asylum Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 3 минути, Willy каза: @asylum време е да направя признание че откакто Фаст ни изпрати демото на Клеа, си го пускам поне веднъж на ден. Има някаква харизма + зарибяващата музика. Изпяването е по-чисто - без обработка. Супер натуралистична лидерка е Клеа! Те много хора и на Галена се подиграваха едно време, а виж каква кариера направи. Всичко е в хармония в това парче - ритъм, музика, текст, изпълнение. Друга не би се справила. Надявам се да не ни разочарова с тая Зоя - нещо ме притеснява дуетната й половинка. Сигурно ще е като световните звезди - първи мегахит, милиони и после сополи. Дано да греша! Дано да ме опровергае! 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Току що, asylum каза: Супер натуралистична лидерка е Клеа! Те много хора и на Галена се подиграваха едно време, а виж каква кариера направи. Всичко е в хармония в това парче - ритъм, музика, текст, изпълнение. Друга не би се справила. Надявам се да не ни разочарова с тая Зоя - нещо ме притеснява дуетната й половинка. Сигурно ще е като световните звезди - първи мегахит, милиони и после сополи. Дано да греша! Дано да ме опровергае! Аа как така тая Зоя. Не и знам много песните, но това е жестоко! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 3 минути, Willy каза: Аа как така тая Зоя. Не и знам много песните, но това е жестоко! Готина е, но няма място за много Роксани и Сашки на едно място. Ако и Клеа не й помогне да бъде забелязана, не знам... 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 @asylum На теб не искам да ти давам точки, а само да ти откривам такива! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 13 минути, Амброжка. каза: Аз пък полудях по “След 1000 жени” - само от кранчето вкъщи не е потекла. С нея се будя, с нея заспивам, с нея шофирам, пазарувам, докато се къпя я слушам, докато говоря по телефона също я надувам от лаптопа да ми звучи като фон. Не им завиждам на хората около мен. “Вторник беше” не можах да я приема някакси, не е моята песен. Даже и когато излезе не бях зарибен, което почти никога не ми се е случвало с нова песен на Фатмессс. Решението при нея е да разкара смешкото Благой, защото на всички ни е ясно, че я използва само за финансовите облаги и до там. Направи и едно дете и си подсигури високата издръжка от наивната певачка и по никакъв начин не ми пука за нея след като не я стимулира нито да влезе във форма, нито да се погрижи за гласа си. Да, бе, да остави Благой и съвсем да се депресира. Тогава изобщо не я търси да си върне формата, нито на визия, нито на пеене. Тя си го обича. И тя не може да се оплаче, има по-млад и хубав мъж и очевидно това я устройва. Пък и нали я беше критикувал за килограмите, нещо се беше изказал много кофти, но не си спомням точно случката. Според мен доста често и пили на главата за визията. Деса трябва да поиска промяната първо заради себе си и после да мисли другите. Все пак е на нейната глава. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 5 минути, Амброжка. каза: @asylum На теб не искам да ти давам точки, а само да ти откривам такива! Ще се опитам да я чуя в твоя чест и ще дам мнение. Междувременно се почерпи с Далавера на Бриана! Мисля, че Брианчето по би си паснала с Клейчето! Далавера ту кергяв! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 10 минути, Амброжка. каза: @asylum На теб не искам да ти давам точки, а само да ти откривам такива! Чувал съм я в дискотека, не знаех как се казва! НеЙ лоша! Песните, дето преди са ми се стрували тъпи, сега биха били като злато. Това ми е любимото Ериково! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Тази песен знаете ли я? Ако я беше изпяла някоя друга можеше да е хит. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 След малко резултатите от Анти наградите. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 4 минути, Willy каза: След малко резултатите от Анти наградите. Дано няма наши- няма ваши 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 На тоя и Атанаска Тушева да не би един и същ човек да им снима клиповете? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 https://www.ramania-bg.com/topic/112681-aнтинагради-ramania-2019-резултати/ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Утайката Коцьо снабдява с бело.💦 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 7 часа , Амброжка. каза: Иванка е истински секси хит, спор няма. Само не разбрах защо се е снимала с восъчна статуя на някаква произволна магистрална жрица? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 @asylum Клеа отговори! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 20 минути, THE IIconic каза: @asylum Клеа отговори! Сега си клеопомазан 💚 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 4 минути, asylum каза: Сега си клеопомазан 💚 Да кача "Шефа и фефката" и да пиша 'Шефката е само една' и да я отбележа 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 За изминалото денонощие най-гледаната песен в България е с 56k. Най-гледаната чалга- 52k (и още някоя и друга десетачка от странични клипчета, да речем). Всичко останало - под 50k. Или Бг парчетата са станали жертва на новите правила в YouTube, или за пореден път виждаме колко са ни трайни хитовете дето ги правим за дискотеките. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 2 минути, SG каза: За изминалото денонощие най-гледаната песен в България е с 56k. Най-гледаната чалга- 52k (и още някоя и друга десетачка от странични клипчета, да речем). Или Бг парчетата са станали жертва на новите правила в YouTube, или за пореден път виждаме колко са ни трайни хитовете дето ги правим за дискотеките. Или е наводнено с фен клипове, които се зареждат автоматично, вместо оригиналните видеа. На мен непрекъснато ми се пускат фен клипове. Много ме дразни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Иъллл, ма тая докторка не знае ли какво е анестезия? преди 2 минути, Willy каза: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 2 минути, Kriminal каза: Иъллл, ма тая докторка не знае ли какво е анестезия? Тук съм съгласен - под упойка бих се навил да бия инжекции на Азо ... Ма кат и се налага на жената, кво да праи, мижи и боцка ... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 1 минута, SG каза: За изминалото денонощие най-гледаната песен в България е с 56k. Най-гледаната чалга- 52k (и още някоя и друга десетачка от странични клипчета, да речем). Или Бг парчетата са станали жертва на новите правила в YouTube, или за пореден път виждаме колко са ни трайни хитовете дето ги правим за дискотеките. Повечето песни са прецакани от фен клиповете. Добавим ли ги изглеждат така: Ламбо - 81к Параноя - 60к Излъжи ме - 55к Полудяваш - 52к Ангелът - 49к Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари