 20 от @Gadinata 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 14 Author Report Share Публикувано Януари 14 49 Точки: 46 Брой гласували: 3 Най-високи точки: 20 от @GSA 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 14 Author Report Share Публикувано Януари 14 48 Точки: 46 Брой гласували: 5 Най-високи точки: 13 от @Venci 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 14 Author Report Share Публикувано Януари 14 47 Точки: 48 Брой гласували: 7 Най-високи точки: 16 от @mitak_94 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари