Този коментар е популярен. Амброжка. Публикувано Януари 19 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 19 Егати некадърната обработка 1 11 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 26 минути, Olay каза: И да, на 38 си леличка, особено за някой на 0-16 години. Еле па ако се държиш кат Райна. преди 4 часа , xroflx9 каза: Ето го. Накрая когато я бият с розовата играчка крещя.🤣 https://www.vbox7.com/play:13966d4afa Не знам за Галена,но съдбата ми го върна защото се подигравах на Емилия,че е счетоводителка. Сега аз цял ден уча по счетоводство и в главата са ми само счетоводни баланси,активи,пасиви и тн.😴 Пиши на Счети да ти помогне! преди 4 часа , Blueberry каза: Ваня не е безличница, тя я е написала тая яка песен. С А М А. Симпатична ми е на ниво Счети. Ваня е Супер баджак и усмивка вади, много ме кефи! преди 5 часа , Willy каза: Btw в момента един в Бъди звезда си поръча Ангелът на Цура и от Планета пуснаха Пиян. Жестоки манипулатори! Аз веднъж гледах 15 минути, 2 пъти пуснаха Въртележката - единия път беше по желание на минувач, другия път май грешка стана и пак я пуснаха преди 25 минути, Гальо каза: Според попнейбъл за вчера “Гъзарка” има 50К от двата клипа. После не била хит, доста добре си върви Топ гъзарка, бе! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 9 минути, Амброжка. каза: Егати некадърната обработка Вече не е ли Къцова? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Тая бива ли да е толкова неграмотна, от 20 години е певица, прочела е не малко текстове на песни и бърка елементарни неща. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Параноя мачка с общо 3,850,000 гледания за месец. Голям хит си е и това е факт. Още факти: Ангелът, Спомени и Гъзарка също са с по-голямо задържане от Така ни се пада. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 5 минути, Willy каза: Параноя мачка с общо 3,850,000 гледания за месец. Голям хит си е и това е факт. Още факти: Ангелът, Спомени и Гъзарка също са с по-голямо задържане от Така ни се пада. Ангелът за съжаление никакъв хит не стана. Страшна песен е, но според мен мина и замина 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Предвиждам, че първият голям хит на 2020, ще е ренесанс за потънала в сянка песен от 2019, или: #СлушайтеДенис #СправедливостЗаКатастрофа #ТаяПесенМеИзкараОтДепресията 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 42 минути, Blueberry каза: #СлушайтеДенис #СправедливостЗаКатастрофа #ТаяПесенМеИзкараОтДепресията И ти ли страдаш заедно с Китуция по Пепи? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 3 минути, xroflx9 каза: И ти ли страдаш заедно с Китуция по Пепи? По-скоро страдам, че трябва да работя, да си готвя, да чистя и няма кой да ме отменя в това за разлика от други хора (не казвам кого). "Ангелът" също ме зариби. Гледах одеве снимки на Делян Пеевски и ме сърбят ръцете да се опитам да го направя по-слаб и поддържан, според мен можеше да е симпатичен. Дано детето прилича повече на Цветка. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Има ли фенове? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 5 минути, Blueberry каза: По-скоро страдам, че трябва да работя, да си готвя, да чистя и няма кой да ме отменя в това за разлика от други хора (не казвам кого). "Ангелът" също ме зариби. Гледах одеве снимки на Делян Пеевски и ме сърбят ръцете да се опитам да го направя по-слаб и поддържан, според мен можеше да е симпатичен. Дано детето прилича повече на Цветка. Е,аз мога да върша всичко това ако в сряда ти отидеш на изпита ми по Счетоводство,че и на мен ми се плаче.💁♂️ Анелия да прави клип на това ще е голям хит. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 3 минути, xroflx9 каза: Е,аз мога да върша всичко това ако в сряда ти отидеш на изпита ми по Счетоводство,че и на мен ми се плаче.💁♂️ Попитай @emilia.official за съвети. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 2 часа , Willy каза: Райнето в случая е права и я разбирам какво иска да каже, просто не си подбира думите. О, вече и сама си отговаря. Анелия says hi. 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Току що, Blueberry каза: Попитай @emilia.official за съвети. Вече не мисля да я свързвам със счетоводството. Твърде е сложно,а Емили надали има толкова акъл. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Съвсем случайно чух това "la sistem turbat.." ами ужасна какафония е. Не знам защо всички му се радват толкова. Партиите на циганина в песента стават и са единственото слушаемо нещо там. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Beat. Публикувано Януари 19 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 19 Буквално отговаря на всеки коментар... 11 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 16 минути, xroflx9 каза: Съвсем случайно чух това "la sistem turbat.." ами ужасна какафония е. Не знам защо всички му се радват толкова. Партиите на циганина в песента стават и са единственото слушаемо нещо там. Силата на Тик-ток. Прочетете това интервю, велико е, за съжаление май е фейк, но все пак: http://podtepeto.com/noshchna-smiana/tsvetelina-ianeva-liubovnikt-plashcha-za-gardovete-mi/ 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 9 минути, Blueberry каза: Силата на Тик-ток. Прочетете това интервю, велико е, за съжаление май е фейк, но все пак: http://podtepeto.com/noshchna-smiana/tsvetelina-ianeva-liubovnikt-plashcha-za-gardovete-mi/ Пищя😂😂😂 "Къде ще прекараш Нова година и с кого? С Делян ли ще си? – Със сестра ми и братовчедка ми смятаме да отидем на почивка в Гърция. За кой Делян става въпрос. Аз познавам много мъже с това име." 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 23 минути, Blueberry каза: Силата на Тик-ток. Прочетете това интервю, велико е, за съжаление май е фейк, но все пак: http://podtepeto.com/noshchna-smiana/tsvetelina-ianeva-liubovnikt-plashcha-za-gardovete-mi/ Оо,тя от там ли стана популярна?😁 Иначе съм намирал готини песнички в Тик ток. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 2 часа , Амброжка. каза: Егати некадърната обработка Писма?!?!? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 19 Author Report Share Публикувано Януари 19 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. WindWalkerMonk Публикувано Януари 19 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 19 Райна трябва да си дойде при нас във форума. Тук сме си психо диспансер като за нея, ела си Райне. Ние сме си едно. 10 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Това защо не се наложи. Впрочем, освен че Фики е с оскъден интелект, защо го хейтим. Не мина ли вълната от английската му песен? Пее си, артистичен е, определено е по-талантлив от Емрах по всеки критерий. А тази песен все пак се открои през 2019. Доста подценяван е. А колко участия има през 2019, някой да знае? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Едва ли някой помни английската песен. Ти сега ме подсети, че изобщо някога е излизала. След толкова колко хитове е пуснал... Не е подценяван, работи си, кефят му се. Това че тук не се харесва, нищо не значи. Емрах е лайно. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари