Амброжка. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Да си припомним най-гледаната балада в канала на Планета! Какъв емоцион ми вкарва това Фатме, егати... Това е то да си целунат от Господ! Давал глас, давал, та се олял. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 да си припомним хита 2 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 14 минути, Brian каза: да си припомним хита Имаш вкус! 😘 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Автограф са сменили студиото?? 16:26 "Любим човек - тва е задължЕ" Невероятна. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 В кухня ли снимат, или в обществена пералня? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 1 час, Амброжка. каза: Да си припомним най-гледаната балада в канала на Планета! Какъв емоцион ми вкарва това Фатме, егати... Това е то да си целунат от Господ! Давал глас, давал, та се олял. Уникална песен. "И това ще преживея" също. Жалко, че вече не влага тази емоция в песните си. Последните й песни са далеч от това изпяване. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 1 час, Stela каза: Уникална песен. "И това ще преживея" също. Жалко, че вече не влага тази емоция в песните си. Последните й песни са далеч от това изпяване. Като е глупава и няма никаква хигиена на гласа става така. Трябва да си го пази повече, а тя нашата пуши като комин и последствията вече са видими. Дано се осъзнае навреме и вземе някакви мерки, че инак ще настанат гладни времена за цялата и рода, която издържа именно чрез него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 21 минути, Амброжка. каза: Като е глупава и няма никаква хигиена на гласа става така. Трябва да си го пази повече, а тя нашата пуши като комин и последствията вече са видими. Дано се осъзнае навреме и вземе някакви мерки, че инак ще настанат гладни времена за цялата и рода, която издържа именно чрез него. Не съм сигурна, че е само от цигарите. Влиянието им е ясно, но има и други които пушат от изпълнителите. Аз ти говоря попринцип за самите песни, че няма тази емоция в тях. Едната причина може да е гласа, но другата е в самата песен. Просто си е загубила и усета и не попада на точната. "След хиляда жени" е хубава, но пак нещо не достига. "Вторник беше" ми харесва много повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 На мен оперна певица ми е казвала, че цигарите не влият, не знам колко е вярно... Алкохолът със сигурност вреди повече. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 4 минути, THE IIconic каза: Глейте ква хуава принцеса! Още ли си блокиран от Клеа? Може да я подпиташ кога да очакваме клипа? 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 1 минута, asylum каза: Глейте ква хуава принцеса! Още ли си блокиран от Клеа? Може да я подпиташ кога да очакваме клипа? Само месинджър, но мога да пиша коментари. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 4 минути, THE IIconic каза: Само месинджър, но мога да пиша коментари. Коментирал ли си снимките от студиото? Аз преди месец и нещо последно влязох във фейса, беше ми приела поканата отпреди доста време! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 1 минута, asylum каза: Коментирал ли си снимките от студиото? Аз преди месец и нещо последно влязох във фейса, беше ми приела поканата отпреди доста време! Не съм. Чакай да пиша 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 3 минути, THE IIconic каза: Не съм. Чакай да пиша Как ли ще се казва песента? "Роди се звезда"? 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 2 минути, asylum каза: Как ли ще се казва песента? "Роди се звезда"? Аааа не ми харесва. Това е в стил Сашка Васева/Луна 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 4 минути, THE IIconic каза: Аааа не ми харесва. Това е в стил Сашка Васева/Луна Искам нещо пичовско - "Баровки", "Патронки", "Живеем на екс"... 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 1 минута, asylum каза: Искам нещо пичовско - "Баровки", "Патронки", "Живеем на екс"... Ашкулсум 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 5 минути, THE IIconic каза: Ашкулсум Аферин! Госпожа Директорке може! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Току що, asylum каза: Аферин! Госпожа Директорке може! Споделила е новата песен на Мира! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 3 минути, THE IIconic каза: Споделила е новата песен на Мира! Аз предрекох дует между тях! Дано да е въпрос на време! Тя Клеа пуска по един мегахит годишно, въпреки че можеше да си почине и да бере плодове до 2025 минимум. 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 26 минути, Stela каза: Не съм сигурна, че е само от цигарите. Влиянието им е ясно, но има и други които пушат от изпълнителите. Аз ти говоря попринцип за самите песни, че няма тази емоция в тях. Едната причина може да е гласа, но другата е в самата песен. Просто си е загубила и усета и не попада на точната. "След хиляда жени" е хубава, но пак нещо не достига. "Вторник беше" ми харесва много повече. Аз пък полудях по “След 1000 жени” - само от кранчето вкъщи не е потекла. С нея се будя, с нея заспивам, с нея шофирам, пазарувам, докато се къпя я слушам, докато говоря по телефона също я надувам от лаптопа да ми звучи като фон. Не им завиждам на хората около мен. “Вторник беше” не можах да я приема някакси, не е моята песен. Даже и когато излезе не бях зарибен, което почти никога не ми се е случвало с нова песен на Фатмессс. Решението при нея е да разкара смешкото Благой, защото на всички ни е ясно, че я използва само за финансовите облаги и до там. Направи и едно дете и си подсигури високата издръжка от наивната певачка и по никакъв начин не ми пука за нея след като не я стимулира нито да влезе във форма, нито да се погрижи за гласа си. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 4 минути, Амброжка. каза: след като не я стимулира нито да влезе във форма, нито да се погрижи за гласа си. Той пък щото много разбира от форми, гласове. Лапа там пачка и хранилка, щастливото цигане. Мен пък все повече ме зарибява това 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 @asylum време е да направя признание че откакто Фаст ни изпрати демото на Клеа, си го пускам поне веднъж на ден. Има някаква харизма + зарибяващата музика. Изпяването е по-чисто - без обработка. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари