Beat. Публикувано на Декември 31 Report Share Публикувано на Декември 31 Музика, текст, аранжимент: G-N Music Label Режисьор: Виктор Антонов, Оператор: Радослав Гочев Recording, Mixing & Mastering – Rosen Stoev – Reptilla SRP Studio Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Както очаквах. Флоп! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SultanMeryem Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Gery-Nikol 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Ако някой ми беше казал през 2017, че тая ще падне на ниво Татяна нямаше да повярвам, но ето, че всичко се очаква в тоя живот. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Огромна какафония, а през 2016 мислех, че Яката дупара е mess и провал. 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Готинка е. 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Много зле! Първо че тоя текст е мега малоумен и второ че на този ритъм вече пя 10 пъти и тя и още 10 човека. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 И на мен не ми харесва и няма да има рекорд с гледанията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Песента ми харесва, но текста... Кой за Бога слуша рап през 2019-та? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Това ще е по неуспешно и от Устни. Чак ми е мъчно за Гериту... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 19 часа , Danger. каза: Ако някой ми беше казал през 2017, че тая ще падне на ниво Татяна нямаше да повярвам, но ето, че всичко се очаква в тоя живот. "Тая" няма как някога да изпадне до ниво Татяна. Виж, обаче Галена е била на това ниво. Гери Никол е поп икона и за 3 години успя да постигне повече отколкото твоята любимка за 15. Мачкоти ги здраво. Песента е лудница. Няма такава енергия и излъчване. Просто е родена да е това, което е. 🔥🔥🔥 4 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 33 минути, Vancho каза: Мачкоти ги здраво. Песента е лудница. Няма такава енергия и излъчване. Просто е родена да е това, което е. 🔥🔥🔥 Нямаше как да бъде казано по-добре. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Няма такава пародия. Днес си я пускаме и цялата компания се пръснахме от смях. ГН вече е на ниво треторазрядна чалгарка. А навремето налижи цяло ново течение в бг музиката. Какъв позор... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 34 минути, Senhor каза: Няма такава пародия. Днес си я пускаме и цялата компания се пръснахме от смях. ГН вече е на ниво треторазрядна чалгарка. А навремето налижи цяло ново течение в бг музиката. Какъв позор... За жалост е напълно така. А толкова я харесвам като цяло, има супер поведение, невероятно красива е, скандална.. Обаче може би проблема и беше това, че си повярва прекалено много и хората, които и правеха песни вече са аут от живота ѝ. I'm the queen беше супер старт на самостоятелната ѝ вече кариера, след като отряза Криско, което пак считам като грешка, защото беше твърде скоро за тая крачка, но както и да е. Кралицата е правена от СкандаУ, с които вече видяхме, че се скара, Напрао ги убивам е от Уош и явно Килата, а останалите не знам кой ги е правил, но е за уволнение. А това, че представя песните като напълно авторски също е тъпо, единственото, в което съм склонен да повярвам, че е правено от нея в тази песен е текста. И друго интересно е, че 100 Кила въобще не е отразил песента в Инстаграм, явно дори самия той не я харесва. Много ми се иска да се стегне, защото е супер интересна и яка, не че вече и вълнува хората, де, но все пак... беше тръгнала жестоко нагоре. 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Хахаха И в тая тема тръгнали да намесват Галена, за малко да се засегна и да тръгна да отговарям на простотиите, които сте написали. Това лято ще станат 3 години откакто Гери-Никол няма стабилен истински хит, вие си говорете за Галена. Резултата й е факт - 135 хиляди за 22 часа. Марш при Татяна. Песента е зверски тъпа и ще е зверски флоп, по-зле и от “Устни”. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 На мен горе-долу ми харесва, но съм на страната на Дейнджо в този форум и този живот. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 1 Author Report Share Публикувано Януари 1 Имам впечатления, че всяка която уцели още от първата песен, след това бързо залязва. "Аз ще го извадя, а вие го дръжтИ" - любима част от текста. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Харесва ми музиката, но текста е отвратително тъп и се разваля цялата картина. Със сигурност не успя да смачка с премиера каквато прогноза прочетох преди 1-2 дни. След липсата на хит от доста време Гера трябваше да се стегне и да извади нещо силно. Радвам се, че ясно се видя кой намесва Галена и то в теми за други изпълнители и друг жанр изобщо. После на нас говорете... Смях! Добре започвате годината с Галена в устата и флоп на песента за която очаквахте да я смаже с гледания на 31.12. Абеее, ЧНГ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 2 часа , Starboy каза: За жалост е напълно така. А толкова я харесвам като цяло, има супер поведение, невероятно красива е, скандална.. Обаче може би проблема и беше това, че си повярва прекалено много и хората, които и правеха песни вече са аут от живота ѝ. I'm the queen беше супер старт на самостоятелната ѝ вече кариера, след като отряза Криско, което пак считам като грешка, защото беше твърде скоро за тая крачка, но както и да е. Кралицата е правена от СкандаУ, с които вече видяхме, че се скара, Напрао ги убивам е от Уош и явно Килата, а останалите не знам кой ги е правил, но е за уволнение. А това, че представя песните като напълно авторски също е тъпо, единственото, в което съм склонен да повярвам, че е правено от нея в тази песен е текста. И друго интересно е, че 100 Кила въобще не е отразил песента в Инстаграм, явно дори самия той не я харесва. Много ми се иска да се стегне, защото е супер интересна и яка, не че вече и вълнува хората, де, но все пак... беше тръгнала жестоко нагоре. Съгласна съм на 100 процента. Не се сещам за друг изпълнител, който да крие авторите на песните си и да ги представя само като "G-N Music Label". СкандаУ навремето в едно интервю ги попитаха директно за работата им с Гери-Никол и казаха, че не могат да говорят за това. Не се сещам откъде разбрах, че и Насо е работил по въпросната песен, пак беше супер потайно. Уош също ей така, между другото каза, че е работил по "Напрао ги убивам". Никой изпълнител не е способен да прави всичко сам, а Гери очевидно има комплекс от Х-фактор, където беше в група, че трябва светлината на прожекторите да е само върху нея. "Шефе, шефе" също е самостоятелна песен на БНР, нашата обаче се е включила и... "Музика, текст, аранжимент: G-N Music Label " Между другото песента си е очевиден опит да се повтори POSH на Килата. Но далеч не е толкова зарибяваща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SultanMeryem Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 150k за 24ч. Пълен резил ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Зверска е песента и Герчака е супер яка в клипа. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Как Гери-Никол окраде колумбиец Кофти текст с кадена музика. Това се оказа новото дългоочаквано парче на Гери-Никол. За плагиатството алармира Йонислав Йотов, по-известен като Тото от „СкандаУ”. Победителят от Вип Брадър сподели парчето на легендарния колумбийски хитмейкър Джей Балвин, което звучи досущ като песента „Дръжте се мъжки”, която Гери-Никол пусна преди седмица заедно със 100 кила. Парчето на Балвин се казва „Мачика и е тотален хит в родните и световни клубове.В интернет има колосалните 200 милиона гледания. Тото вече няколко пъти захапва варненката по различни поводи. В интернет войната между тях тя го нарече предател и го кръсти Юдислав. Факт е, че по времето, когато рап дуото „СкандаУ” пише текстове за песните те се превръщаха в хитове. А всяко следващо парче изстрелва певицата към върха. С „Дръжте се мъжки” 21- годишната изпълнителка отнесе редица нападки. Причина за това стана не само крадената мелодия а и постният текст към парчето. Клипът е повече от седмица в ютуб, а е гледан скромните 700 хиляди пъти. „Когато си мислех че, е ударила дъното с малоумни песни, разбрах, че дъно няма”, пише разочарован почитател, цитиран от „България днес”. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 преди 5 минути, Stela каза: Как Гери-Никол окраде колумбиец Кофти текст с кадена музика. Това се оказа новото дългоочаквано парче на Гери-Никол. За плагиатството алармира Йонислав Йотов, по-известен като Тото от „СкандаУ”. Победителят от Вип Брадър сподели парчето на легендарния колумбийски хитмейкър Джей Балвин, което звучи досущ като песента „Дръжте се мъжки”, която Гери-Никол пусна преди седмица заедно със 100 кила. Парчето на Балвин се казва „Мачика и е тотален хит в родните и световни клубове.В интернет има колосалните 200 милиона гледания. Тото вече няколко пъти захапва варненката по различни поводи. В интернет войната между тях тя го нарече предател и го кръсти Юдислав. Факт е, че по времето, когато рап дуото „СкандаУ” пише текстове за песните те се превръщаха в хитове. А всяко следващо парче изстрелва певицата към върха. С „Дръжте се мъжки” 21- годишната изпълнителка отнесе редица нападки. Причина за това стана не само крадената мелодия а и постният текст към парчето. Клипът е повече от седмица в ютуб, а е гледан скромните 700 хиляди пъти. „Когато си мислех че, е ударила дъното с малоумни песни, разбрах, че дъно няма”, пише разочарован почитател, цитиран от „България днес”. Юдаслав да гледа своята кариера, че и тя от Чужди усмивки насам е дъното. Но все пак пишем Дръжте се мъжки неуспешна, не помним, че е излизала такава песен. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 преди 3 минути, Starboy каза: Юдаслав да гледа своята кариера, че и тя от Чужди усмивки насам е дъното. Но все пак пишем Дръжте се мъжки неуспешна, не помним, че е излизала такава песен. Е дъното, дъното, ама видя какъв концерт направи и без да има тотален хит след "Чужди усминки". Това в какво състояние му е кариерата не променя факта, че Гери е крала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 преди 1 минута, Stela каза: Е дъното, дъното, ама видя какъв концерт направи и без да има тотален хит след "Чужди усминки". Това в какво състояние му е кариерата не променя факта, че Гери е крала. Билетите бяха 2 лева, първото което е, другото, че раздадоха супер много безплатни. Но както и да е, все пак подкрепям концертни дейности в тази страна, пък даже да са на изпълнители, които не харесвам. Не го променя, но не мисля, че той е човека, който ще казва кой краде и кой не, имайки предвид, че не прави самия той нещо невероятно и различно. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.