Beat. Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 @Senhor Възможно ли е някоя песен да е попаднала в класацията, ако има само 2-3ма гласували за нея? Да знам дали да се надявам за някои 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 12 минути, Beat. каза: @Senhor Възможно ли е някоя песен да е попаднала в класацията, ако има само 2-3ма гласували за нея? Да знам дали да се надявам за някои 😁 Двама гласували не, но ако трима са й дали максимален вот от 20 точки - да. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 14 Author Report Share Публикувано Януари 14 Нека ви пусна някой друг хинт - в топ 10 има общо 8 изпълнители, като трима са с по две песни, а един - с 3. От 10 песни, 4 са дуети и 6 - солови. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 14 Author Report Share Публикувано Януари 14 преди 2 часа , Beat. каза: @Senhor Възможно ли е някоя песен да е попаднала в класацията, ако има само 2-3ма гласували за нея? Да знам дали да се надявам за някои 😁 3-ма е минимума, който се получи, а като се има предвид докъде сме стигнали - от 35-то място нагоре е минимум 5. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Залагам за топ 10 тези, но са 9 изпълнителя. Ариа - Класа Галена и Миле Китич - Добре ли си Галена - Паника Галена - Сърце Галин и Лидия - Няма да ми мине Емилия и Денис Теофиков - Акула Емилия и Денис Теофиков - Тръгвай си Преслава - Пиян Преслава - Изтрезняваш ли Цветелина Янева - Болка моя 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 5 часа , Senhor каза: Забравих да питам, но какви са валите предсказания? Кой ще спечели, кой ще е в топ 3, 5, 10 и т.н.? 1.Тръгвай си.МНОГО ЯСНО! 2.Пиян. 3.Добри ли си 4.Няма да ми мине 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 За съжаление една група фенове пак обърнаха нещата, както на тях им се иска да бъдат, и "Пиян" ще спечели. Втора е "Тръгвай си", а на трето място залагам за "Болка моя". В топ 10 са още "Акула", "Добре ли си", "Паника", "Няма да ми мине", "Изтрезнаяваш ли", "Класа" и предполагам една измежду "Не те забравям" или "Катастофа". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 Доста добри предсказания, дори едно е 100% вярно. Кое обаче, ще видим утре. 😄 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 Започваме! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 35 Точки: 65 Брой гласували: 5 Най-високи точки: 19 от @GSA 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 34 Точки: 65 Брой гласували: 7 Най-високи точки: 18 от @Willy 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 И време за може би първия шок за вечерта (ще има още няколко ) 33 Точки: 79 Брой гласували: 10 Най-високи точки: 16 от @Gadinata 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Току що, Senhor каза: И време за може би първия шок за вечерта (ще има още няколко ) 33 Точки: 79 Брой гласували: 10 Най-високи точки: 16 от @Gadinata За мене не е шок. Страшно прехвалена песен. Даже им е много! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 32 Точки: 80 Брой гласували: 8 Най-високи точки: 17 от @-A. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 31 Точки: 83 Брой гласували: 7 Най-високи точки: 16 от @.close to me. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 Резултати досега: 31. Меди - Само да те питам (83 точки) 32. Яница - Няма как (80 точки) 33. Лидия и Десита - Боже мой (feat. Емануела) (79 точки) 34. Малката - Гръм (65 точки) 35. Ивана - Едно "обичам те" (65 точки) 36. Емануела - Вечно свързани (63 точки) 37. Галин - Мамиш (feat. Азис) (59 точки) 38. Таня Маринова - Уникат (59 точки) 39. Емануела - Предател (58 точки) 40. Лорена - Аморална (57 точки) 41. Джена - Горкото момиче (57 точки) 42. Алисия и Лидия - Не ме наричай скъпа (55 точки) 43. Валя - Пиле мое (feat. Яница) (52 точки) 44. Джена - Достойната (52 точки) 45. Преслава - Право в очите (51 точки) 46. Ивана - Аз съм твоя (50 точки) 47. Меди - Мама не дава (feat. Десита) (48 точки) 48. Ваня - Живот мой (46 точки) 49. Райна - А бях ти казала (46 точки) 50. Яница - Шампионка (45 точки) Навлизаме в топ 30! Засега коя е най-голямата (позитивна/негативна) изненада? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Айде време е за Ламбото хД Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 От тези, които заслужават по-напред са все такива за които не гласувах. 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 2 минути, Senhor каза: Резултати досега: 31. Меди - Само да те питам (83 точки) 32. Яница - Няма как (80 точки) 33. Лидия и Десита - Боже мой (feat. Емануела) (79 точки) 34. Малката - Гръм (65 точки) 35. Ивана - Едно "обичам те" (65 точки) 36. Емануела - Вечно свързани (63 точки) 37. Галин - Мамиш (feat. Азис) (59 точки) 38. Таня Маринова - Уникат (59 точки) 39. Емануела - Предател (58 точки) 40. Лорена - Аморална (57 точки) 41. Джена - Горкото момиче (57 точки) 42. Алисия и Лидия - Не ме наричай скъпа (55 точки) 43. Валя - Пиле мое (feat. Яница) (52 точки) 44. Джена - Достойната (52 точки) 45. Преслава - Право в очите (51 точки) 46. Ивана - Аз съм твоя (50 точки) 47. Меди - Мама не дава (feat. Десита) (48 точки) 48. Ваня - Живот мой (46 точки) 49. Райна - А бях ти казала (46 точки) 50. Яница - Шампионка (45 точки) Навлизаме в топ 30! Засега коя е най-голямата (позитивна/негативна) изненада? Позитивна: Песните на Ивана Негативни засега няма, но като знам какво ни очаква и... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 Току що, Willy каза: Айде време е за Ламбото хД Веднага отговаряме подобаващо: 30 Точки: 83 Брой гласували: 10 Най-високи точки: 20 от @Danger. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 29 Точки: 88 Брой гласували: 8 Най-високи точки: 15 от @.close to me. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Важното е Трябваш ми да е по-високо!🥳🥳🥳 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 28 Точки: 88 Брой гласували: 12 Най-високи точки: 13 от @Cally-Pressyfan' 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 27 Точки: 88 Брой гласували: 12 Най-високи точки: 18 от @Olay 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 26 Точки: 104 Брой гласували: 15 Най-високи точки: 16 от @THE IIconic 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари