Beat. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Нова песен или...? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Честно казано, Гласът на БГ много втръсна като формат. Журитата също са едни и същи... а от последния сезон даже не помня кой спечели. Има ли поне един успешен изпълнител от последните два сезона, че не се сещам? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 3 минути, meleto каза: Честно казано, Гласът на БГ много втръсна като формат. Журитата също са едни и същи... а от последния сезон даже не помня кой спечели. Има ли поне един успешен изпълнител от последните два сезона, че не се сещам? Има ли един успешен изпълнител изобщо? Само Роксана. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 3 минути, Blueberry каза: Има ли един успешен изпълнител изобщо? Само Роксана. Права си. Няма успешен. Виж Радко е разпознаваем, но никаква кариера няма. Нито с Графа, нито с Планета му се получава. Просто е изпълнител дето пее добре, но няма харизма. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Преслава за жури беше най-яка там, поне имаше смях. 🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Честити 16 години на сцена на Галена! Още много хитове и прекрасни песни! 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 13 минути, meleto каза: Права си. Няма успешен. Виж Радко е разпознаваем, но никаква кариера няма. Нито с Графа, нито с Планета му се получава. Просто е изпълнител дето пее добре, но няма харизма. То като цяло от тези формати освен на Тита,Дара,Гери Никол и Роксана на никой друг не му се е получило. Бълват кадри за пиано баровете само. Ааа забравих и Михаела Маринова ама то при нея се получи понеже Саня я буташе като за световно. След "Стъпка напред" и "Не ти ли стига" е тотал щета. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 (редактирано) преди 37 минути, meleto каза: Права си. Няма успешен. Виж Радко е разпознаваем, но никаква кариера няма. Нито с Графа, нито с Планета му се получава. Просто е изпълнител дето пее добре, но няма харизма. Ивета също е от Гласът. Редактирано Януари 19 от z_o_ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 30 минути, Stela каза: Честити 16 години на сцена на Галена! Още много хитове и прекрасни песни! И на двете с Преслава им е време за концерт. В момента са без никаква конкуренция. Пълни са с хитове - стари и нови. Държат младата аудитория и имат огромно влияние. 3 месеца без участия и това е! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Willy Публикувано Януари 19 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 19 Btw в момента един в Бъди звезда си поръча Ангелът на Цура и от Планета пуснаха Пиян. Жестоки манипулатори! 11 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 21 минути, xroflx9 каза: То като цяло от тези формати освен на Тита,Дара,Гери Никол и Роксана на никой друг не му се е получило. Бълват кадри за пиано баровете само. Ааа забравих и Михаела Маринова ама то при нея се получи понеже Саня я буташе като за световно. След "Стъпка напред" и "Не ти ли стига" е тотал щета. Михаела Филева също е от Х-фактор. Кристиан Костов, Ангел и Моисей, Алекс и Влади, Атанас Колев, Жана Бергендорф... много са. Предвид малкия ни музикален пазар, голям процент от кадрите са от Х-фактор. От "Гласът" е само Рокса. Ивета и Радко са много далече от разпознаваемост, знаем ги, защото слушаме музиката много активно. Има и такива в попа с по 100-200к гледания, но дори не се сещаме. Меди е участвал и в двата формата и не го броим 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Дуета на Софи е с Роксана. Тя май Роксана е баси тъпата тя си го каза в Открит микрофон , песента ще се казва “Прах и пепел 2” и няма да се пее за любов. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 18 минути, Blueberry каза: Михаела Филева също е от Х-фактор. Кристиан Костов, Ангел и Моисей, Алекс и Влади, Атанас Колев, Жана Бергендорф... много са. Предвид малкия ни музикален пазар, голям процент от кадрите са от Х-фактор. От "Гласът" е само Рокса. Ивета и Радко са много далече от разпознаваемост, знаем ги, защото слушаме музиката много активно. Има и такива в попа с по 100-200к гледания, но дори не се сещаме. Меди е участвал и в двата формата и не го броим Е,да имаха някаква известност за 1-2 години и след това потънаха в небитието.Колев можеше да се задържи и повече,но Илиева му прееба кариерата.😁 Алекс и Влади са сладурани,но съм на мнение,че се забелязаха след участието си в Биг Брадър преди това не мисля,че имаха някакви кой знае успехи. Меди е отвратителен,не знам защо го харесваш. Мен питаш ли ме какво ми е когато "Параноя" ме кефи толкова много,а не си я пускам заради тоя?😞 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 И Фики е бил в X Factor, после нещо говореше че не е бил доволен, било нагласено. Доскоро му го имаше и участието в youtube, сега гледам са го изтрили. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 19 Author Report Share Публикувано Януари 19 преди 1 час, Beat. каза: Нова песен или...? Покорна в новата част на “50 нюанса сиво” Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 https://www.btv.bg/video/shows/marmalad/videos/ja-kazhi-na-tija-hora-s-cvetelina-janeva-i-alex-p-2-chast.html Цитат Тя е една от най-търсените, но също така и най-загадъчни и непристъпни дами в поп-фолк жанра. Има фенове във всеки малък и голям град, а участията й предизвикват истинска истерия. Тя е от рядката порода певици, които, въпреки успеха в поп-фолка, не изоставят традиционната народна музика. Тя е Цветелина Янева. Ама какви участия? Бъзикат ли се? 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 15 минути, xroflx9 каза: Меди е отвратителен,не знам защо го харесваш. Мен питаш ли ме какво ми е когато "Параноя" ме кефи толкова много,а не си я пускам заради тоя?😞 Талантлив е много, харесвам хора, които пеят нахъсано. Затова обожавам и Лидийка Те двамата, ако направят дует, не си представям каква взривоопасна енергия ще е. Слушай "Параноя", върти й гледания, не се бой :* П.П. Подозирам, че Цветелина Янева много скоро ще се върне по участия и ще й спрат кранчето. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 8 минути, pechenko каза: Покорна в новата част на “50 нюанса сиво” Време е за хит! А тука ми гласите някакви копия на Галена за секс бомби? Моля? Да гледа и да се учи какво значи сексапил без да лягаш под ножа или да шмъркаш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 17 часа , foxy_vd каза: Че то прайм-тайма е в неделя бре! Нова ТВ избяга от среща с БТВ в неделя, а не обратното. Рейтингите им са с колосална преднина за БТВ във всичките години, когато са имали съпоставими формати с изключение на първите 2 сезона на "ВИП Брадър. Нова ТВ дори си платиха на паралелна пипълмитрична агенция, за да опитат да се противопоставят някак, но и с нея нещата са непоклатими в полза на БТВ. В неделя трънки! Таки тъпигьоси са всички други телевизии та за толкова години не са се усетили да си позиционират и те в неделя вечер нещо по-скъпо като инвестиция? Капките се излъчва от 2012 и единственият случай, в който са бягали, е финала им през 2015, когато БТВ излъчиха първия концерт на Слави в Армеец - и о, изненада - това се случи в понеделник вечер, не неделя! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 9 минути, Blueberry каза: Талантлив е много, харесвам хора, които пеят нахъсано. Затова обожавам и Лидийка Те двамата, ако направят дует, не си представям каква взривоопасна енергия ще е. Слушай "Параноя", върти й гледания, не се бой 😘 П.П. Подозирам, че Цветелина Янева много скоро ще се върне по участия и ще й спрат кранчето. Цура нали разправяше, че обмисляли "специален формат" на участията й - как така изведнъж й се доходи, след като не стъпва в дискотеки от години? И според мен има нещо гнило. Иначе и аз съм от Меди тийм, супер е човекът! Дано Преси или Лидето го примамят за дует скоро, още ме е яд, че безличницата Ваня излезе най-хитра. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 14 минути, Blueberry каза: Талантлив е много, харесвам хора, които пеят нахъсано. Затова обожавам и Лидийка Те двамата, ако направят дует, не си представям каква взривоопасна енергия ще е. Слушай "Параноя", върти й гледания, не се бой 😘 П.П. Подозирам, че Цветелина Янева много скоро ще се върне по участия и ще й спрат кранчето. Оо,Лидия и на мен ми е любимка от новите. Всъщност още от песента им с Весоу ме кефи и главно заради нея я слушах. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 1 час , xroflx9 каза: То като цяло от тези формати освен на Тита,Дара,Гери Никол и Роксана на никой друг не му се е получило. Бълват кадри за пиано баровете само. Ааа забравих и Михаела Маринова ама то при нея се получи понеже Саня я буташе като за световно. След "Стъпка напред" и "Не ти ли стига" е тотал щета. Кристиан Костов, Невена Пейкова, Иво и Пламен, Виктория Георгиева, Дара, Гери-Никол, Тита, 4magic, Ева, Йоана, Атанас Колев.. повечето имат песни, разпознаваеми имена са и част от тях ходят по турнета и тн. Поне сред малките. Сега, не всички могат да са номер 1, но при Гласът на БГ има 2-3 имена дето се знаят. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 33 минути, Beat. каза: И Фики е бил в X Factor, после нещо говореше че не е бил доволен, било нагласено. Доскоро му го имаше и участието в youtube, сега гледам са го изтрили. И Меди е бил. Но тях никой не се сеща, че са били там. Теофиков пък е бил в БГ търси талант, но за масата хора не е известен оттам. Въпросът е за кои форматът е бил трамплин, на който са стъпили в началото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 14 минути, Gerganafen каза: Иначе и аз съм от Меди тийм, супер е човекът! Дано Преси или Лидето го примамят за дует скоро, още ме е яд, че безличницата Ваня излезе най-хитра. Ваня не е безличница, тя я е написала тая яка песен. С А М А. Симпатична ми е на ниво Счети. преди 8 минути, xroflx9 каза: Оо,Лидия и на мен ми е любимка от новите. Всъщност още от песента им с Весоу ме кефи и главно заради нея я слушах. Аз пък не можех да я понасям по форматите и много ме дразнеше. Най-вече в Х-фактор, понеже се опитваше да пее Ариана Гранде и направо ми развали песента. Кефех се като прочета хейт за нея Иии изведнъж излезе "Няма да ми мине" и се зарибих. Намери си нейното поприще. Между другото и Ариана безумно много ме дразнеше с първата си песен (която и тя самата мрази), с Problem чак ме зариби. Спомням си, че гледах Емил Конрад и той много й харесваше първия албум, а аз се чудех какво се кефи на тая пикла... little did I know... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Целия форум е луд по Теофиков и Меди,а Слави и Боровинката по Емрах,а аз..аз слушам Джена и й се радвам на снимките от Виена.😞 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари