THE IIconic Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 преди 1 минута, Гальо каза: Толкова грозна жена скоро не бях виждал.Отврат 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 преди 4 минути, Гальо каза: Много е сладка в лице, ама не виждам талия, рамене и и в тялото ми прилича точно на тоя клип 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 преди 5 минути, Blueberry каза: Много е сладка в лице, ама не виждам талия, рамене и и в тялото ми прилича точно на тоя клип Но пък виждаш нова цица! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 преди 6 минути, asylum каза: Но пък виждаш нова цица! Тая цица е стара, според мен още 2015 си е сложила. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Супер ковра си е станала Прес. Пръска повече секс и от Андреа,която в последно време пръска само сланина. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 преди 4 часа , omline каза: А и заради тях "Гласът на България" за поредна година не смее да си подаде носа в понеделник вечер - винаги го позиционират в неделя, когато няма конкуренция по други телевизии. Че то прайм-тайма е в неделя бре! Нова ТВ избяга от среща с БТВ в неделя, а не обратното. Рейтингите им са с колосална преднина за БТВ във всичките години, когато са имали съпоставими формати с изключение на първите 2 сезона на "ВИП Брадър. Нова ТВ дори си платиха на паралелна пипълмитрична агенция, за да опитат да се противопоставят някак, но и с нея нещата са непоклатими в полза на БТВ. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 преди 3 часа , SG каза: Как никой, всички Десови сме луди по нея. Пак успя нашата Мецана да направи нещо поне малко успешно, направо да й се чуди човек как го постига. Трябва повече да я налагаме, срамота е да мине и замине без да се оцени. Това е един от най-качествените проекти, които ни е предлагала в последните години. Заслужава по-голям успех! преди 3 часа , asylum каза: Хубава е! Многооооо! Да се поздравим с още един секси хит! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Тези проекти от самостоятелните й остават топ, откато е в Пайнер. Дано скоро успее да ги надскочи. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 преди 37 минути, Амброжка. каза: Трябва повече да я налагаме, срамота е да мине и замине без да се оцени. Това е един от най-качествените проекти, които ни е предлагала в последните години. Заслужава по-голям успех! Трябва самата Деска повече да я налагаме, а не да се предаваме в периодите, в които тя изкукуригва. Пресови и Галенови не се спират и в силни, и в слаби периоди и затова форумът е като техен. А песента вече си е наложена поне като нещо сезонно, мен ако питаш. Прилични гледания за съвременното положение в YouTube, достигна добри позиции в повечето други платформи, в Spotify за нула време ще мине Вторник беше като стриймове, също стана номер 1 във всички класации, а и я въртят по клубовете. Какво повече бихме искали, освен песента й да беше от онези, които мачкаха цялата държава... преди 13 минути, Beat. каза: Тези проекти от самостоятелните й остават топ, откато е в Пайнер. Дано скоро успее да ги надскочи. Тези + В друг живот. Това е някакво друго ниво просто. Не съм сигурен дали някога отново би изпитала вдъхновение за подобни изпипани от-до проекти, камо ли за някои от експериментите, които правеше преди Пайнер. След 1000 жени например е жесток проект, но пак не е чак от такъв калибър. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 преди 16 минути, SG каза: Тези + В друг живот. Това е някакво друго ниво просто. Не съм сигурен дали някога отново би изпитала вдъхновение за подобни изпипани от-до проекти, камо ли за някои от експериментите, които правеше преди Пайнер. След 1000 жени например е жесток проект, но пак не е чак от такъв калибър. О да, нея я забравих. А каква да е причината за тази загуба на мотивация? Аз си мисля, че може да е заради липсата на наградите - всичките изброени проекти (+ "В твоите очи") са все отпреди да ги спрат официално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 преди 10 минути, Beat. каза: О да, нея я забравих. А каква да е причината за тази загуба на мотивация? Аз си мисля, че може да е заради липсата на наградите - всичките изброени проекти (+ "В твоите очи") са все отпреди да ги спрат официално. Аз не мисля, че е загубила мотивация, просто не нацелва големи хитове. Последните й две песни са изпипани, но има и нещо банално в тях. Не са като Зайчето, което гърмеше отвсякъде. Много е еднакво звученето при всички певачки и трудно вадят хитове. Когато Анелия улучи хит, поръчват подобни на нейните... 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Така де, няма само в България да е във всички вестници и сайтове. В Северната Македония пак така, като при нас.... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 преди 30 минути, Beat. каза: О да, нея я забравих. А каква да е причината за тази загуба на мотивация? Аз си мисля, че може да е заради липсата на наградите - всичките изброени проекти (+ "В твоите очи") са все отпреди да ги спрат официално. Доста фактори, навярно. Основно това, че до скоро е била в следродилна депресия и че както изглежда се движи с неподходящите хора. Да не подценяваме все пак и естествената й неутолима жажда като изгради нещо после да се изплюе върху него и да си прецака потенциалния имидж на най-голяма. преди 21 минути, asylum каза: Аз не мисля, че е загубила мотивация, просто не нацелва големи хитове. Последните й две песни са изпипани, но има и нещо банално в тях. Не са като Зайчето, което гърмеше отвсякъде. Много е еднакво звученето при всички певачки и трудно вадят хитове. Когато Анелия улучи хит, поръчват подобни на нейните... Абе и мотивацията я няма. Тия работи дето ги пуска след раждането са все комерси, с които да е временно интересна в клубовете, а не нещо, с което да е различна и да дава насоки в жанра, както е правила преди. Нищо общо с истинския хъс на Деси Слава. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Честно казано, не се сещам за случай, в който да е давала насоки, освен че Счетоводителката я имитираше едно време. През последните години само Анелия и чат-пат Галена и Теда дават насоки. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 @SG @Slavi коментирайте че дуета на двете приятелки влиза в топ 100 на дневният чарт на Popnable, а тази година стават 5 години от премиерата. Галче истинска кралица на задържали песни. В топ 100 е с: 2 клипа на Ламбо, Добре ли си, Паника, Феноменален, В твоите очи. Приятелка 2 е само с Така ни се пада и Пиян. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 7 часа , foxy_vd каза: Че то прайм-тайма е в неделя бре! Глупости 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 10 часа , asylum каза: Честно казано, не се сещам за случай, в който да е давала насоки, освен че Счетоводителката я имитираше едно време. През последните години само Анелия и чат-пат Галена и Теда дават насоки. Преди време доста насоки си даваше. Беше може би първата, която спомогна за поп звученето на някои песни, също и за рок насоката (конкретно в песните на английски и испански си беше със сигурност първа). Дуета й с рапър е най-яркото постижение в това отношение, после всички взеха да правят и така се роди дори класика като Бурята в сърцето ми. Даже и с Не си ме спешен предизвика фурор и после и други взеха да правят парчета на сходна тематика. И още работи има, но тия ми идват на прима виста. Новаторка си беше, но за жалост тези времена изглеждат безвъзвратно отминали. преди 9 часа , Willy каза: @SG @Slavi коментирайте че дуета на двете приятелки влиза в топ 100 на дневният чарт на Popnable, а тази година стават 5 години от премиерата. Галче истинска кралица на задържали песни. В топ 100 е с: 2 клипа на Ламбо, Добре ли си, Паника, Феноменален, В твоите очи. Приятелка 2 е само с Така ни се пада и Пиян. Една от последните наистина златни песни за жанра. Съмнявам се и двете в бъдеще да пуснат друга такава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 46 минути, SG каза: Преди време доста насоки си даваше. Беше може би първата, която спомогна за поп звученето на някои песни, също и за рок насоката (конкретно в песните на английски и испански си беше със сигурност първа). Дуета й с рапър е най-яркото постижение в това отношение, после всички взеха да правят и така се роди дори класика като Бурята в сърцето ми. Даже и с Не си ме спешен предизвика фурор и после и други взеха да правят парчета на сходна тематика. Много други преди нея са правили подобни неща, нито техните, нито нейните се знаят от широката аудитория. Говорим за налагане на мода, комерс звучене. От експерименти никоя не се е хранила. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Е, от някои от тези си се е нахранила Десислава. Те привлякоха доста от феновете й, включително и мен, а по онова време именно феновете даваха като луди парите си за всичко, свързано с изпълнителите. Лесно е да се провери кога са излизали нейните такива проекти и кога на другите, за да се види кой е повел модата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Лесно е да се види и кои преди нея са правили същото, но това няма значение - основно са станали звезди заради кючеци и балади. Всичките. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Гласът на България е на ниво селска вечеринка и не заради водещи, жури или нещо такова, а заради озвучаването, което звучи скандално зле. Почти няма песен, която да ми е допаднала, изпълнена там. А The Voice като цяло е много готин формат, не разбирам защо при нас нивото е толкова ниско. Май не им се дават пари на bTV. Неделя не е никакъв прайм-тайм, най-висок рейтинг се прави в понеделник вечер. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 От 25.11.2019 г. от 19:34, Starboy каза: Галена, след като отвори Youtube да прочете малко коментари на новата си песен, но не може да открие дори един позитивен: Галена след успеха на Ламборджини. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Джена изтри телефона на майка си и благодари, че 2019-а отнесла „ненужните хора със замах” 9 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари