Senhor Публикувано Януари 16 Author Report Share Публикувано Януари 16 17 Точки: 149 Брой гласували: 16 Най-високи точки: 19 от @Гальо 1 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 16 Author Report Share Публикувано Януари 16 16 Точки: 158 Брой гласували: 15 Най-високи точки: 19 от @Donatella 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 16 Author Report Share Публикувано Януари 16 Резултати досега: 16. Лидия, Десита и Диона - Излъжи ме (158 точки) 17. Емрах и Алисия - Душо моя (149 точки) 18. Фики и Цветелина Янева - Не ме оставяй (137 точки) 19. Емануела - Аре, дърпай (126 точки) 20. Деси Слава - След 1000 жени (122 точки) 21. Цветелина Янева - Ангелът (120 точки) 22. Денис Теофиков - Катастрофа (117 точки) (Клеа - Шефът и шефката (113 точки)) 23. Бони и Емир Джурович - Време е (112 точки) (Мая Нури - Секси хит (111 точки)) 24. Анелия - Гъзарка (108 точки) 25. Камелия и Сашо Роман - Хотел на греха (105 точки) 26. Ариа и Алисия - Кой (104 точки) 27. Деси Слава - Вторник беше (88 точки) 28. Ваня и Меди - Параноя (88 точки) 29. Лорена и Алисия - Яка е жена ти (88 точки) 30. Галена и Фики - Ламборгини (83 точки) 31. Меди - Само да те питам (83 точки) 32. Яница - Няма как (80 точки) 33. Лидия и Десита - Боже мой (feat. Емануела) (79 точки) 34. Малката - Гръм (65 точки) 35. Ивана - Едно "обичам те" (65 точки) 36. Емануела - Вечно свързани (63 точки) 37. Галин - Мамиш (feat. Азис) (59 точки) 38. Таня Маринова - Уникат (59 точки) 39. Емануела - Предател (58 точки) 40. Лорена - Аморална (57 точки) 41. Джена - Горкото момиче (57 точки) 42. Алисия и Лидия - Не ме наричай скъпа (55 точки) 43. Валя - Пиле мое (feat. Яница) (52 точки) 44. Джена - Достойната (52 точки) 45. Преслава - Право в очите (51 точки) 46. Ивана - Аз съм твоя (50 точки) 47. Меди - Мама не дава (feat. Десита) (48 точки) 48. Ваня - Живот мой (46 точки) 49. Райна - А бях ти казала (46 точки) 50. Яница - Шампионка (45 точки) 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 16 Author Report Share Публикувано Януари 16 И остават само 15! Кои мислите, че ще отпаднат преди топ 10? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Ами сигурно Полудяваш, Най-боли ме, Така ни се пада... Може и Класа не знам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 16 Author Report Share Публикувано Януари 16 15 Точки: 158 Брой гласували: 17 Най-високи точки: 17 от @THE IIconic и @DevilWish 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 23 минути, Willy каза: Ами сигурно Полудяваш, Най-боли ме, Така ни се пада... + някои от албума на Преслава 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Очаквах да е в топ 10. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Току що, Beat. каза: + някои от албума на Преслава Аа да. Не те забравям може би. Не идвай и Трябваш ми едва ли са стигнали толкова високо. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 16 Author Report Share Публикувано Януари 16 14 Точки: 163 Брой гласували: 16 Най-високи точки: 16 от @presi_fen! 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 16 Author Report Share Публикувано Януари 16 13 Точки: 170 Брой гласували: 18 Най-високи точки: 18 от @Putin u @petya1 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 16 Author Report Share Публикувано Януари 16 12 Точки: 175 Брой гласували: 16 Най-високи точки: 19 от @DevilWish 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 16 Author Report Share Публикувано Януари 16 11 Точки: 220 Брой гласували: 21 Най-високи точки: 18 от @dan!el 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Омг значи Галоша ни е с три песни в топ 10. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 16 Author Report Share Публикувано Януари 16 Това означава, че си имаме топ 10! И той се състои от (по азбучен ред): Ариа - Класа Галена - Паника Галена - Сърце Галена и Миле Китич - Добре ли си Галин и Лидия - Няма да ми мине Емилия и Денис Теофиков - Акула Емилия и Денис Теофиков - Тръгвай си Преслава - Изтрезняваш ли Преслава - Пиян Цветелина Янева - Болка моя Честито на печелившите! Оттук нататък приемам залози след всяко разкрито място коя песен следва. 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Ахахах... познах топ 10 😀😀 Вече за точният ред ще ми е трудно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Ами на 10-то може да е Класа или Сърце. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 16 Author Report Share Публикувано Януари 16 преди 1 минута, Beat. каза: Ахахах... познах топ 10 😀😀 Вече за точният ред ще ми е трудно. О, да, забравих да те похваля. Бях малко в шок като от раз изтряска от-до вярно предположение. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 10-то място ще е сигурно за някоя от на Галена песните или "Болка моя" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 1 минута, Senhor каза: О, да, забравих да те похваля. Бях малко в шок като от раз изтряска от-до вярно предположение. 😀Мерси. Колебаех за тях, защото броях изпълнителите и с Миле Китич ставаха общо 9, а подсказването беше за 8. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 16 Author Report Share Публикувано Януари 16 преди 2 минути, Willy каза: Ами на 10-то може да е Класа или Сърце. Точка за теб! 10 Точки: 252 Брой гласували: 23 Най-високи точки: 20 от @plambata 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Значи Класа е 9-то. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 За 9-то казвам "Болка моя" или "Няма да ми мине" 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 16 Author Report Share Публикувано Януари 16 преди 1 минута, Beat. каза: 😀Мерси. Колебаех за тях, защото броях изпълнителите и с Миле Китич ставаха общо 9, а подсказването беше за 8. Да, след като го написа, преброих пак. Не знам накъде съм броял. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 16 Author Report Share Публикувано Януари 16 преди 6 минути, Willy каза: Значи Класа е 9-то. Ами да! Макар че ти беше почнал да броиш, така че усещам как ще познаеш целия топ 10. 9 Точки: 253 Брой гласували: 20 Най-високи точки: 19 от @THE IIconic / @Willy / @mitak_94 / @Danger. Фън факт: "Класа" водеше убедително в самото начало на гласуването. 1 1 3 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари